Přehled posledních diskuzních příspěvků

Cesta na Mljet aneb Co dokáže mužská ješitnost

Miroslav Štorch 11.7. 19:46
Také jsme jezdili na mezinárodní jízdenky FIP vystavené od ČSD. Městečko Trpanj znám velmi dobře, ale trochu jste se spletl, protože název poloostrova je jiný - Pelješac. Ale to se při rychlém psaní článku stane a mapu jste měl jen okopírovanou :-) Cestování trajekty v Chorvatsku je občas dobrodružné. protože jízdní řády občas neplatí. Právě v Trpanji jsem musel přenocovat. protože trajekt na pobřeží odjel tehdy o 30 minut dříve. P/ro domácí - nema problema. Nejvíce se tehdy vztekali Němci s Mercedesy.

Náruč plná lásky aneb Pomůžete pejskům, prosím?

Eva Krausová 11.7. 13:48
Pomožme prosím domovu Rafael a psím dušičkám k návratu do šťastného života. Kdybychom každý přispěli jen 100Kč, jistě by se nastřádalo dost financí na pomoc paní Ivě. Děkuji s Meginkou za všechny pejsky v domově.

6000 na hlavu

Elena Valeriánová 11.7. 11:54
Mluvíte mi z duše. Nejsem rasista, ale také je u nás nechci. Nebudu se rozepisovat, lépe než Vy bych to nenapsala. Tak jen se pod .vaše slova plně podepusuji.

Na Slovensku mají senioři vlaky zdarma

Jaroslava Handlová 11.7. 11:46
Zdenko, toto jsou výborné informace. Slovensko jsem sice letos v plánu vůbec neměla. Ale, když jsem si na íčku všimla v minulém týdnu prvních sdělení od Majky a dalších, tak mi něco našeptávalo: stálo by za to, to letos vyzkoušet - taková výhoda by se měla využít! Díky za doplnění podrobností.

Dotek letního dne

Jana Šenbergerová 11.7. 08:13
Jitko, takovou nabídku nelze odmítnout, tak piju rosu s kapkou medu, jinak to ani nedovedu. Krásně letní, krásně ranní ...

Můj tip na výlet: miniatury budov i zahradní železnice

Elena Valeriánová 10.7. 19:43
Pozvánky jsou opravdu krásně zvací a fotky luxusní. Ty miniželeznice by se určitě líbily mému vnoučkovi, je to takový vláčkomilec. Určitě to mladým ukážu. Paráda.

Budeš vědět, co s tím

Hana Šimková 10.7. 16:40
Pane Jiří, vy jste se Zuzankou dvojka. Oba umíte krásně psát milostnou poezii

Svět okolo mne

Jana Šenbergerová 10.7. 14:50
Já jsem byla jen na první a zároveň poslední. Myslím si, že je dobré být informován. Všechno se vyvíjí, i nekalé praktiky různých prodejců.

Můj tip na dovolenou: Jičín jednodenní, víkendový či týdenní

Jana Šenbergerová 10.7. 12:57
Krásné pozvání do pohádkového města. Pohádkářka se nezapře. :-)

Výšlap na horu Sv. Nikola na Hvaru

Vladka Steinová 10.7. 12:46
Vando, krásně napsaný, poutavý článek, přiblížení nádherného ostrova HVAR a moc pěkné fotografie! A malý Honzík to perfektně zvládnul !

Můj tip na dovolenou: Vítejte v Bratislavě

Jaroslava Handlová 9.7. 20:51
Když jsem navštívila Bratislavu poprvé, bylo mi teprve 15 let. Bylo to na pozvání dopisovací kamarádky v rámci školní družby. Tehdy ještě nestál ten nový most (SNP) a vůbec si nevzpomínám na ten krásný modrý kostelík. V roce 1961 asi takovou hezkou fasádu určitě neměl. Jsem moc ráda za nové, svěží pohledy na toto krásné město.

Řetězení

Jana Šenbergerová 9.7. 17:32
Fanouš je opravdu těžký pohodář. :-)

Ukrajina - nejlevnější exotika

Hana Rypáčková 9.7. 15:21
Velmi zajímavé, škoda, že jsi nepopsala fotky.

Můj jediný pobyt v lázních

Hana Rypáčková 9.7. 15:11
No jo, Hani, jsi to ty....To jsem si oddechla.To je výplod fantazie, nestalo se ti to doopravdy?

Fotopříběh: Pavouk loví

Dana Kolářová 9.7. 14:38
Zdeno, bezvadný fotopříběh, povedl se, i když je mi také motýlka líto.

Kde je to psáno?

Hana Šimková 9.7. 09:14
Ta hloubka ve tvých verších je neskutečná,

Můj tip na výlet: Vyšpulte se na Špulce

Dana Kolářová 8.7. 21:55
Jarko, moc zajímavý tip a rozhledna, nedivím se, že vyhrála, vypadá hezky. Fotky krásně doplňují text. Děkuji.

Volare cantare ve Volarech

Marie Novotná 8.7. 17:05
Krásný výlet s nádhernými fotkami.A jistě i úžasné zážitky-jak je vidět.Už se těším na září.Moje trasa je mi zatím tajemstvím,ale určitě alespoň něco z tohoto v tom bude.Soňo díky.Ta kytička je diplendenie,nepřezimuje venku a když se rozroste,tak je nádherná.Mě přes zimu nevydržela.

Kdo umí šetřit? No přece senioři!

Jana Šenbergerová 8.7. 14:11
Pokud jde o mě, nejsem zrovna šetřílek, což se o druhém členovi naší domácnosti říct nedá. Ten umí nejen šetřit, ale i zhodnocovat. Já ale umím vyjít s jakoukoliv sumou. Když není zbytí, vystačím s málem. :-) Co jsme spolu, máme oba nějakou korunu v záloze.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.