Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pocity
Iveta Tomčíková 9.11. 08:54
Pocity vepsané do básně nádhera! Paní Ingrid moc hezky napsaná básnička.
Dík za váš um, kterým ji umíte krásně vytvořit. :-)
Jaké knihy pořídit pod vánoční stromeček? Tady jsou naše tipy
Jiří Dostal 9.11. 08:48
:-) :-) Hlubinné prameny doporučení v našem rozšmrdlaném světě... :-) :-)
Seriál Shtisel
Ingrid Hřebíčková 8.11. 19:59
I když televizi vůbec nesleduji, dívám se jen na vánoce, tak si ráda přečtu něco o Židech. Mám ráda i Chasidská vyprávění od Martina Bubera. I váš článek o Židech se mi líbí.
Dáš mi góla?
Jiří Buzický 8.11. 13:59
Diskuze 0? A takový pěkný článek?! S tím se musí něco udělat. Jako kluci jsme na pláckách čutali každé odpoledne po škole. Ale nepamatuji se, že by s námi kopaly holky. Teď už je to takřka normální. Ostatně já se motám také okolo dívčího ragby. My máme kompletní dívčí tým, ale do kategorie U 12, tedy do 12 let hrají dívky spolu s chlapci, takže proti našim děvčátkům většinou nastupují dvanáctiletí kluci, což už občas jsou docela pořezové. V kategorii u 15 už nastupují už jen jednopohlavní týmy. Kluků je do družstva dost, ale holek je většinou málo a některé kluby nedají dohromady kompletní družstvo, takže se všelijak spojují. Dnes byla moje vnučka hrát na turnaji a proti nim hrálo družstvo PeŘí, což bylo družstvo složené z hráček PEtrovic a ŘÍčan. Pěkná slovní hříčka. Takže pokud máte vnučky, dejte je na ragby. A pokud vnuky, tak taky.
Po stopách Jakuba skláře do Tasic
Alena Velková 8.11. 10:51
Danielo, asi jsem netypický senior, seriál jsem nikdy neviděla, ale článek se mi moc líbí, sklářské řemeslo mě také fascinuje.
Dominik Jesu á Maria a Štěnovická Madona (První část remoniscence bitvy na Bílé hoře)
Šárka Bayerová 8.11. 08:25
Díky za moc zajímavý článek. Skvěle podané historické informace, které v souvislosti s Bílou Horou nejsou všeobecně známé.
Ženě ke štěstěně – dě, tě, ně
Vladislava Dejmková 8.11. 07:39
Našla jsem jen děsně -snědě, ale to nebude asi ono.
Aktívny, zdravý a šťastný život v každom veku. Mýty a fakty...
Jitka Caklová 7.11. 20:41
Hlavní zásada, na kterou jsem přišla až v pozdním věku: Necpat a ani si nepouštět do hlavy záležitosti, které není v moji moci změnit.
Ze zápisníku starého muže: O kosovi
Iva Bendová 7.11. 19:54
To je milé :-) Občas s kosem v trávě také prohodím pár slov a pochválím mu úlovek :-)
Nechceme, aby senioři skončili v digitální propasti, říká ředitelka Nadace Vodafone Zuzana Holá
Mirek Hahn 7.11. 16:12
Aktuální téma. Populace stárne, je užitečné jít tomu naproti pomocí, vzděláváním. Také je třeba zmínit, že sami senioři musí mít snahu zorientovat se alespoň v základech nových technologií. Občas se setkávám s přístupem: "Nic se učit nebudu, doteď jsem se bez toho obešel a žiju."
V Tiských stěnách
Iva Bendová 7.11. 11:34
Mirku - máte dar - skvěle vyprávět, popsat, vyfotit. Jedna z nejlepších a nejhezčích reportáží z výletu, co jsem tu četla a shlédla. Děkuji za sdílení!
Co je to móda?
Jitka Hašková 7.11. 06:06
Velmi krásné, článek i básnička. Tak nějak si představuji módu, ale neumím to tak hezky zformulovat.
Zemřela herečka Věra Křesadlová
Daniela Řeřichová 6.11. 21:02
Čest její památce. Věra Křesadlová byla sympatická herečka i výtvarnice. Upřímnou soustrast Petrovi, Matějovi a Radimovi.
Já jsem lepší babička! Boj o vnoučata je problém v mnoha rodinách
Jana Šenbergerová 6.11. 13:10
Z tohoto článku je zcela zřejmé, že se moudrost nezískává jen věkem, ale hlavně pochopením života.
Podzimní focení všude možně, i jinde
Michaela Přibová 6.11. 13:10
Teda to je nádhera! A ještě k tomu kousek historie. Budu se k vašemu článku s krásnými foto vracet pro potěšení oka. Děkuji, Jaromíre.
Arytmie
Šárka Bayerová 6.11. 07:58
Jano, těžko napsat "moc pěkné, povedlo se", protože to musí být znepokojivé, vyčerpávající a otravně frustrující. Nezbývá než popřát, abyste už konečně došla do situace, kdy vás už ani nenapadne psát poezii s tímto námětem...;-) Takže přeju přísun zdraví! ♡♡♡♡
Z mého deníku: Migrantka a svátek zamilovaných
Olga Škopánová 6.11. 07:04
To samé bychom mohli říct o nedávném svátku Dušiček, vzpomínejme na naše zesnulé celý rok a ne jen o nějakých blbých Dušičkách, kdy nám prodejci nutí předražené věnce.
Halloween u nás
Daniela Lender Chaloupková 5.11. 22:01
Míšo, díky za skvělý článek a úžasné fotky :-)) Je výborné, že jste si to všichni užili :-)) Musím přiznat, že je tento svátek naprosto mimo můj akční rádius, ale Váš popis se mi moc líbí. Z novodobých importovaných svátků jsem vzala na milost jen Valentýna, protože lásky není nikdy dost :-))
Den otevřených dveří na Pražském hradě
Jitka Hašková 5.11. 13:28
To je moc zajímavé. Obávám se, že tam budou dlouhé fronty.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.