Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zpívej a zpívej

Michaela Přibová 29.10. 13:37
Moc hezké. Děkuji.

Pro mě je každý den krásný

Jana Jurečková 29.10. 11:41
Příroda má neodolatelnou moc, je jak voňavá káva, prostě neodolám. Dopoledne otevřu dveře ven a je rozhodnuto. Špinavé nádobí v kuchyni počká. Pak pohladím kocourka a jdu ven. Pozdravím se známými v ulici, kouknu, co je nového v obchodě. Nikam nespěchám. Malá procházka mi prospěje. Já vím, každý to má jinak. Ale copak musíme být pořád ve stresu a zavaleni povinnostmi? Ani náhodou! Díky za krásné povídání.

Studium cizích jazyků je častým koníčkem dnešních seniorů. Využívají k němu i moderní technologie

Zuzana Zajícová 29.10. 07:08
...ještě bych potřebovala poradit, jak překonat vrozenou lenost... jinak díky za super článek.

Měla jsem chuť toho hulváta přetáhnout holí

Olga Škopánová 28.10. 18:58
Každého jednou dožene osud i toho mladíka, málokdo propluje životem bez jediného karambolu.

Milá Hano...

Michaela Přibová 28.10. 11:22
Veselý pohled na život. Přeji ať dlouho takový vydrží :-)

Chvála a obrana podzimu

Jan Zelenka 28.10. 10:06
Krásná oslava podzimu, podpořená hezkou básní. Mám na něj podobný názor, jako paní Jendrisková.

Vydařený podzimní zájezd

Mirek Hahn 28.10. 09:06
Prima článek. Bzenec se mi také moc líbil i ve stejném vinařství jsem byl. A do Bučovic se určitě podívám. Díky za připomenutí.

Už je to sto sedm let

Jiří Dostal 28.10. 06:51
:-) :-) Též jsem strážcem domácího archivu po dědovi Jovítovi, zlí jazykové tvrdí, že děda neměl na firemním štítu číslo mobilu a jeho pes Filax byl bez čipu :-) :-)

Podzim

Iva Bendová 28.10. 06:03
Honzo - krásné!

Český král Přemysl Otakar II.

Šárka Bayerová 27.10. 14:59
Michaela, hezká výstižná zkrátka o králi železném a zlatém. :-) Jen malé upozornění - asi jde o překlep - Anežka z Kuenringu měla přezdívku "Palcéřík".

Bramborová roláda s dušenou mrkví a restovaným uzeným masem

Jitka Caklová 27.10. 13:09
Sice nejsem vyhlášená kuchařka, ale "klasické" bramborové těsto se dělá z vařených brambor. Z praxe vím, že syrové nastrouhané brambory po chvíli zčernají, natož po odležení. V souvislosti s titulní foto tu něco "nehraje", alespoň z mého pohledu.

Džingischán a jeho sokol

Zdeněk Pokorný 27.10. 10:26
Děkuji za zajímavý článek. Mám rád historii a opět jsem se dozvědě řadu věcí, které dokreslují toto období.

Lidé se těší na penzi, jejich iluze jsou často přehnané

Mirek Hahn 27.10. 08:43
Vždy mě udiví, že jsou lidé, kteří nejsou schopni vidět ty nejzákladnější souvislosti. V tomto případě tendence představovat si životní styl, na který nemám prostředky. Přeci vidím, na co mám a na co ne. Při skromnějších finančních možnostech se dá naplánovat spousta méně nákladných aktivit. Proč si tedy stanovovat nesmyslně vysoké cíle, které se nedají uskutečnit, notabene ještě když vím, že jsem pro ten cíl příliš neudělal?

Brambory, kobzole, zemáky, jabka, erteple, zemčata

Šárka Bayerová 27.10. 08:14
Krása! Fotky i hezky napsaný článek. Brambory si to zaslouží!

Radosti podzimu

Marie Novotná 26.10. 14:18
Ale po zimě přijde krásné jaro. Stále je něco nového a je na co se těšit . Už brzy. :-)

Příběh z celuloidu

Šárka Bayerová 26.10. 13:03
Měla jsem ji. Jmenovala se Sylva. Moc zajímavý článek, díky

Parní lokomotivy. Pastva pro úplně všechny oči

Šárka Bayerová 26.10. 13:00
Tyjo, Jaromíre, to byla teda velká krása! ☆

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.