Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak jsem se naučila pít pivo

Daniela Řeřichová 16.8. 23:21
Hezký článek, i když pivo moc nepiju.

Výlet do Petrovic

Zdeněk Pokorný 16.8. 09:46
Děkuji za hezký a zajímavý článek. Není nijak dlouhý, přesto si člověk udělá svou představu, hlavně z množství obrázků. To jsem nevěděl, co se dá vytvořit v bývalém letadle...

První písemné zmínky o pánech ze Stráže pocházejí ze 13. století

Věra Ježková 16.8. 07:53
Danielo, díky za zajímavý článek s hezkými fotkami. Stráž je půvabná. :-)

Cestující v metru

Daniela Řeřichová 16.8. 07:38
Míšo, to je pohlazení na duši, krásně jsi to sepsala, děkuji. Také moc ráda pozoruji lidi v MHD, jsou to jedinečné příběhy.

Přišel jsi bez ptaní

Iveta Tomčíková 16.8. 07:30
Jedním slovem - nádhera!

Pytel, který chrochtal

Iva Bendová 15.8. 10:56
Tady se začíná sbírat na seriál "Ami, vyprávěj" :-) Hezky se to čte, děkuji.

Jsem jak ten strom v širém poli

Jana Šenbergerová 15.8. 09:02
Stromy a hvězdy, ty mě vždy fascinovaly. Ty první svou odolností vůči živlům, ty druhé svou zářivostí navzdory vzdálenosti a také tajemností. Mám básně o nich ráda. Díky za tu vaši, Ingrid.

Na roštu

Iva Bendová 15.8. 07:39
První věta je jak z pláží dnešních dní - pardon, pokus o odlehčení, ta asociace se prostě sama nabídla. No, a ty názvy hospod ..., u nás tu byla Piivnice U šibenice, ale kupodivu krachla. Opět zajímavý článek, děkuji, Šárko.

Na odbyt jdou malé byty, přibývá single domácností

Zdeněk Pokorný 14.8. 22:00
Další článek ze série praktických...Ano, je to bezesporu přesně tak. A je to i můj případ. Člověk je rád, když sežene něco malého vhodného (a ještě s dobrými, klidnými sousedy). No to je opravdu značka ideál. Takže všem čtenářům íčka přeji ať najdou, co hledají a potřebují.

Za dobrotu na žebrotu

Zdeněk Pokorný 14.8. 18:02
Hezký čtivý článek. Je mi líto, co se Vám přihodilo. I ten název Vašeho článku tomu odpovídá. Bránit se musíte, to je jasné. A pak se člověk doslova modlí, aby Vám to ostatní věřili a ne někomu, kdo Vás neoprávněně z něčeho nařkne a přitom si to celé vymyslí. Ale už je to za Vámi. Držte se!

Albrechtice v Jizerských horách

Jitka Hašková 14.8. 12:54
Tam to znám, léta jsem jezdila do Josefova Dolu a přes Albrechtice do Tanvaldu. Škoda, že jste nedala víc fotek.

Usedlost Kneislovka na Břevnově - ojedinělá možnost její prohlídky

Jana Šenbergerová 14.8. 09:14
Děkuji za obsáhlý článek z míst, která stěží někdy navštívím. Všechny fotografie i sochy se mi moc líbí. Mají duši.

Přední kardiologové radí, jak přežít vedra s klidným srdcem

Jana Šenbergerová 14.8. 08:29
Dobrá rada nad zlato. Bohužel můj organizmus na dobré rady nedá. A tak se začínám těšit nejen na ochlazení, ale rovnou na podzim.

Nejmodernější nádraží v České republice

Iva Bendová 14.8. 07:34
Moc hezká reportáž a přiblížení, děkuji.

Lidi, proboha, pohlídejte mi ji

Alena Lachmanová 13.8. 20:42
Děkuji, je to pohlazení na duši.

Tip na výlet: z Všemil přes Filipov do České Kamenice

Elena Valeriánová 13.8. 10:57
Krásně si léto užíváš a vzácné chvilky s kamarádkami jsou odměnou. Úvodní fotka je krásná svou podstatou. Prostě líbí se mi článek i fotky a já Ti děkuji, že jsi nás vzala sebou na výlet.

O rodné zemi

Miloslava Richterová 13.8. 08:44
Ivo, jedním slovem - nádherné.

Zahrady, které prošly mým životem

Věra Ježková 13.8. 07:32
Vlaďko, moc hezké téma, krásně zpracované. Tak ať si užíváš podzim života na zahradě ještě hodně dlouho. :-)

Vlakem na Sicílii v seniorském věku: Palermo, Agrigento, Udine a zpět domů

Daniela Lender Chaloupková 12.8. 11:32
Renato, další krásně popisný cestovatelský článek, moc děkuji. Škoda, že nejsou fotografie vyzdobených chrámů, musela to být nádhera. Neskutečně mne pobavila Vaše závěrečná poznámka o vlacích v Česku :-))

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.