Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak se mi vymkla oslava MDŽ

Zdenka Soukupová 8.3. 12:48
Tak to byla opravdu Oslava s velkým O. A se šťastným koncem. Všechno nej... oběma.

Jak se taky dá oslavit MDŽ

Vladislava Dejmková 8.3. 10:23
Někdy mívám velmi podobné myšlenky. I toho Lorence bych někdy brala, aby mi aspoň poradil.

Kamarád vlk

Dana Straková 8.3. 10:16
Hlavně člověk nesmí věřit pohádkám o tom, jak vlk sežral babičku. Ono je to v podstatě smečkové zvíře a sám moc nemachruje. A navíc je přece známo, že zvířata jsou stejná, jako jejich lidi. Takže pokud vycházíte se sousedem, s vlčákem jistě vyjdete taky.

Mlhavé království starých stromů

Irena Mertová 7.3. 13:05
Hezká náladová procházka mlhou. V tomto ročním období Veltrusy neznám...

Žďárské vrchy a sochy Michala Olšiaka k sobě patří

Blanka Lazarová 7.3. 11:45
Super, moc se mi ty příšerky líbí. Hned bych je všechny chtěla oběhnout. Díky. :-)

Jsem žena a MDŽ mám ráda

Miloslava Richterová 7.3. 08:37
Paní Zdeňko, děkuji za Váš článek, vyjádřila jste to moc pěkně. Je to mezinárodní svátek a má svůj význam, je hloupé to zastírat.

Březnové odpoledne u vody

Věra Ježková 7.3. 08:03
Naďo, mám ráda tvé procházky. Zejména, když mým procházkám asi na dlouho odzvonilo.

Na slovíčko se Štěpánkou Beníčkovou, ředitelkou domu s pečovatelskou službou Soužití 2005

Alena Velková 7.3. 07:11
Líbí se mi senioři, kteří se snaží žít na plno i ve vyšším věku nebo se o to snaží alespoň v rámci možností, které jim zdraví dovolí. Hezký rozhovor, děkuji.

Pístecký háj - bledulí ráj

Marie Měchurová 6.3. 09:51
Podobný lužní les máme kousek od nás u řeky Moravy. Ten je ale plný medvědího česneku. Tak ať Ti to šlape, a my se můžeme kochat hezkýma fotkama z Tvých výletů.

Herečka Marie Drahokoupilová: Na role soudružek byla příliš krásná

Jiří Dostal 6.3. 09:14
:-) Krásná je kdejaká přemalovaná opice, paní Drahokoupilová je především démonický živel, co umí... :-)

Odkaz Jana Santiniho Blažeje Aichela

Jan Zelenka 6.3. 08:40
Trochu znám jen Stříbro, ostatní ne. Ale zdokumentovala jste to nádherně!

Co dělat, když se nedaří?

Vladislava Dejmková 6.3. 07:47
Když se nedaří, je třeba se nad to povznést nebo to alespoň vydržet a nic si z toho nedělat. Však ono se to zase změní k lepšímu.

Mrija by mohla létat do roku 2050, říkal Dmytro Antonov, pilot největšího letadla světa, dva měsíce před zničením

Marie Měchurová 5.3. 15:55
Děkuju moc za zajímavý rozhovor, který mě vrátil do mladých let. Mám k tomuto tématu blízko, pracovala jsem 17 let u ŘLP na letišti v Holešově. K nám létaly jen AN2 tzv. "Andule". Měla jsem možnost s takovou letět. Ztráta jediného exempláře AN 225 je ztráta nenahraditelná. Válka je hrozná věc.

Klíšťatům se nevyhnete ani na Sněžce. Klíšťovou encefalitidou každoročně onemocní přes 700 Čechů

Eva Mužíková 5.3. 11:21
Mám už dvě očkování, třetí za pár let eviduji v průkazce kterou dávají obv. lékaři. Možná že je to jen v mé hlavě, ale jsem ráda, že očkovaná jsem.

Důl Mayrau

Alena Velková 5.3. 10:09
Děkuji, je to zajímavý nápad na výlet. Myslím, že by to vnuka mohlo už zaujmout.

Cukrovku má v Česku už přes milion lidí

Aleš Jirák 5.3. 10:07
Máte nějaké tipy na podchycení zvýšeného cukru v krvi? Mám mírně zvýšené hodnoty, nerad bych aby to přešlo do cukrovky. Ale rád bych se zatím vyhnul lékům. Máte nějaké tipy co na vás fungovaly?

Bohatí obyvatelé Andory si mezi sebe jen tak někoho nepustí

Jana Vargová 5.3. 08:27
Krásné přiblížení této zajímavé a maličké země. Děkuji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.