Přehled posledních diskuzních příspěvků
Voda modroslaná
Jana Šenbergerová 13.6. 19:56
Jitko, i když dávám přednost vodě modrosladké, z tvých veršů cítím vůni té modroslané.
Co si o nás asi myslí kytky?
Růžena Antlová 13.6. 18:08
To tedy hloupé fakt nejsou.Já si s nima normálně povídám a asi za moji pozornost k nim se mi odmění krásnými květy a rostou jak z vody.
Riziko od klíšťat je na nejvyšším stupni
Alena Králová 13.6. 10:35
Jsem očkovaná více jak pět let a musím říci, že jsem se zbavila stresu vyjít si někak do lesa či vysoké trávy. Doporučuji očkování zvláště u starších lidí, určitě to za ty peníze stojí.
Přemek Podlaha: Televize se teď stala rájem pro takzvané celebrity
Alena Králová 13.6. 10:33
přeji panu Podlahovi hodně zdraví. A souhlasím s tím, že kvalitních a dodávám i chytrých moderátorů je dnes jako šafránu.
Magazín i60.cz rozdává ceny a chatoval o léčbě konopím
Jana Šenbergerová 13.6. 07:09
Blahopřeji všem vítězům. Doufám, že alespoň někteří se nám svěří, jak si výhru užili. :-)
Uvězni mě
Jana Šenbergerová 12.6. 14:26
Zuzko, i když se začínám bát, aby ti chvála nestoupla do hlavy a nezatemnila tu část mozku, co se v ní líhnou tvé úžasné verše, chválím, chválím, chválím a užívám si jejich krásy.
První dáma se zlepšila, ale svůj styl stále hledá
Jana Šenbergerová 12.6. 13:29
Na tomto obrázku se mi líbí. Nezávidím jí, že jí teď do všeho bude někdo mluvit. Všichni budou vědět líp, co může a co ne, častěji bude muset než chtít. Dost krutá daň se platí za post první dámy. Ale zas to může mít i svá plus. Tak ať si jich užívá.
NASA chce pro kosmické lety používat fúzní pohon
Jana Šenbergerová 12.6. 09:23
Pohon na jadernou fúzi je možná nejslibnější, ale mně také nejméně sympatický. Obávám se, že ve snaze urychlit a ušetřit na straně jedné, urychlujeme něco zcela jiného na straně jiné. A to jsem optimista.
Skořice zlepšuje hodnoty hladiny cukru u diabetiků
Jana Šenbergerová 11.6. 08:53
Skořice patří k mým oblíbeným kořením. Hezký seriál. :-)
Že by konečně slunce? Jen to nezakřikněme
Jana Šenbergerová 11.6. 08:40
Nejvyšší čas! Nejsem skalním vyznavačem sluníčka, a přestože při jeho nedostatku netrpím depresemi, dnes mi pohled z okna připadal hodně depresivní. Tak nějak to muselo vypadat při potopě světa. I mé jahody a rajčata už se těší, až zas vysvitne. Při slibované intenzitě nám dá příležitost stěžovat si, že je ho příliš.
Lásky není nikdy dost
Jarmila Peerová 10.6. 21:58
Láska srdce svírá a je to naše víra,že na světě je krásně a vy Zuzko,pište dál ty krásné básně...super
O srazu spolužáků
Zuzana Pivcová 10.6. 19:54
Já sice jsem mezi tím minimem "zbylých", ale na práci neláteřím, mám ji ráda. A srazy spolužáků taky!
Gril Texas, flashdisky či knihy můžete vyhrát v magazínu i60
Jana Šenbergerová 10.6. 07:16
Pěkná ukázka toho, že kdo se nudit nechce, ten se nenudí.
Mně se magazín i60 moc líbí.
Za krmivo pro domácí mazlíčky utrácíme ročně 2000 korun
Jana Šenbergerová 10.6. 07:04
Kamarádka je kočkomilka, které není osud jakékoliv kočky lhostejný. Sama jich má doma šest a stará se i o ty v okolí, které svůj domov nemají. Pro důchodkyni velmi drahý "koníček".
Rozhodli jsme se odejít z města. Vůbec toho nelituji
Jana Šenbergerová 10.6. 06:59
Čím blíže k přírodě, tím lépe, ale určitě jsou i tací, kterým by ruch města chyběl.
Putování po řeckých ostrovech: Karpathos - místo, kde se zastavil čas
Jana Šenbergerová 9.6. 19:28
Pěkný seriál. Nikdy jsem v Řecku nebyla, ani se tam nechystám, ale jako bych tam tak trochu byla.
Už ji nepustíme
Jana Šenbergerová 9.6. 17:05
Ani my to neuděláme,
jsme moc rádi, že ji máme.
Zuzko, občas mám pocit, že k nám nakukuješ klíčovou dírkou.
Kde žiji
Hana Práglová 8.6. 21:33
Jani,nezáleží na tom,kde člověk žije,ale kde je mu dobře.Já bydlím v malém městečku,do lesa máme celkem hodně daleko.Ale Beskydy i Jeseníky(ale i jakékoliv jiné hory velice zbožńuji). Takže se ti nedivím.Kéž by příroda,ve které žiješ,byla stále krásná!!!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.