Přehled posledních diskuzních příspěvků

Smát se

Jiří Libánský 10.7. 00:20
Moc příjemná báseň. Má švih a je taková rozveselující. Opravdu je úžasné se smát.

Takový letní den

Zuzana Pivcová 9.7. 21:17
je v tom krása a vyrovnanost, i když já tam stejně cítím tu ukrytou bolavou notu.

Otevři bránu

Jana Šenbergerová 9.7. 11:03
Bez vstřícnosti štěstí není, proto buďme otevření ... Pro všechny je lásky dost. Je to velmi vděčný host. Krásně o tom, Zuzko, píšeš.

Ladislav Frej: Užívám si, že už jsem děda

Jiřina Topolová 8.7. 19:37
Pěkný rozhovor. Pana Freje mám ráda, byť stále, i po těch snad třech desítkách let, jej vidím jako doktora Sovu mladšího :-)

Moje nezapomenutelné prázdniny

Jana Šenbergerová 8.7. 17:48
Na takové prázdniny se opravdu nedá zapomenout. :-)

Čas lipového květu

Jana Šenbergerová 8.7. 14:57
Mám ten čas i tu vůni moc ráda. Musím si na ni večer počíhat na balkóně, když jsi mi ji tak pěkně připomněla, Jitko. Minulý týden jsem byla v Šumperku, který mě uchvátil svou zelení a květinovou výzdobou. Rostou tam obrovské lípy neobvyklého svisle oválného tvaru. Právě kvetou...

Hubbleův teleskop vyfotil zářící "kometu století"

Jana Šenbergerová 8.7. 13:27
Tak to jsem zvědavá, co přinese. Nám určitě třetí vnouče... :-)

Domácí vinaři uspěli v USA, mají 76 medailí

Jana Šenbergerová 8.7. 13:22
To mě moc těší, protože si myslím, že naše vína jsou často lepší než mnohá z dovozu. Rýnský ryzlink jsem "objevila" teprve loni a moc mi zachutnal. A to nebyl od pana Maděriče, kterému ten úspěch přeji.

Jen ještě chvilku

Jana Šenbergerová 8.7. 12:45
Žensky líbezné a líbezně hravé, ale hlavně ze života. Tvého, mého, našeho...

Moje prázdniny u babičky v Ražicích

Helenka Vambleki 8.7. 12:28
Taky jsi byla (jako já) pěkné kvítko! Já se těm mým vnoučatům nedivím, že tak zlobí, vždyť to mají po babičce!

Delfín v moři vlny tvoří

Jana Šenbergerová 8.7. 09:33
Vidím, že je tu další milovnice moře. Kdo by odolal delfínímu úsměvu? To pak i člověčí verše krásně plynou jak delfín vznášející se nad hladinou.

O silniční tragédii

Jana Šenbergerová 8.7. 09:04
Kéž bychom četli "jen" o takových silničních tragédijích. Úsměvné, milé. Lekla jsem se názvu, ale rozveselil jste mě. :-)

Nemám se kam vracet

Jana Šenbergerová 8.7. 09:00
Trochu smutné, ale všechno se mění a změna je život. Je dobře, že jste našla svoje město, tak ať se vám v něm také dobře žije.

Soutěž: Prázdniny před padesáti lety

Jana Šenbergerová 8.7. 08:49
Helenko, moc pěkné povídání. Připomnělo mi mou vnučku, která má přijet na prázdniny. Už se začínám bát. :-) Je stejné kvítko jako ty. Před dvěma měsíci spadla a zlomila si čtyři obratle. Tři měsíce měla být v klidu a dávat na sebe pozor. V pátek spadla ze stromu a leží v nemocnici se zlomenými obratli. Zkazila prázdniny nejen sobě, ale i bráškovi a všem kolem, protože ji pořád budeme muset hlídat a spoustu atrakcí si odříct. Třeba skákací hrad. :-))

Kolikrát ještě

Jitka Chodorová 7.7. 12:59
Co mi to holky děláte,že slzy ze mě loudíte,ale jinak to snad ani nejde,než napsat,další zážitek.Díky Zuzko!

Pocit

Zuzana Pivcová 6.7. 22:24
Myslím, že k té změně ve vztazích přispěly obě strany, spíš ještě víc ženy, které přestaly být na mužích závislé a velmi často je i samy dobývají a celkově přebírají v osobním životě vedoucí roli. Já ale, i když jsem léta samostatná, jsem ráda, že muži jsou, a že jsou, jací jsou. Uf, to je dřina :-). Díky za námět k úvaze, to není hodnocení Tvé zajímavé básně.

Karel Hála byl půlstoletí stálicí české popmusic

Zuzana Pivcová 6.7. 21:13
Je to hezký medailonek, ale troufám si tvrdit, že Vrať se do Sorenta u nás zpíval jen Karel Gott. A Gottovy hity nikdo jiný nepřebíral, nebo se mýlím?

Namaluj obraz

Jana Šenbergerová 6.7. 17:10
Všechny tvé verše jsem si prošla, dávno mi slova chvály došla, teď pouze čtu si ráda a tiše, co tvá duše tvojí rukou píše.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.