Přehled posledních diskuzních příspěvků
Cenu za psí statečnost dostali tři psi a fenka
Zdenka Jírová 21.3. 23:37
Je krásné, že jsou lidé, kteří myslí na psy s takovou láskou. Pes svého pána miluje vždy, na rozdíl od "páníčků", kteří své psí kamarády nemilují a ještě je trýzní.
Není ovoce jako ovoce
Hana Rypáčková 21.3. 18:12
Není nad šťavnaté zralé pomeranče na jihu a není nad čerstvě utržená jablka tady u nás.
Máme rádi fotografování: Trik s rámcem obrázku
Alena Vávrová 21.3. 16:39
Vždycky mne potěší, když zjistím, že některé "správné" věci alespoň občas dělám intuitivně, aniž bych znala teorii. Tedy i ve fotografování ;-).
Svatba jako řemen aneb Návod na šťastné manželství
Soňa Prachfeldová 21.3. 07:59
Moc hezké pane Libore, a Váš nápad je skvělý, ukecaní by se mohli uživit, alespoň na nějaké té svatbě :-)
Halina Pawlowská, žena mnoha profesí
Jana Slavíková 21.3. 00:06
Mám ji ráda jako spisovatelku, "šoumenku" vlastně "šouvumenku" :-)) a hlavně jako člověka. Měla jsem možnost s ní mluvit osobně a bylo to velmi příjemné. Gratuluji k narozeninám a do dalších let přeji zdar a sílu, stálé zdraví a chuť do života.
Na Den poezie půjde za kávu zaplatit básní
Dana Kolářová 20.3. 21:36
Přeji autorům, kteří se k akci připojí, aby jim nescházela inspirace.
Helma i reflexní prvky: sezona cyklistů začíná
Dana Kolářová 20.3. 21:29
Všem cyklistům přeji v nastávající sezóně šťastné cesty a návraty i krásné zážitky!
Michala Tučného připomene koncert pražské v Lucerně
Soňa Prachfeldová 20.3. 20:23
Bude velký a jistě krásný koncert v Praze, ale bohužel se nebude konat Stodola v Hošticích
Romantika v čase
Jana Šenbergerová 20.3. 18:21
Danuško, to se povedlo! Zítra jsou to přesně čtyři roky, co jsme s Pavlem prožili na internetu svou první virtuální romantickou noc. Ty další už byly a jsou reálné, ale romantika nás provází každý den.
Zatmění Slunce
Zdenka Jírová 20.3. 16:23
Také jsem neodolala zhlédnout nezapomenutelný zážitek jakým je, byť jen částečné, zatmění slunce.Na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám skrz co se dívat. Po kratším hledání jsem našla kousek skla a nastal druhý problém- čím ho očoudit? Zkusila jsem hadr - nic, papír- nic. Našla jsem zbytek svíčky od Vánoc- svíčka hořela jasným plamenem. Nakonec mi to došlo a do jejího plamene naházela vyškrtané sirky, které dodaly kýžený čmoud na sklo. Zabránila jsem tak vyhoření kuchyně díky dalším pokusům a mohla se podívat na sluníčko. Byl to nádherný zážitek a moje "utrpení" stálo za to.
Výlet s vnoučaty: Pražský hrad
Dagmar Králová 20.3. 16:06
V AZ-kvízu tento týden je otázka na cestu od Prašné brány na Hradčany - jedna z možností -Královská cesta. Nebydlela jsem nikdy v Praze, ale jezdili jsme tam s rodiči do divadel a na návštěvy k příbuzným. Panorama Hradčan s Karlovým mostem je opravdu jedinečné. V Salzburgu, kde žil Mozart je také hrad a starobylé město, ale panorama je zcela jiné a chudé na ornamenty a členění terénu. Zlatá Praha. Díky za článek. Vnoučata už máme velká, a tak tam možná zamíříme s pravnoučaty.
Chilli papričky tlumí chronické bolesti
Hana Šorejsová 20.3. 13:49
Chilli v čokoládě vůbec necítíte, když vás jemně štípne do jazyku. S vínem velmi dobré, poznáte výbornou chuť .
Balkóny plné květin
Marie Magdalena Klosová 20.3. 11:02
Umíte si kolem sebe vytvořit svět plný pohody a to je dobře.
květinám se pod Vašima rukama určitě skvěle daří a oblažují i kolemjdoucí.Pěkné jaro!
Zamilované jaro
Jitka Chodorová 20.3. 10:07
Milá Marie,ty ale musíš být ale zamilovaná,no a taky milována,tak ať vám to oběma ještě dlouho vydrží.K jaru láska patří,a je ochuzen ten,kdo jí právě neprožívá.
Oslavte Mezinárodní den štěstí. Úsměvem!
Hana Šorejsová 20.3. 08:25
Buďme šťastni a smějme se , prosoleni humorem, jedině tak se můžeme těšit lásce, radosti a spokojenosti.
Letem světem (3): Hongkong
Zuzana Pivcová 19.3. 19:28
Vzpomínám, jak i v naší TV dávali ukázku ze slavnosti předávání Hongkongu Číně. Taky už je to hezkých pár let. Ale ten britský vliv je tam určitě cítit dodnes, ne?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.