Přehled posledních diskuzních příspěvků

Máj

Zdenka Žichovská 15.5. 16:19
Líbí se mi, ale asi je připravená k vydání na zítřek. Dnes je teprve 15.5. Potěšilo mě, že nejsem sama kdo občas neví který je den.

Villa Pellé: místo další módní přehlídky a Noci literatury

Eva Mužíková 15.5. 13:34
Vandi, hezky jsi nám své zážitky popsala, již někde jsem napsala, že obdivuji co všechno dokážeš stihnout a podat reportáž, včetně fotek...

Davidovy americké zkušenosti (4)

Zuzana Pivcová 15.5. 10:00
Davidovo vtipné a pozorné vyprávění se mi neměnně líbí a zcela určitě bude i nadále. Představuje pro mě i řadu informací.

Májová

Jana Šenbergerová 14.5. 20:36
I tohle se, bohužel, stává. Také mi to zkazí náladu, ale i když něčí život skončí, život jde dál. Naštěstí. Všechno je, jak má být. Nenechme si radost z bytí pokazit.

Excelentní Jágr zařídil postup do semifinále!

Květoslava HOUDKOVÁ 14.5. 17:19
Už aby hokej skončil! a všichni odjeli tam, kde jsou doma. Praha si chvíli oddechne a bude očekávat nějaký další "blázinec".

Rodinný život kočky Zuzany

Zoja Sedláčková 14.5. 16:07
Také jsem se dvakrát stala porodní bábou našich koček. Ale nikdy se jim nelíbil porodní domeček, co jsem připravila. Našly si svoje místečko a tam mne mňoukáním dotáhly.

Pochod Praha – Prčice stále láká tisíce

Jana Šenbergerová 14.5. 14:29
Do prčic už jsem byla poslána mockrát, v Prčici jsem ale ještě nikdy nebyla. A to se rok od roku snižuje šance, že bych to ještě mohla stihnout. :-)

Náš tip na turistický výlet: za tajemnými Kelty na Závist

Zuzana Pivcová 14.5. 07:03
Moje sestra se hodně zajímá o Kelty a na Závist plánujeme cestu už dlouho. Informace, kudy tam, je pro nás prospěšná, díky.

Chvála Unicum

Zuzana Pivcová 14.5. 07:01
Štamprle a vycházka se nevylučují, obojí Vám určitě přispěje k pohodě, a ta pak dává vzniknout takovéhle vtipné básničce.

Jarní fotopříběh: Barevná módní přehlídka

Zdenka Jírová 14.5. 00:16
Opravdu krásné snímky jarní přírody.

Udělejte ze staré peřiny novou

Zdenka Jírová 13.5. 22:20
Peří je peří a s renovací mám osobní a to ty nejlepší zkušenosti.

Penzisté chtějí pracovat. Už to chápou i zaměstnavatelé

Zuzana Pivcová 13.5. 21:03
Jsem z těch, kteří mohli zůstat na původním pracovišti. To je výhra, protože hledat něco nově je asi opravdu obtížné. I ty vrátnice a uvádění do divadla nebo dozor na výstavách jsou dnes dost lukrativní místa.

Cestování je fajn, když je s kým jet...

Vladka Steinová 13.5. 18:13
Dobrý večer, v podstatě máte pravdu,mám podobný problém,ale zase tak moc mi to nevadí. Jezdila jsem a létala dlouhá léta s vnukem každoročně k moři od jeho 3 let, nyní už je skoro dospělý, tak babičku nepotřebuje.A vnučku si bere dcera se svými známými k moři sama.Jde o společnost 40átníků, tak já, stará bába, bych jim překážela. A tak cestuji sama.V naší zemi bez problémů, doplňuji hrady a zámky, co jsem ještě neviděla, do ciziny klidně taky sama, jazykově jsem dobře vybavena. Ale souhlasím, že je lepší cestovat s někým.Pokud se mi chvíli někdo postará o 90let.maminku, vydám se hodně, hodně daleko...Přeji p.Marie, nechť Vám vše vyjde.

Jarní vzpomínka

Vladka Steinová 13.5. 18:03
Lidmilo, moc hezké !! Milé.

Vladimír Dvořák, to je Televarieté

Vladka Steinová 13.5. 16:28
Pan Vladimír Dvořák, to byl a je pojem ! Dělal skvělou zábavu.Po r. 1989, vlivem jiných kulturních proudů, už jeho popularita začala upadat. A psal krásné texty.

Marina

Zuzana Pivcová 13.5. 15:37
Moc se mi ta sonda do osobnosti Mariny líbí. Poněkud mi připomíná má mladší léta, kdy jsem si také nepřipouštěla jednostrannou povrchnost některých vztahů. Z mé strany bylo všechno vzato velmi vážně. Díky, Míšo.

Nespavcům hrozí větší riziko obezity

Jana Slavíková 13.5. 09:55
Asi jsem výjimka, která potvrzuje pravidlo. Celý život spím dobře a dlouho a stejně mám pořád hlad :-))

Na zelené louce

Zuzana Pivcová 13.5. 07:10
Obdivuji Vaši všestrannost tvůrčího výrazu. Včetně této veselé nadsázky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.