Přehled posledních diskuzních příspěvků

Změřte si tep! Vyzývají lékaři. Lidé mohou sami sobě odhalit srdeční arytmii

Jindřich Berka 24.2. 06:58
Dá se s arytmií žít. Mám kardiostimulátor a také ablace ( zákrok na srdci) mi pomohla. Chodím po horách. Hrají tenis, ping-pong, nohejbal, pravidelně sportuji i tancují. Nebojte se.

Sleva není nikdy zadarmo a kam až může člověka dovést slepá víra

Vladislava Dejmková 23.2. 12:44
Jako bych to zažila na vlastní kůži. PS. Také mám doma na starost vše, jen o tom koho volit, muž rozhoduje sám.

Později do důchodu? Pro mnohé šedesátníky to je děsivá představa

Josef Borecký 23.2. 12:20
No Jarda Jágr už to taky zapíchnul. :) má štěstí, že si velí sám nemusí lézt po střeše, jako pokrývači nebo klempíři, tesaři, kominíci. Nebo nestíhat u pásu. Vzpomínám na brigády v plnírně plynu do lahví, kdy jsem musel stačit pàsu, no to mi bylo 23 let. :) Teď mám štěstí, že si taky velím sám, práce mně baví a naplňuje mne ( i když mi to ničí zdraví) a budu pracovat dokud to bude možné a dokud budou zájemci o mou práci. No každý nemà to štěstí. Teď za pàr dní mi bude 69

Od čtvrtka do neděle

Ingrid Hřebíčková 23.2. 09:33
Evi, předně tě zdravím a jsem ráda, že zase něco od tebe čtu. Když vidím ty tvoje fotky s Dorinkou, to pohladí po duši. Masopust a ty jako čertice nemá chybu. Škoda, že tady u nás na vesnici žádný Masopust není. Do Bedřichova jsme jezdily díky mamce, měla podnikovou chalupu. Jo a Dorinka se jmenovala fenka naší kamarádky z dětství. Přeji ti hodně zdraví a aby ti zůstala ta tvoje vnitřní pohoda. Jsi skvělá.

Bájky a ich posolstvo pre ľudstvo. O líške a diviakovi (3)

Ingrid Hřebíčková 23.2. 09:12
Měla jsem kolem sebe "blízké", (přiznám se, že nevím, jak je nazvat), z kterých číhalo jen nebezpečí. Naučila jsem se také si " brousit kly", byla stále opatrná a ve střehu. Nikdy jsem se jim neotevřela, protože by do slabin bodli. Ale jen tak se dá mezi nimi přežít. Naštěstí už všichni zmizeli z mého života. Teď si mohu dovolit se chovat jako liška. Děkuji za další váš článek, moc se na něj těším.

Haiku, jímž ladím jaro

Iva Bendová 23.2. 07:14
Překrásné! Pro oko i pro duši :-) Děkuji.

Zápisník starého muže: Hodnota peněz

Daniela Lender Chaloupková 22.2. 20:29
Pane Zdeňku, velice trefné:-)) Mám z dětství podobné vzpomínky. Děkuji za pěkné počtení.

Zimní olympiáda je u konce. Nejvíce medailí získalo Norsko. A jak dopadla naše tipovačka?

Tomáš Novák 22.2. 17:37
Děkuji redakci za realizaci velmi povedené Tipovačky i za gratulaci k mému umístění. Gratuluji k umístění všem vítězům, ale i všem účastníkům Tipovačky. Já jsem s mým konečným umístěním v průběhu Tipovačky nepočítal, o mnoha zimních sportech se v průběhu roku moc nezajímám. Poslední utkání Kanady mne výsledky zklamalo.

Bez konce

Dana Puchalská 22.2. 08:01
Míšo.... (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤

Přehled knižních novinek

Vlastimila Kosorínová 22.2. 07:58
Děkuji za doporučení nových knih.

Infuze, skleróza a jiné úsměvy

Marie Měchurová 22.2. 01:58
Tak už to v životě chodí, a s vyšším věkem se to stupňuje. Hezké čtení, pište.

Obrubníky jsou nenahraditelnou součástí venkovní dlažby

Patrik Poula 21.2. 22:30
My obrubníky nemáme a jsem rád. Vůbec se mi nelíbí. Jsou podle mě strašně rušivý. My máme na zahradě udělaný chodník z kamenného obkladu od BIRO D https://www.biro-d.cz/kamenny-obklad/ a jsou nalepené, takže u nich žádný obrubník být nemusí. Krásně drží na svém místě a kolem je jenom tráva :-) .

Finta na žárlivou ženskou

Zdeněk Pokorný 21.2. 12:59
Moc hezký článek a příběh. Ale budu upřímný, tu proměnu Vlaďky neberu ... :-)

Rakety a já

Zdeněk Pokorný 21.2. 10:33
Zajímavý článek, vzpomínka, na Vaše mladá léta na vojně. Pokusím se odpovědět na Vaši otázku (poslední větu v článku). Ne. Průzkum a statistika je neúprosná. Obyvatelstvo střední a východní Evropy, které bylo pod vlivem kremnelské propagandy, jí snadněji uvěří, než ve zbytku Evropy. Takhle jednoduché to je. Není možné nám věřit.

Drclo do mne štěstí. A chci příště zase!

Jindřich Berka 21.2. 10:22
Já preferuji spokojenost. Je stálejší a není přelétavá jako štěstí. Vím, že radost a smutek, úspěch a neúspěch patří k životu. Aféry a život celebrit mě nezajímají. Mám svůj život.

Setkání

Alena Velková 21.2. 08:11
Míšo, zase jsi mě dostala, paráda❤️

Naše kočka Rampepurda

Iva Bendová 21.2. 06:05
Z kočičího života - to se povedlo. Krásné rýmy, krásné fotky - děkuji :-)

Subina

Dušan Brabec 20.2. 10:30
Zajímalo mne, co je SUBINA. Ve vztahu k živému, konkrétně ženě, je to submisivní žena, která má ráda nebo preferuje podřízenější roli ve vztahu. Rozhodující je, jestli submisivita vychází ze svobody a sebevědomí, nebo ze strachu a závislosti. Ve vztahu k neživému je to pak hovorové označení pro reproduktor určený k přehrávání nízkých frekvencí (basů).

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.