Přehled posledních diskuzních příspěvků
Blatná a další navštívená místa
Michaela Přibová 6.8. 08:33
Naďo, hezký výlet jste si udělali. Lnáře znám. Kdysi majitelka navštěvovala s námi kurz tvůrčího psaní a na závěr nás všechny pozvala na zámek. Byl to nádherný víkend. Tak jsem si vše připomněla vaším článkem. Děkuji.
George se nemusíte bát aneb něco málo o bankovních aplikacích
Iva Bendová 6.8. 07:39
Vlaďko - skvělý článek! Předchůdce George jsem používala už dávno v notebooku, ale můj předchozí mobil na něho neměl vybavení, i když byl tzv. chytrý a dělal mj. krásné fotky. Manžel mi před časem koupil nečekaně k narozeninám kvůli tomu nový mobil a já se toho původního nechtěla vzdát. Místo slov díků slzy. Nerada se vzdávám jinak dobře sloužící věci a banky v mobilu jsem se bála. Postupně jsem jí přišla na chuť a nedávno to se mnou milá a ochotná bankovní úřednice ještě doladila. Opravdu parádně zpracované téma!
Nabízím jiný pohled na kněze
Mirek Hahn 5.8. 09:06
Vlastně naznačujete, že se v každém knězi opakuje ten Kristův příběh. "Vzal na sebe hříchy lidí." Nemyslím, že by se to až tak reálně projevilo ve službě každého kněze ale je dobré si ten princip obětování připomenout.
Jana (74 let): Jsem vdova bez papírů a říkám: holky, vdávejte se
Jitka Caklová 5.8. 08:15
Jak jde o peníze a o majetek, tak s "cárem papíru" i bez něj to vyjde na stejno. Každé rozhodnutí má smysl, někam nás dovede. Čím těžší zkušenost, tím větší posun ♥♥♥
Máte rádi hádanky? Část první.
Mirek Hahn 5.8. 08:14
Ale když to sem napíšu..., tak už to budou ostatní vědět :-)
Oldřich Nový, gentleman s velkým rodinným tajemstvím
Zdenka Jírová 4.8. 23:52
Filmy s Oldřichem Novým jsou vždy balzámem na duši. Viděla jsem je mnohokrátm a vždy se u nich bavím. Nový v posledních lech svého života trpěl nějakou psychickou poruchou, odmítl jinak společenský člověk poskytovat rozhovory, prý nechtěl zestárnout. Je pravda, že pobýval v v lázních v Dubí u Tepli , kde se léčil prý "na nervy".
Zraju jak víno
Daniela Lender Chaloupková 4.8. 11:43
Zralé může být leckdy lepší než dozrávající ;-) Moc hezky napsáno, díky :-)
Jak jsme na Malé Fatře sbírali jedovaté borůvky
Daniela Lender Chaloupková 4.8. 10:50
Ami, díky za nádhernou procházku po horách, které osobně moc nemusím. Ale viděno Vašima očima je to úžasné. Skvěle napsáno :-)
Patří k letním dnům patří bílá barva? Ano, kdy jindy než teď...
Daniela Řeřichová 4.8. 09:50
Ano, to je můj letní šatník - bílé šaty, sukně, kalhoty, halenky, bundičky, bílé tenisky.
Pohádkář, co se bál
Šárka Bayerová 4.8. 08:05
Ivo, hezká vzpomínka na mého milovaného autora. Díky. Zajímavý osud, podobný naší Boženě Němcové. Taky se furt řeší, čí vlastně byl syn. Pradleny a budoucího krále? Nebo byla pradlena jen kojná? Dánská královská rodina má k Andersenovi až moc velkou úctu, tak na tom asi něco bude... ;-) ...a na Netflixu jsem viděla docela zajímavý film "Mladý Andersen".
O duši
Michaela Přibová 3.8. 12:05
Ivo, moc hezké. Krásné metafory. Obraznost. Moc se mi to líbí. Děkuji.
Jak jde kroj, tak se stroj. Aneb módní hity a módní úskalí
Věra Lišková 2.8. 10:45
Stejná přísloví jsem také často slyšela doma, vtipně napsané vyprávění mne velmi pobavilo.
Moderní přístupy v léčbě hypertenze
Jitka Caklová 2.8. 09:06
Čím to tak může být, že jsem celý život "nízkotlaká" a ve svém věku neužívám ani žádné léky. Možná to bude tím, že nejím rostlinné tuky, které lidský organizmus neumí zpracovat a usazují se v cévách a v žádném případě nejím nízkotučné mléčné výrobky.
Hudba, tanec, barvy, chutě a vůně. To byly Selské slavnosti v Holašovicích
Iva Bendová 2.8. 07:56
Zajímavé počtení a krásné pokoukání po ránu - děkuji, Danielo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.