Přehled posledních diskuzních příspěvků

Živé mumie, tajemné lebky, vlkodlaci, duše z očistce i templáři

Šárka Bayerová 1.10. 10:38
Tý brďo, Danielo, já se skoro bojím, protože tomu všemu částečně i věřím. Poté, co na vlastní oko vidíš určité věci v Peru a v Mexiku, takové myšlenky tě napadají... Mimozemšťani... :-) Apropos, nádherné fotky a totální švih ve vyprávění! ♡ Díky!

Obálka na houby: Jak tatínek nasypal houby tam, kam nepatří

Michaela Přibová 1.10. 08:47
Alenko, to je perfektní článek. Pobavil. A přeji už jen klid a pohodu po smysluplné práci :-))

Pár postřehů z pozdního léta v Kalábrii

Iva Bendová 1.10. 07:09
Ráda jsem se po Kalábrii zase prošla, Pizzo a Tropeu zvlášť. Velmi podrobně, trpělivě a perfektně vše popsáno a zdokumentováno. V městečku Tropea nám chutnala piza s červenou cibulí u příjemné paní v malinkaté pizzerii. Už doma jsme vloni plánovali výlet lodí po krásném pobřeží, ale moře se rozbouřilo a plavba se nekonala. Takže také zbyla jediná možnost - Pizzo a znovu Tropea. Když znovu v Tropea, tak vzhůru do svatyně Santa María ... Krásné fotky a skvěle informativní povídání, děkuji, Vlaďko.

Jak jsem se srazil s nepříjemnou ženskou

Jana Jurečková 30.9. 16:32
Čtu všechny příběhy, kde vystupuje kočička nebo kocourek. Děkuji vám moc.

O kamarádství, kaštanech a koncertu v kostele

Jarka Jendrisková 30.9. 11:34
Přátelství, příroda a hudba... Co víc si přát ? Moc hezké, Ivo.

Objevila jsem necenzurovanou knihovnu

Dagmar Vargová 30.9. 07:22
Jani, skvělé počtení hned zrána. Tak setkala jsem se s různými knihovnami a knihobudkami, či jak se všem těm vymyšlenostem říká. Ale knihy navlečené na tyči, to tu (asi) ještě nebylo. On to nakonec bude ten oxymorón: knihy sice nejsou cenzurovány, ale plnohodnotně listovat v nich nelze... tzn. přece jen cenzura? :-)

7 tipů pro snazší topení dřevem

Veronika Maďarová 29.9. 18:34
Topení dřevem má svoje kouzlo, ale každodenní práce kolem polen mě časem vyčerpávala. Proto jsem přešla na tepelnéé čerpadlo od https://www.zatopime.cz/tepelna-cerpadla a musím říct, že rozdíl je obrovský – stabilní teplota, čistší vzduch a žádný popel. Na chalupě si krbová kamna nechávám kvůli atmosféře, ale doma mi vyhovuje, že se o vytápění stará čerpadlo automaticky. Je to pohodlnější i zdravější.

Aktuální

Alena Velková 29.9. 10:12
Tak teď už vím, proč jsem měla v srpnu kovid...mám totiž sexepíl :-)

Jiřiny

Dana Kolářová 29.9. 08:10
Aničko, mrkla jsem a oko se potěšilo. Díky.

Osmdesát? Někdy je to jen číslo!

Eva Sýkorová 28.9. 17:44
Kluci sedmdesátileti a starší, jen sportujte a hýbejte se, jak to nejvíc jde, abyste nebyli jako ti, co jdou od TV k PC a na WC.

Police nad Metují a Muzeum stavebnice Merkur

Iva Bendová 28.9. 12:16
Děkuji za zprostředkování. Tuto stavebnici si moc dobře pamatuji od svých malých kamarádů, ale z merkurovských dílků sešroubovanou motorku jsem ještě nikdy neviděla - ta mě překvapila nejvíce.

Život je kolotoč

VANDA Blaškovič 28.9. 09:07
Svižně napsané, skvělé! Nelitovala jsem delšího čtení. Děkuji, paní Heleno. Připomnělo mi to styl nedělního fejetonisty Tomáše Poláka…

Moudrosti života

Iva Bendová 28.9. 06:35
Skvělé, Honzo! Děkuji, souzním :-)

Vzpomínka na velkolepé oslavy v mém rodném Protivanově

Jiří Dostal 27.9. 16:21
:-) Frišno Drahan mám zažité z bydlení na račickém zámku a Jarka Křupková z Protivanova byla fajn kolegyní na univerzitě... :-)

Paní Krista se nebála zeptat na výsledky krevní testů. Zachránila si zdraví

Jiří Dostal 27.9. 15:36
:-) Veselá kampaň o vyšší spoluodpovědnosti pacienta za své zdraví; neumírejte tiše, nýbrž za zvědavého řevu... :-)

Němý výkřik

Daniela Lender Chaloupková 27.9. 11:46
Zdeňku... kdo nezažil, nepochopí .... A těm ostatním nemá cenu cokoli vysvětlovat. Píšete z hloubi srdce a duše, to každý neumí a nedovede. Pokračujte v tom, prosím ... Děkuji za nádherné a hluboké zamyšlení, které by mohlo být i rozjímáním ...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.