Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nová výstava v Galerii Václava Špály s vazbami na i60

Irena Mertová 15.12. 13:21
Mít výstavu ve Špálovce - to už je něco ! Zuzanin rod je zřejmě všestranně nadaný... :-)

Pohádkový předvánoční čas na zámku

Dagmar Vargová 15.12. 12:44
Danielo, díky za Vaši další skvělou fotoreportáž. Osobně preferuji (dle mého názoru) nejúžasnější vánoční trhy v Olomouci. Možná je to tím, že jsem tam strávila nejkrásnější roky VŠ studia a dosud se tam každoročně scházíme se spolužáky. Člověk holt ale nemůže být všude. Tak se ráda pokochám fotkami z Vašich článků :-).

Poděkování a PF

Martina Růžičková 15.12. 12:39
Paní Iveto, také vám přeji příjemné prožití Vánoc a vše nejlepší v blížícím se novém roce. A těším se na další vaše články. :-)

Hračky, džíny, parfémy… Vánoce bývaly svátky konzumu i v minulosti

Hana Řezáčová 15.12. 11:03
Proč svátky konzumu? Pořád se to někde takto, s hanlivým přídechem, píše, ale proč? Štědrý den je pro všechny přece ve stejné datum, plus další dny volna, kdy jsou obchody zavřené, rodiny se scházejí - je potřeba sváteční pohoštění, to znamená mít doma trochu zásobu, to znamená - všichni nakupují ... No, a Vánoce jsou nejen o jídle, ale i o dárcích - a když se má koupit něco pěkného celé, někdy rozvětvené, rodině, tak je toho nakupování plno ... Mně to přijde hezké, je vidět, že si lidé chtějí udělat vzájemně radost, hlavně dětem, ale i ostatním v rodině, popř. i přátelům ... Tak proč se nad tím "ofrňovat" , buďme rádi, že to tak je ...

Už Ti to nikdy neřeknu

Zdeněk Pokorný 15.12. 06:20
Krásná báseň i vyznání.

Poslední soutěž roku 2025

Dana Kolářová 14.12. 13:33
Krásné adventní dny i redakci a poděkování za celoroční práci se soutěžemi.

Divoký žolík

Iva Bendová 14.12. 11:50
Zajímavé zpestření, ale nevím, jestli se do nových pravidel bude mojí hlavní parťačce / 94 l. mamce/ bude chtít :-) Dříve oblíbenému "Kradenému žolíku" jsme v rodině říkali Autobus, ale poslední dobou hrajeme /občas se přidá i moje ml. sestra/ obdobu Solitaire. I tak děkuji za tip. Kdybych měla příležitost, tak jsem karetní maniak :-) Čertovy obrázky :-) Umím je trochu i vykládat, dříve víc, ale raději jsem to upozadila - dost to známým sedělo, tak mám respekt.

Předvánoční zastavení

Iva Bendová 14.12. 10:13
Světlo v duši, někdy velmi hluboko ukryté, ale je tam, vyšlo na povrch a zhmotnilo svůj odkaz jak tvůrcům, tak vnímavým očím sdílejících tuto rozmanitou krásu lidství a troufám si napsat, že všem zahřálo ta rázem otevřená srdce. Světy se propojily. Velký dík všem tvůrčím dílnám v ÚSaZP a dalším, kdo je takto zviditelní a podpoří, včetně Věrky Ježkové s její krásnou reportáží /hodně se mě to dotýká, tak odpusťte, prosím, ten nezastavitelný písmenkový výlev :-)

Dámy za kasou

Zdeněk Pokorný 14.12. 08:32
Dokud jsem si nepřečetl Váš článek (povídku), neřekl bych, že lze na toto téma napsat něco tak pěkného a čtivého, jako jste to udělal právě Vy.

Moje milá

Iveta Tomčíková 14.12. 07:29
To je ale krásné vyznání! Muž, který umí skládat takové verše, to je Perla nejen zde ve virtuálním světě, ale i v realitě života. Těším se na další vaše básně. :-)

Už kácí v našem lese

Marie Měchurová 13.12. 19:57
Pane Tomáši, už to nenapravíte. Život ale ještě nekončí. Mi je 77, a snažím se žít ho se vším všudy. Tak hodně zdraví a elánu přeju.

České Vánoce

Zdeněk Pokorný 13.12. 10:52
Skvělý článek!

Poslední v tomto roce aneb těšíme se na jaro

Marie Měchurová 13.12. 09:22
Hani, krátké, ale výstižné. Fotky moc povedené. Jsme to ale prima parta? A ten náš vůdce, ten nemá chybu!!

Proč bychom měli rozumět výsledkům laboratorních testů? Co nám to přinese?

Jiří Dostal 13.12. 09:02
:-) :-) Faktorů ovlivňujících naše tělesné a duševní zdraví je nepočítaně, ale hore psané poučení je pecka, zvlášť když záškodní lékaři (všimněte si, že základem slova je "lék", nikoli "léčit") běžně pracují s metodou "chorobu je třeba nechat dobře rozvinout, aby se správně diagnostikovala", a hra na spoluodpovědnost pacienta v obecném chaosu vyšilovací nepřehlednosti je hrubý alibismus :-) :-)

Jdu... jdu... noci upiju!

Zdeněk Pokorný 13.12. 08:04
Šárko moc jsem se potěšil dalším článečkem o svaté Lucii.

Adventní odpoledníček se vydařil

Dana Kolářová 12.12. 15:32
...Ano, raději i dříve! ... Krásná pohoda. Díky za fota a všechny zdravím.

Na exilové prázdniny mezi fjordy

Daniela Lender Chaloupková 12.12. 11:51
Martine, díky za další úžasný článek. V novodobé historii českého národa mne vždy znovu překvapuje, že tolik lidí, pronásledovaných a vězněných během nacistické okupace, zažívalo o pár let později totéž. Tentokrát ovšem pod stalinistickou taktovkou. A že pomoc jim, mezi prvními, nabídlo právě poválečné Německo .... Jsou to paradoxy .... Osudy Anny Kvapilové a Herberta Dubského o mnohém vypovídají ...

Výlet do Krakova a jazyková překvapení

Daniela Lender Chaloupková 12.12. 11:38
Krásný článek, skvělé fotografie, vtip k nezaplacení :-)) Díky za radost v pátečním předpoledni :-))

Kontakt

Zuzana Zajícová 12.12. 11:13
...moc hezký...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.