Přehled posledních diskuzních příspěvků
Má touha vlaje
Nina Šachová 19.10. 09:10
Máš obdivuhodný dar, že nám, čtenářům tvých veršů, naskakuje okamžitě husí kůže.
Rodnému městu s láskou
Olga Štolbová 18.10. 21:24
Danuš,mluvíš mi z duše.I já Prahu miluju a když jsem se občas vydala do světa,nedočkavě jsem se vracela.Je to mé město a nikdy bych nechtěla žít jinde.
Začíná výstava snímků Tarase Kuščynského
Zuzana Pivcová 18.10. 09:06
Určitě se půjdu podívat. Kuščynského fotografie se mi v mládí moc líbily, i akty, i portréty známých osobností. Věřím, že i po letech v nich najdu větší krásu než u slavného Jana Saudka.
Někdy
Olga Štolbová 17.10. 14:17
Zuzko,jako vždy - pěkné a je to pravda,někdy i rozum padne do zajetí...
Psaní SMS zpráv za volantem je nebezpečnější než alkohol
Olga Štolbová 17.10. 14:12
Psát SMS za volantem - to snad může jen slabomyslný člověk,nebo sebevrah.
Umořená láska
Zuzana Pivcová 17.10. 13:22
Ano, jsi to stále Ty, Hanka, která má svou hrdost a nepoddá se. Moc pěkné.
Splněné sliby a nesplněná přání
Zuzana Pivcová 16.10. 14:38
Moc hezké, zvláště ten začátek na mě umělecky zapůsobil. I když, co se týče úplňku, patřím k lidem, kteří ho snášejí špatně.
Hubnu se Světem zdraví 11: Zázračný nápoj na pročištění
Jana Šenbergerová 16.10. 09:44
Asi není radno měnit staré osvědčené recepty, i když tentokrát zafungoval více než průkazně. :-)
Inu, per aspera ad astra.
Tak ať se i nadále daří!
Naděje
Zuzana Pivcová 15.10. 19:40
Ano, Hani, naděje je součástí nás, je to náš vnitřní pocit, naše víra v dobrý konec čehokoliv. A on ten dobrý Konec přijde. Naděje není nic samoúčelného, nějaká Siréna, která nás láká. Je to jen možnost, naznačený směr spolupráce, spolužití, a záleží hodně na nás, jestli se tím směrem ve své nezištné otevřenosti vydáme.
Češi loni koupili knihy za osm miliard korun
Jana Šenbergerová 15.10. 13:25
Několik e-knih jsem přečetla na internetu, ale dávám přednost těm papírovým, které voní tiskařskou černí.
Mám před sebou knihu Mládeži od M. Alše. Je v celoplátěné vazbě se spoustou kreseb a obrázků, ale také s textovým doprovodem z děl českých klasiků. Má 368 stránek a v roce 1957 stála 36 korun. Tolik dnes stojí kostka másla. Knížka by přišla na mnohem víc... To mě ale neodradí od toho, abych si občas nějakou novou koupila. :-)
Zhaslo světlo
Jiří Libánský 15.10. 11:23
Těžká poezie. Přikryje naší fantazii jak velký, krásný, bohatě vyšívaný přehoz.
Beskyde, Beskyde
Jana Šenbergerová 15.10. 09:33
Ač jsem se skoro pod Beskydami narodila, na Bumbálce jsem nikdy nebyla. Děkuji, žes mi svým "cestopískem" umožnila aspoň letmo nahlédnout, i když i já postrádám pohled z rozhledny. Ale ještě není všem dnům konec ...
Moje kmotřenka
Zuzana Pivcová 14.10. 19:58
Další člověk, kterého jsi tak bezvadně charakterizovala, Ti dává najevo, že nejsi sama. Kdysi jsem měla o dost staršího kamaráda, který mi vždy nezištně pomohl, dokonce i tím, že mi občas ve správnou chvíli vynadal, když jsem blbla nebo fňukala. Máš, Věrko, štěstí, rovnováhou za porušený vztah s dětmi.
Nemají na vás v lékárnách čas? Dr.Max je přátelský k seniorům
Svatava Páleníková 14.10. 19:29
Je pravda, že v lékárně nemají čas na nějaké dlouhé vysvětlování. Odbavují své zákazníky jako v jakémkoli jiném krámu. A tak bych přivítala jakousi větší vstřícnost. Otázkou je, zda v lékárních Dr.Max to opravdu bude bude fungovat jinak. Podle mě je to o tom, zda budou mít na to dostatečnou kapacitu.
Moje dovolená po sezoně: Lázně v Maďarsku (2. díl)
Jitka Chodorová 14.10. 08:47
Olinko,hezké vypravování,jako by tam člověk s tebou byl,taky bych se tam ráda podívala,mám sice projeté termály na Slovensku,ale v Maďarsku jsem ještě nebyla,slyším na to jen chválu,tak ti moc děkuji,že jsi mi to přiblížila.
Láska bez osnov, aneb Psaníčko nedopsané
Zuzana Pivcová 13.10. 21:01
To je pěkné a navíc i nápadité s tím mobilem, zvláštní, že dnes už si opravdu nepíšeme poštou vyznání, teď je to rychlejší, ale méně poetické. A láska bez osnov je také dobrý příměr.Líbí se mi to.
Po proudu láska pluje
Jana Šenbergerová 13.10. 16:25
Zuzko, ty si určitě zasloužíš nejen pohlazení, protože sama mnohé hladíš svými verši.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.