Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hrůzný den, kdy zahynulo čtrnáct československých horolezců

Věra Jelínková 30.5. 22:16
Vzpomínám si na to. To byla skutečně tragédie. Několik horolezců znám. Leopold Sulovský je přece "od nás", z Ostravy.

Řeka

Zuzana Pivcová 30.5. 20:12
Ano, to je přírodní úkaz spojený s pocity, to Ty umíš tak bezvadně podat!

Potomci chtějí přispívat rodičům na penzi, ale pětina na to nemá

Věra Jelínková 30.5. 16:41
Zajímalo by mě, jak byla položena otázka v průzkumu, protože jsem tazatele dělala a také kvótní rozpis respondentů. Počet 453 respondentů je malý.

Gott vystoupí poprvé na rockovém festivalu

Jana Šenbergerová 30.5. 12:56
Inu, nejvyšší čas na změnu. Vždyť změna je život...Nepochybuji o tom, že ji zvládne.

Chvěji se touhou

Jana Šenbergerová 30.5. 12:50
Lyrika okořeněná erotikou nemůže škodit. V tvém podání, Zuzko, má obzvláštní kouzlo. Zrovna nedávno jsem přemýšlela, jak by byla (ta erotika) přijata. A už je to tady...

Před 60 lety připravila měnová reforma Čechy o většinu úspor

Jana Šenbergerová 30.5. 12:19
Obávám se, že přechod na EURO nebude o nic lepší. Ať počítám, jak počítám, moc jich nedostanu.

Čomu ma naučila mama

Jana Šenbergerová 30.5. 10:52
Také mám slovenštinu ráda. :-)

Češi chtějí létat, pilotních licencí výrazně přibývá

Jana Šenbergerová 30.5. 10:27
Ani se nedivím, na silnicích je už docela "husto". Jen doufám, že tak husto nebudeme mít i nad hlavami.

Výlet do Napajedel

Jana Šenbergerová 30.5. 10:22
Článek mi připomněl mou babičku, která do vysokého věku moc ráda jezdívala na zájezdy s důchodci a pak vyprávěla a dlouho vzpomínala. Děláš záslužnou práci, Hanko.

Ruští vědci našli mamutí krev, zvyšují se šance na klonování

Jana Šenbergerová 30.5. 08:42
Nejsem si jistá, je-li moudré oživovat minulost, i když chápu, že takovým svodům se těžko odolává.

Sebeobrana jménem Krav maga

Jana Šenbergerová 30.5. 07:29
Jako sport by se mi líbila mnohem víc. Dost mě děsí, že v této době skutečně odpovídá "podmínkám současného, rychle se měnícího světa". Jen čekám, kdy se objeví v osnovách jako součást tělesné nebo občanské výchovy.

Inspektoři osolili pořadatele předváděcí akce dvěma miliony

Hana Práglová 29.5. 22:53
Dnes jsme byli na filmu Šmejdi.Pro všechny diváky nad 65 let je promítán zdarma.Je myslím, jen dobře,že byl natočený!!!!

Vladimír Menšík: génius, který uměl rozesmát, ale i rozplakat

Jana Šenbergerová 29.5. 12:04
Uměl být poděs i poeta a nad tím čnělo jeho mně blízké člověčenství.

To není málo

Jana Šenbergerová 29.5. 09:33
Zuzko, to je mnohem víc, než jsme si mohly přát, když už nám není -cet, ale -sát. Pro mě jsi ověnčená nejen světlem, ale i vavříny.

Rejvíz

Hana Práglová 28.5. 21:30
Jani,tya tam byla nebo tam bydlíš????My na Rejvíz jedeme příští měsíc na zájezd.nekolikrát jsem tam už byla.Nádherné místečko!!!

Horoskopičiny - Blíženci

Zuzana Pivcová 28.5. 20:32
Měla jsem kolegyňku Blížence, dost mladší než já, byla veselá, společenská, ale někdy opravdu jak dvě bytosti v jednom těle. Jednou řekla tak, podruhé tak, všechno myslela v tu chvíli vážně. A muži, ti od ní dostávali zabrat. Byla jak vítr, popletla hlavu a vzápětí se moc divila, proč za ní dotyčný běhá. Naštěstí vždycky včas našla cestu domů a nedošlo k žádným rozvratům. Když o nic nešlo, byl to zážitek ji pozorovat.

Chovatel rysů: Šelmy mám místo televize

Jana Šenbergerová 28.5. 14:34
Docela drahý a nebezpečný koníček. Pokud je zvíře zdravé, ani ty sebelepší podmínky nemohou nahradit volnou přírodu. Za pohodlí se platí svobodou...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.