Přehled posledních diskuzních příspěvků
Urážky, výhrůžky, agrese. Chcete vědět, co dělají vnoučata na internetu?
Jiří Dostal 6.1. 08:24
:-) :-) Vnoučátka nám napraví katostrofičky, ale pořádné, jinak nechť kvete koučování... :-) :-)
Novoroční předsevzetí
Mirek Hahn 6.1. 08:11
Přesně, člověk si má stanovit dosažitelné cíle. Nicméně novoroční předsevzetí a předvolební sliby nemají nic společného :-)
Úvahy po "vlčím úplňku"
Blanka Lazarová 6.1. 06:49
Jani, moc pěkný průlet od nevinnosti ke zkušenosti. :-)
K neuvěření! Spodní prádlo, které umí pohlcovat pachy!
Veronika Maďarová 5.1. 23:29
To deodorační prádlo s aktivním uhlím zní jako sci-fi, ale vlastně chápu, že pro někoho to může být obrovská úleva – hlavně když řeší nadýmání a člověk se bojí trapasu. Nezkoušel to někdo dlouhodobě, třeba na cestách nebo v kanceláři? Zajímá mě, jestli ten efekt vydrží i po víc praních. Já zatím sázím na prodyšnou bavlnu a střih, co sedí, a inspiraci beru tady: https://www.moda-pradlo.cz/zeny_k159/damske-spodni-pradlo_k30/
Nikdy není pozdě na rekonstrukci
Veronika Maďarová 5.1. 22:59
Diskuze o tom, že nikdy není pozdě na rekonstrukci, mě nadchla, protože to je pravda. U nás to bylo podobné, když jsme museli řešit vlhkost v koupelně a pasovali jsme tam hydroizolační fólie a těsnicí tmely. Na https://www.stavago.cz/barvy-a-stavebni-chemie/ v kategorii stavební chemie jsem našla produkty, které opravdu fungují a nezůstane jen u papírových slibů. Máte někdo tipy, jak zlepšit vzdušnost po rekonstrukci?
Zápisník starého muže: Kdo to štěká?
Zuzana Pivcová 5.1. 19:22
Pane Zdeňku, naši známí mají velkého papouška, který umí odposlouchat lidskou řeč a spolehlivě ji napodobit včetně barvy hlasu. Totéž platí i o jeho napodobení zvířecích zvuků. Umí krásně mňoukat, čímž se hlásí k nám "kočkařkám", ale v poslední době si víc oblíbil štěkání. To pochytil od menšího pejska jiných návštěvníků. Je to s ním zábavné a on se viditelně baví také.
Hradba
Miloslava Richterová 5.1. 11:43
Setkala jsem se s tím, často má půlka lidí v autobuse vedle sebe odloženou tašku, batoh, ale na dotaz: můžu? sedadlo v klidu, i se sluchátky na uších, někdy i s omluvným úsměvem, uvolní :-)
Fotoreportáž: Konečně zima
Zdeněk Pokorný 5.1. 11:30
Moc pěkné. Máte smysl pro detail a umíte se "dívat"... děkuji.
Vlčí úplněk
Jitka Caklová 5.1. 08:47
Jak rádi, někdy i neradi, se necháváme oklamat iluzí, že sen není o nás.
Digitální svět nemusí být strašákem ani pro seniory, říká ředitelka Nadace O2 Dominika Herdová
Jiří Dostal 5.1. 08:20
:-) :-) Hra jako symbol světa a svoboda jako poznaná nutnost... :-) :-)
7 tipů pro snazší topení dřevem
Patrik Poula 4.1. 21:46
My máme doma jak krbová kamna, tak i tepelné čerpadlo. To jsme si nechali nainstalovat od https://www.zatopime.cz/tepelna-cerpadla před dvěma lety, protože už mě nebavilo jezdit každý rok do lesa. Je to mnohem pohodlnější topení. Krbová kamna jsme si nechali na takové to příležitostné topení na jaře a na podzim, ale v zimě topíme hlavně tepelným čerpadlem.
Drama silvestrovské noci
Daniela Lender Chaloupková 4.1. 17:47
Zuzko, díky za sdílení a nevím, zda se smát nebo Tě litovat ;-) Důležité je, že to dobře dopadlo :-) Ale ty nervy předtím si dokážu dost dobře představit ... Tak Ti přeji, aby všechny letošní eventuální karamboly dopadly tak skvěle, jak ten s klíčem :-))
Vaše sedačka už dosloužila? Vybrali jsme nové do 10 000 Kč
Alena Dvořáková 4.1. 15:06
Když jsem četla tenhle článek o výběru nové sedačky, úplně jsem si vzpomněla, jak jsme to řešili doma nedávno taky. Člověk si myslí, že to bude jednoduché, ale jakmile začne porovnávat materiály, velikosti a ceny, je z toho malý projekt. Nakonec jsme vybrali něco z https://www.dk-obchod.cz/sedaci-soupravy/ a musím říct, že změna byla fakt znát – konečně máme doma pohodlí, jaké jsme chtěli.
Môj dom, môj hrad - oáza pokoja a bezpečia
Oldřich Čepelka 4.1. 11:12
Přesný popis problému, kdy cizí lidé vysávají náš čas, emoce a někdy i peníze. Těch šest zásad je tak opodstatněných, žebychom je měli mít doma nad dveřmi. Mohly by působit sobecky, kdyby se k nim nepřidalo to, co Anna píše v závěru - citaci J. Wericha. (Nejsem si jistý, že toto řekl, ale budiž,je to velmi trefné.) Díky za tento článek.
Petra Dvořáková - Dědina a Vrány
Dagmar Vargová 4.1. 09:46
Jarko, děkuji za článek o mé oblíbené autorce. Obě tyto knihy jsem četla hned, jak vyšly. Také prvotinu o anorexii Já jsem hlad, knihu Sítě a Chirurg.
Do ticha
Iva Bendová 4.1. 07:12
Zuzano, děkuji za nahlédnutí do Vaší krásné a rozumné duše. Patříte mezi moje nejoblíbenější současné básnířky. Vaše verše mě vždy zasáhnou velmi hluboce.
Život je kolotoč. O nových začátcích a taky tak trochu o sexu
Zdeněk Pokorný 3.1. 21:45
Pište, pište, pište. Moc jsem se pobavil.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.