Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hradecko má novou rozhlednu, je z ní vidět až do Jeseníků
Olga Štolbová 11.10. 13:49
Prima ! Už se tam těším,ale až na jaře.Rozhleden není nikdy dost.
Láska má tvoje jméno
Věra Hájková 11.10. 11:53
Zuzko děkuji za tak krásnou báseň. Opravdu moc krásná.
Věrka
Moje nejlepší kamarádka Helena
Zuzana Pivcová 10.10. 14:43
Perfektní, Věrko, další silný vztah k člověku, takhle krásně ztvárněný. A myslím, že Helena jako správná kamarádka, která nezištně dává, nikdy nepocítila, že by z Tvé strany byla obdarovaná méně. To pusť z hlavy.
Rychlé cesty na Mars nejsou sci-fi, míní vědci
Jana Šenbergerová 10.10. 11:46
Do rakety s pohonem, který "dává nesmírnou destruktivní sílu vodíkovým bombám", by mě nikdo nedostal. Obzvláště když se dá sestavit z běžně prodávaných komponentů. Lituji Vesmír...
Czechia. Líbí se vám tento název země?
Olga Štolbová 10.10. 10:51
Název Czechia se mi nelíbí,ale věřím,že najde také dost zastánců.Na Czech republic se i lépe kouká.
Vzpomínka na mládí
Jana Šenbergerová 10.10. 07:36
Jitko, bývaly to krásné chvíle. I ty dnešní jsou mi milé, však tvé řádky vracejí mě na čas zpátky. Podzim je na vzpomínání jako dělaný, že?
Senioři chtějí v Česku pracovat i na penzi
Zuzana Pivcová 9.10. 20:43
Já osobně, jak se zatím cítím a jaké mám zájmy a plány, si vůbec nedovedu představit, že bych už nepracovala. Ty zájmy a plány bych měla sice stále, ale jednak by mi na ně už asi nestačily peníze a navíc chci být dosud společensky činná.
Matematiku umějí Češi slušně, čtení průměrně
Jana Šenbergerová 9.10. 10:40
Přečtu všechno, ale zdaleka ne všechno si umím spočítat...
Když láska stárne
Jana Šenbergerová 9.10. 10:34
Zuzko,
bez ohledu na vrásky,
nechme si klíč od lásky,
ať nemusíme dírkou klíčovou
vzpomínat na lásku minulou.
Vždyť s květinami je to stejné,
zas brzy nové rozkvetou.
Je jedno, ve které zahrádce,
smích nezní jenom v pohádce,
ozvěny časů minulých
ho k našemu sluchu donesou.
Polární záře
Zuzana Pivcová 8.10. 20:23
To je dobře. žes to tu vysvětlila, protože pro mě to je jen trochu tajemný pojem bez odborného zdůvodnění. A to já mám, i když ne vždy, docela ráda.
Život Jiřího Štaidla? "Bylo to sahání smrti na zadek"
Zuzana Pivcová 8.10. 20:20
Vím, že se mnohdy vnímají věci z osobního pohledu, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale u nás se v mládí říkalo, že to byl Jiří Štaidl. kdo ukončil vztah s Hanou Maškovou, která narozdíl od něj byla vychovávána hodně skromně a dost cudně a přísně a asi ten vztah brala vážněji než on. Když se zabil, braly jsme to doslova tak, jak se říká, že "si pro něj přišla". Těžko se o tom i po letech mluví.
Senioři ve Vítkovicích
Zuzana Pivcová 8.10. 20:12
Věřím, že i výlet do průmyslového města může být velmi zajímavý. Zažila jsem to v německém Duisburgu, kde jsou původní hutě a slévárny velmi vkusně využívány jako kulturní a sportovní středisko. Jeden plynojem slouží k potápění, druhý pro výstavy s nádechem kosmu, opravdu úžasné. Je dobře, že Ty jsi spíš víc holka než seniorka a o ostatní se umíš tak perfektně postarat.
Pojďte pane, budeme si hrát, vyzval Břetislav Pojar diváky
Jana Šenbergerová 8.10. 11:22
Vždy mě fascinovala nápaditost při proměnách těch plyšových rošťáků.
Český Primátor získal titul nejlepší pivo světa
Jana Šenbergerová 8.10. 11:18
Zajímalo by mě, co na to naši pivaři, tedy konzumenti piva. Zda-li to vidí stejně?
Věčné dilema: žije se levněji ve městě, anebo na vesnici?
Jana Šenbergerová 8.10. 11:14
Když to velmi zjednoduším, na venkově je větší klid a méně lákadel. Za velké město bych ho nikdy dobrovolně nevyměnila.
V našem městečku se stále něco děje na poli sportovním i kulturním. A pokud se nenajde, co by mě zajímalo, les je můj chrám a nic mě to nestojí.
Českosaské Švýcarsko
Zuzana Pivcová 7.10. 15:29
Tenhle nádherný kus krajiny podél Labe mám taky moc ráda, sice jsem tam osobně byla jen v dětství, ale jezdím vždy kolem do Německa a znovu a znovu doslova visím z okna vlaku a pozoruji, skály pokračují i za hranicemi, kde už se to jmenuje jen Saské Švýcarsko, ale to je fuk, jak se to jmenuje a kterému státu to patří, je to zkrátka přírodní nádhera.
Ruská star Pugačovová si pořídila dvojčata
Jana Šenbergerová 7.10. 13:15
Pořídit si mohu leccos. Ale děti? Ty by se měly s láskou přivádět na svět. Možná by pak i jinak vypadal.
Thajská masáž není jen pro mladý
Jana Šenbergerová 7.10. 11:16
Je moc dobře, že si čtenáři nenechávají své zážitky jen pro sebe. Děkuji! Mám pocit, jako bych aspoň částečně byla u toho.
To jistě ocení každý, kdo ví, jak je důležitá zpětná vazba.
Hyena z Osvětimi: Irma Greseová
Jana Šenbergerová 7.10. 10:57
Na tom mě děsí fakt, že takových hyen s andělskou tváří běhají po světě spousty a jen čekají na svou příležitost. Nedejme jim ji!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.