Přehled posledních diskuzních příspěvků
Slasti a neřesti. Netradiční nahlédnutí do života našich předků. Část I.
Jan Zelenka 14.1. 10:14
Věrko, článek je úžasný. V tomto žánru jsi skutečně profík. Je to perfektní jak obsahem, tak i jeho strukturou. Těším se na další dva díly.
Co se dá dělat v dlouhých zimních večerech?
Miloslava Richterová 14.1. 08:27
Paní Marie, moc děkuji, taky mám ráda tvoření hezkých věcí, v rodině všichni, zrovna mám na stole rozpletený svetr, stejně tak mne okouzlí pohled do bílého, přeji krásné dny :-)
Mám ráda lidi
Mirek Hahn 14.1. 08:17
Tak, a jsem mimo lidi.... Zrovna v sobotu jsem šel na červenou :-)
Ledovka a Česko v ohrožení
Marcela Kapounová 13.1. 16:47
Pravda...každých pár centimetrů sněhu nebo náledí je zbrusu nový psychothriller.
Že by měla modrou krev?
Zdeněk Pokorný 13.1. 14:35
Dobrý Bože! Tolik bolesti. Zdá se mi to neuvěřitelné, dnešníma očima, sledovat všechno to dění. Vůbec nic jsem nevěděl o nějakém dopisu do Čech. Líbí se mi Tvůj styl psaní i myšlení. Dokážeš to tak pěkně shrnout, jako ti největší historici. Děkuji.
Hřbitov v lednu
Miloslava Richterová 13.1. 13:50
Mně se to ticho líbí, i hřbitovy chtějí odpočívat a v lednu musí padat sníh.
Naše telo vie, čo potrebuje, a nie sú to iba tabletky
Iva Bendová 13.1. 09:06
Aničko - skvělé shrnutí. Moje častá věta zní, tělo si samo řekne, co potřebuje, jen mu naslouchat. Akorát, že to moje si furt žádá sladkosti, zatím naštěstí bez následků :-)
Zima je všude
Elena Valeriánová 13.1. 07:49
Číst Tvůj článek je takové pohlazení po duši v rozbouřených vodách našeho íčka. Osvěžila jsem si svoje vzpomínky na výlet po Tvém kraji, krátký, ale navždy zapsaný v mém srdci. Pokochala jsem se fotografiemi a ... prostě děkuji za hezké ráno.
Co spojuje Museo Reina Sofía v Madridu a Galerii Kláštery Český Krumlov?
Jan Zelenka 12.1. 21:43
Moc pěkný článek.
Marta - saunovací pondělky
Daniela Lender Chaloupková 12.1. 19:16
Paní Vlaďko, hezky to umíte zaplést a zamotat. Už teď se těším na pokračování :-)) Co by mohlo být v těch obálkách? Poukazy? Na oběd v luxusní restauraci. Tandemový seskok padákem. Kurs fotografování :-)) Prodloužený víkend s překvapením. Párová masáž. Pobyt v lázních .... Jéje, toho může být ... Doufám, že nám to prozradíte :-)) Já dostala pod stromeček poukaz na thajskou masáž :-)) Už teď se těším .. :-) Moc děkuji za úžasné počtení :-))
Ať nekouří a není moc družný. Ideální soused je žádané zboží
Jiří Dostal 12.1. 12:48
:-) :-) Ideální soused jako žádané zboží coby odcizení a emancipace člověka dneška :-) :-)
Šudlání
Michaela Přibová 12.1. 10:06
Zdeňku, připomněl jste mně výrazy, které užívala mamka. Ovšem vždy v pejorativním významu. Např. "Víš, to se dělalo jen tak, takový šolíchání." Tedy ne poctivě. A když narazila třeba na milence: " To muckání, takovýto šmajchlování to k ničemu nevede. Děkuji za článek. Pobavil.
Zápisník starého muže: Dítě v cizině
Michaela Přibová 11.1. 11:28
Milé vyprávění. Děkuji za sdílení.
Takový docela normální všední den
Iva Bendová 11.1. 09:38
Docela nálož, na jeden boží den ;-) Poslední dobou čtu hrozně ráda o slepicích, ó, sladké dětství u babičky na venkově. Děkuji, Dani, nemáte to lehké, ale pestré :-) Ať se vše dobře daří!
Pokud nebudu muset, tak do domova důchodců nechci
Jiří Dostal 11.1. 08:17
:-) :-) "Cože? Nechce, když nebude muset? Vy nás ale zásobujete, pane Raška!" aneb Potěšení doktora Chocholouška :-) :-)
Schönburské Vánoce na zámku Červená Lhota stále lákají
Daniela Řeřichová 10.1. 20:36
Hezká pozvánka s mnoha zajímavými informacemi. Zámek Červená Lhota znám v jarní a letní podobě, nedaleko jsme měli chalupu.
Důležitý milník v české kardiologii: V Pardubicích poprvé provedli orbitální aterektomii
Vlasta Ledlová 10.1. 19:41
Úžasné. Lékaři v Pardubicích, máte můj obdiv.
Moje plány na rok 2026
Zuzana Pivcová 10.1. 16:34
Inko, to je spousta předsevzetí, to bych si musela rozdělit na několik let. :-D
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.