Přehled posledních diskuzních příspěvků
Přestavět byt nebo ho vyměnit. Důležitý krok v přípravě na stáří
Eva Kopecká 13.3. 08:44
Opravdu je potřeba myslet trochu dopředu. Trochu dál, než co si dám zítra k večeři. Protože sil přibývat nebude. A přidá se nějaký ten úraz...a rázem je každý schod v bydlišti problém. Ono to pořád nějak jde, i když člověk stárne. Ale najednou se to změní a je malér. Senior se brání změnám. Nechci sprchový kout. Já do té vany vždycky nějak vlezu. Nechci menší byt. S větším úklidem mi pomohou děti. Nebudu chodit s jezdící taškou. Mám ochotnou sousedku, vozí mi brambory ze zahrádky. Nechci dovážet obědy. Zatím zvládám pro ně chodit. A najednou Se pár věcí změní a z relativně soběstačného důchodce je adept na LDN. Známé maminka se držela svého domu jako klíště. Někdo tam musel denně jezdit nanosit uhlí a s nákupy. Žila v jedné místnosti, protože vytápět celý dům by byl nesmysl. Jak důstojný je takový život, zuby nehty se bránit změnám a přitom denně bombardovat zaměstnané děti svými požadavky? A to bydlely na dojezd cca deset kilometrů, měla ještě kliku....
Test inteligence
Helena Štěpánková 12.3. 09:33
Vtipné. Mám ráda, když si někdo umí udělat srandu "na svůj účet"
Hic sunt leones aneb rozpaky, zklamání a jen trochu obdivu...
Olga Škopánová 12.3. 08:59
Paní nemusí mít strach, že by ji někdo kamenoval, máme už hezkou řádku let svobodu projevu takže si může bez obav postěžovat na to co není blízké jejímu srdci.
GLOSA: Český lev si pochutnává na filmech, které lidi nepotěší
Jana Hošková 12.3. 07:36
Ano,samozřejmě,ze by to mělo být vyvážené...ale natočit "krvák" je evidentně jednodušší než natočit veselohru (kloudnou),to totiž není žádná "sranda" a zřejmě to málokdo umí!!!
Povídání s architektem Pavlem Šmelhausem o Kostele Krista Spasitele s komunitním centrem na Barrandově
Blanka Lazarová 11.3. 10:52
Moc pěkný článek, velmi fundovaný. Překvapilo mě, jak dlouhá je doba od nápadu k uskutečnění. A to ještě není úplně hotovo. Za mne je to famózní dílo. Moc se těším, až půjdu na komentovanou prohlídku ( pokud bude možná). Ali, velký dík za přiblížení tohoto kostela nám čtenářům. :-)
Tati, dědo, nepijte! Mladí lidé potřebují alkohol čím dál méně
Jiří Dostal 11.3. 07:06
:-) Časy se mění a mladí jsou jako moderní autíčka - malá spotřeba a vytuněné technologie... Aj, ty drvoštěpe! :-)
Korpulentní kabaretiérka Karolina Petrnoušková měla slabost pro urostlé mladíky
Martina Růžičková 10.3. 18:18
Díky za zajímavý článek.
Osmdesátiletý architekt Václav Aulický pro Prahu
Vladislava Dejmková 10.3. 09:25
Architektura, dokonce i ta moderní, mě zajímá. I na procházku bych šla ráda, ale musím nejdřīv dorazit do Prahy.
Sázení brambor v minulosti a dnes
Vladislava Dejmková 10.3. 07:11
Také se snažím vnoučata zapojovat do bězných činností, obohacuje to obě strany. Za tím jsou ve věku, kdy to vítají. Časem to asi tak idylické nebude, ale to je život.
Láska prý kvete v každém věku aneb moji osudoví muži
Alena Letochová 9.3. 13:49
Moc hezky napsaný článek a jeho závěr mi mluví z duše.
Skromná vzpomínka na Patti Smith a Pavla Zajíčka v New Yorku
VANDA Blaškovič 9.3. 09:59
Co se děje za příběhem, za zrcadlem, za kulisou, za obrazem?
Povznesen! Nevidím, neslyším. Nadlehčen! Za zavřenými dveřmi, klíč připravený v ruce.
Zní….zvony….všechna místa padají! Všechna místa padají!
Pane Petře Zajíčku, poznal jste vrcholy i pády světa. Pro mnohé jste zářil bez svatozáře. Cítím se dlužnicí...cítím smutek a stesk. Nezapomeneme. Vanda
Jedna cesta ze sta vede na Okoř
Vladislava Dejmková 9.3. 08:31
Hezký výlet, skoro jakobych tam také byla.
Jak se mi vymkla oslava MDŽ
Zdenka Soukupová 8.3. 12:48
Tak to byla opravdu Oslava s velkým O. A se šťastným koncem. Všechno nej... oběma.
Jak se taky dá oslavit MDŽ
Vladislava Dejmková 8.3. 10:23
Někdy mívám velmi podobné myšlenky. I toho Lorence bych někdy brala, aby mi aspoň poradil.
Kamarád vlk
Dana Straková 8.3. 10:16
Hlavně člověk nesmí věřit pohádkám o tom, jak vlk sežral babičku. Ono je to v podstatě smečkové zvíře a sám moc nemachruje. A navíc je přece známo, že zvířata jsou stejná, jako jejich lidi. Takže pokud vycházíte se sousedem, s vlčákem jistě vyjdete taky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.