Přehled posledních diskuzních příspěvků
Cukrovku má v Česku už přes milion lidí
Aleš Jirák 5.3. 10:07
Máte nějaké tipy na podchycení zvýšeného cukru v krvi? Mám mírně zvýšené hodnoty, nerad bych aby to přešlo do cukrovky. Ale rád bych se zatím vyhnul lékům. Máte nějaké tipy co na vás fungovaly?
Bohatí obyvatelé Andory si mezi sebe jen tak někoho nepustí
Jana Vargová 5.3. 08:27
Krásné přiblížení této zajímavé a maličké země. Děkuji.
Láska kvete v každém věku: Třebenice
Věra Ježková 5.3. 06:43
Soňo, pro mě hezká vzpomínka. V Třebenicích jsem byla s Jendou, i v ateliéru jeho strýce. Ten bude mít radost! :-)
Pseudo-rozhovor s géniem Carlem Gustavem Jungem pro čtenáře
Zuzana Pivcová 4.3. 15:52
Vím, že něco z Junga jsme studovali i na psychologii na VŠ, ale byla to "bichle" a už mi z ní téměř nic nezůstalo.
3 věci, podle kterých vybrat spolehlivý bankovní účet
Věra Halátová 4.3. 14:08
Poštovní spořitelnu ČSOB mohu jen doporučit. Neplatím ze svého účtu žádné poplatky. Výběry hotovosti z bankomatu ČSOB je zdarma, jeden výběr v měsíci na poště je také zdarma. Účet u poštovní spořitelny mám od roku 1995, mám elektronické bankovnictví, příjem peněz na účet, placení v obchodě kartou, měsíční platby a poplatky - všechno přes elektronické bankovnictví. I platby, když si např. objednám zboží přes e-shop. Nosím u sebe v peněžence jen cca 200 Kč.
Lidí, kteří žijí sami, přibývá. Ovšem jde o rozmanitý druh
Věra Halátová 4.3. 14:03
A není ti někdy smutno? Někdy ano, ale nestojím o to, aby u mne bylo občas příliš veselo. Nakonec - každá liška chválí svůj ocas.
Střípky z Prahy: Pel-mel
Naděžda Špásová 4.3. 09:53
Něco málo jsem poznala, ale zatím se do Prahy nechystám, nemám důvod.
Do Nižboru nejen za skláři
Naděžda Špásová 3.3. 10:04
V Nižboru jsme byli předloni, je to hezké město.
FEJETON: Nula je taky dobrý číslo!
Jiří Dostal 3.3. 08:25
:-) Pěkné, když se nulovost popírá prostým vyřčením.... :-)
Každý mladý má svou babičku, někdy i dědečka
Miloslava Richterová 3.3. 08:25
Pane Berko, to, o čem píšete, je jen zlomek, bohužel, co si volíme, to máme.
Známý knihkupec Vratislav Ebr do poslední chvíle rozdával humor
Jitka Hašková 2.3. 10:31
Na pana Ebra si pamatuji dobře. Chodila jsem do jeho knihkupectví na Arbesově náměstí hned od začátku v 70. letech. Bylo to tam úžasné. Byl to osvícený knihkupec.
Labe po zimních záplavách
Alena Velková 2.3. 09:04
Příroda to opravdu bere fofrem i u nás. Snad už se zima nevrátí :-)
Přijďte s námi oslavit narozeniny Bedřicha Smetany na piazzettu Národního divadla! Vstup je zdarma
Alena Velková 2.3. 08:46
To bude pěkné.
Povídka: Není Rumba jako Roomba
Blanka Lazarová 2.3. 08:27
Bezva povídka. Dáme návrh České televizi, aby zavedla nový pořad Bakaláři v 21. století. :-) :-) :-)
Pracující senioři budou více zvýhodněni
Jarmila Komberec Jakubcová 1.3. 16:31
U pracujících důchodců pracujících v režimu OSVČ záleží zda budou platit sociální pojištění za ročním zisku. Např. v r.2022 byl limit cca 94tis.Kč. Tím pak odpadá možnost si nechat přepočítat důchod.
Jak jsem si myslela, že všechno vydržím...
Alena Velková 1.3. 15:11
To jste teda měla kliku. Taky se mi to stalo, naštěstí jsem nevybočila ze směru, ale musím říct, že jsem se lekla pořádně.
Chvojen - magické místo, na kterém měl spočinout arcivévoda František Ferdinand d’Este
Daniela Řeřichová 1.3. 09:14
Krásná fotoreportáž. Nikdy jsem tam nebyla.
Druhý život tenisáků
Blanka Lazarová 1.3. 08:47
Velmi zajímavý článek. Moc takovým firmám fandím. Je tolik věcí, které by se mohly recyklovat. Ale bohužel tomu brání finance. Zde je velký prostor pro ty, kteří se nehoní za ziskem, ale chtějí dělat něco smysluplného. Ovšem tyto firmy by musel někdo dotovat. Ve světě se investuje tolik peněz do absolutně nesmyslných věcí či činností. Ale to už je jiná kapitola......
Domácí pšenično-žitný chleba
Hana Rypáčková 1.3. 08:31
Vypadá moc pěkně a jistě taky tak chutná. Je to i zábava. S Milanem jsme se opičili po Lennonovi pekli domácí chleba, hlavně na chalupách. Z dětství znám vůni po vytažení z pece u babičky a zacházení s chlebem jako s Božím darem, z vejštrabků z díže jsme milovali chlebánky. Kupovali jsme Rabů housky a chleba z nedalekého statku, kde jsme dostali i čerstvé mléko do bandasky. Máme tu tolik pekařů v okolí a voňavých krámků, že si mohu vybírat .
Když do života vstoupí osud
Blanka Lazarová 29.2. 18:20
Přeji vám hodně síly a energie k uzdravení. A věřím spolu s vámi a vašimi blízkými, že bude líp.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.