Přehled posledních diskuzních příspěvků
Výstava v Domě fotografie: Studio Ypsilon – 60 let
Martina Růžičková 3.4. 08:59
Děkuji za super pozvánku na výstavu. Chystám se ji navštívit.
Jarní literární soutěže, nová fotosoutěž a také nový ročník projektu Do stovky!
Martina Růžičková 3.4. 08:28
Super! Děkuji redakci za další porci zábavy. :-)
Kurzivka jarní
Věra Ježková 3.4. 07:49
Jendo, hezké vyznání jaru. Kuličky jsem cvrnkala ráda. S příchodem jara ovšem neožívám, zejména ne letos. Vždyť mě znáš. Přeji ti jaro podle tvých představ. :-)
Jak jsem se odvážila navštívit blešák
Anna Potůčková 2.4. 18:39
Jo, na bleších trzích se mnohdy dají koupit zajímavé věcičky. Já na pár také byla v Holešově. A mnohdy to tam bylo jako v mraveništi.
Vzhůru na rozhledny!
Marie Měchurová 2.4. 13:56
Rosťo, oba naše moravské vrcholy jsme také zdolali. I zámek s parkem jsme si prohlédli. Brdo máme kousek, a je z něho vidět k nám. Děkuju za připomenutí našich výletů.
Všechno je špatné. Proč často a rádi podléháme pocitu zmaru
Jiří Dostal 2.4. 08:34
:-) :-) K čemu jsou soukromé pravdy o životě, když o všech už jsou články? :-) :-)
Marta - jak dopadlo setkání sourozenců
Alena Velková 1.4. 20:34
Jsem zvědavá na pokračování...brácha to komplikuje :-)
Neveselé "veselé" Velikonoce
Zuzana Pivcová 1.4. 19:55
Je to smutné, jak odjakživa musela většinou ustoupit příroda. Nevnímám to jako pokrok.
Čtyřiasedmdesátiletý Jiří Korn vstoupil do Síně slávy České hudební akademie
Lenka Kočandrlová 1.4. 17:55
Nějak mě ta dnešní muzika neoslovuje, nelíbí se mi to cizojazyčení a opičení se. Poslouchám si retro 1965 až 1985 cizí skupiny a zpěváci ,co se mi tehdy líbilo, můžu poslouchat i dnes . Naše staré kousky,občas, jako vzpomínku na mládí. Od Korna taky pár songů se dá.
Existuje diskriminace z hlediska věku?
Jiří Dostal 1.4. 14:45
:-) :-) "Jsem mistr salónu,/ co skáče z balkónu,/ jsem Mauglí, ó, Kniha džunglí./ Diskrétní přítel dam,/ na hlavě turban mám,/ jsem Mauglí,/ ó, Kniha džunglí./ A ze snů dámy volají mé jméno Mauglí, jméno Mauglí,/ a když přijdu na soaré, vyvěšují fangli...." :-) Jan Vodňanský - S úsměvem idiota :-) :-)
Velikonoční pondělí
Dana Straková 1.4. 12:56
Myslím, že to pan ředitel má dobře promyšlené a naplánované až do důchodu. Kdysi říkal, že pak bude dělat na rychtě správce ...
Poslední večeře Páně (2. díl dvoudílného příběhu)
Blanka Lazarová 1.4. 11:44
Ach jo, těžké je to už jen okomentovat. Nenacházím slova.
Poslední večeře Páně (1. díl dvoudílného příběhu)
Daniela Řeřichová 31.3. 12:58
Pane Sýkoro, ráda se budu opakovat, že Vaše novely mají působivou myšlenkovou i formální strukturu. Vždy v nich nacházím napětí, tajemno a detaily, které je činí autentickými. A také obdivuji Vaše klasické vzdělání, které je velmi decentně propojeno s jednotlivými příběhy.
FEJETON: Promiň, voňavá flákoto!
Jiří Dostal 31.3. 09:19
:-) :-) Dobře činí pámbíček, že nám sviňské časy z rukou i do huby vraziti ráčil... :-) :-)
Modrá jako nebe. Barva, která sluší mladým ženám i starším dámám
Jana Kollinová 30.3. 08:50
Modrá je dobrá, už je to tak.
Jak Češi stavěli továrnu na sny
Helena Přibilová 29.3. 21:05
Děkuji za velmi zajímavý článek a těším se na další.
Fialky
Daniela Řeřichová 29.3. 08:33
Danko, moc milé. Skromné fialenky mám moc ráda, potěší nás mezi prvními po zimě.
Secese v Praze - Fantova budova
Daniela Řeřichová 29.3. 08:23
Helo, pěkná fotoreportáž. Také mě prostory uchvátily a je fajn, že budou přístupné veřejnosti k běžnému užívání. Byli jsme na komentované prohlídce ve stejném týdnu. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.