Přehled posledních diskuzních příspěvků
Oteplování nejvíc postihne obyvatele velkých měst
Jana Šenbergerová 6.9. 13:39
Škoda. Bude mi chybět jaro, léto, podzim, zima se vším, co k nim po staletí patřilo. Ale změna je život ...
Sexuolog: Krize středního věku souvisí s mužským přechodem
Jana Šenbergerová 6.9. 13:19
Asi jsem šťastná žena, protože jsem se nemusela potýkat ani s menopauzou, ani s partnerovou andropauzou.
Výročí 150 let Turnovsko-kralupské dráhy
Alena Tollarová 6.9. 12:51
Radku, to muselo být krásné! Ach jo, já jsem to tušila, že budu litovat, že jsem poslechla svou únavu a zůstala doma. Do Kralup to máme doby dup. Díky za zprostředkování atmosféry.
Láska je...
Jitka Chodorová 5.9. 15:54
Ano, láska je láska, dává nám křídla i bolí,láska je prostě kouzelnice.
Snězte si mne! Jsem fík neboli smokvička
Vladka Steinová 5.9. 11:12
Dobrý den, díky za krásný a poučný článek, za nádherné fotografie.Tolik toho ještě člověk neví! Pořád si doplňujeme informace a Vanda nám v tom opravdu hodně pomáhá! A fíky mám moc ráda!
Jiřina Štěpničková padla do pasti StB
Vladka Steinová 5.9. 11:02
Krásná žena, výborná herečka, ať už jako Viktorka, nebo Maryša. Skvělá byla i ve filmu Jedenácté přikázání , kde hrála s Hugo Haasem. Kratičkou roli měla ve filmu Skřivánci na níti. Štafetu převzal i její syn Jiří Samec .
O domě, babičce a liliích
Hana Šorejsová 5.9. 09:20
Ten příběh se mi moc líbí, připomíná mi také moji babičku, jejich dům již není, zbourali ho. A čistě náhodně moje babička si namluvila dědečka , narozeného ve Vídni a byla výbornou kuchařkou, v tom pokračovala i moje maminka, nyní se skromně snažím i já a má dcera Hanka. Za příběh díky !
V Českém Krumlově začaly Dny evropského dědictví
Květoslava HOUDKOVÁ 5.9. 04:38
Navštívit Čes. Krumlov by mohlo být další uvažovanou možností pro jarní Setkání "i60" 2016 ?
Cohousing. Znáte to slovo?
Dagmar Bartušková 4.9. 20:22
Nemohla. Jsem vlk samotář, zvyklá na své pohodlí a soukromí. I když se říká nikdy neříkej...
Prima parta
Zuzana Pivcová 4.9. 18:15
Maruško, to je překvapení, žes tu použila fotky ze setkání v Havlíčkově Brodě. Já jsem tam sice vycpaná jako koule, ale s tím už zpětně nic nenadělám. Dnes je to jinak. Ale je prima, když se na každé akci sejde báječná parta a z ní pak lidé neformálně referují ostatním.
Železniční pokladnice v Chomutově
Zuzana Pivcová 4.9. 14:41
Vlaky miluji a exponáty starých lokomotiv obzvláště. Obdobné muzeum je i v Proře na Rujaně. Mrzelo mě, že se nemohlo do lokomotiv vlézt. :-) Tvé fotky jsou dostatečně výmluvné a technické kvalitě v takovém případě zase nepřikládám takový význam.
Dokážete si v galerii hrát?
Jiří Libánský 4.9. 13:08
Moc dobře napsané. Po přečtení jako bych tam sám byl.
Malované chaloupky
Zuzana Pivcová 4.9. 12:43
To jsou opravdu hezké domečky, určitě by je mohli použít (pokud se tak už nestalo) jako dekorace k pohádkám.
Můj tip na výlet: Rejvíz
Elena Valeriánová 4.9. 08:15
Milá Jano, Rejvíz patří k těm místům, které si vnímavý člověk musí zamilovat. A já k těm lidem, jimž se zapsal do srdce svou podmanivou tichou, trochu ospalou krásou patřím. Hledám a nacházím zde vždycky uklidnění a souznění s přírodou. Povedlo se Ti krásně přiblížit toto nádherné jesenické místo se vším všudy. Všem návštěvu Rejvízu doporučuji. Mám ho ráda hlavně na jaře a na podzim a ten nás právě čeká.
Na některých místech už začínají růst houby
Elena Valeriánová 3.9. 20:08
Tak kéž by nám, houbařům, to vyšlo. Strašně ráda chodím na houby, ráda je jím a ráda z nich vařím.
Setkání i60 s Čechem na Řípu
Olga Štolbová 3.9. 10:21
Helenko, máš pravdu, ani se té myšce nedivím, možná i ptactvo a okolní zvěr se chystají opustit ten překrásný kraj,protože tolik uchechtaných bab, by se nedalo přežít. Popsala jsi ten výlet senzačně. Díky...******
Ústa plná bezinkových slov
Dagmar Bartušková 3.9. 07:16
Zuzko, už budu hodnotit hvězdičkou. Superlativy byly vyčerpány. *
Zlín - město obuvi? Ne, město módy!
Dagmar Bartušková 3.9. 07:13
Na přehlídku bych se ráda podívala, ve Zlíně jsem nikdy nebyla a kdyby se dala dohromady prima parta na cestu, tak proč ne?
Nejlepší detektivkou je Deset malých černoušků
Zdenka Jírová 3.9. 00:19
Detektivky mám ráda, ty od Agathy Christie patří k nejoblíbenějším. O soutěži jsem nevěděla, ale dodatečně také dávám hlas Deseti malým černouškům.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.