Přehled posledních diskuzních příspěvků
Láska kvete v každém věku
Vladislava Dejmková 26.2. 07:39
Je to moc krásně vyjádřeno, také to tak cítím.
Život tropí hlouposti a někdy nás tím i pobaví
Naděžda Špásová 25.2. 15:35
Taky mám zkušenost s rozbitým autobusem. Po revoluce jsme v práci dostali zájezd do ciziny. První bylo Švýcarsko a ještě další státy. Ve Švýcarsku jsme byli v horách ve výšce 2400 M a když jsme jeli z hor náš postarší autobus se porouchal. My jsme se spíš báli, abychom ho nemuseli držet té předu. Řidiči pomoc kolemjedoucích odmítali. Nakonec to ale byl moc hezky třídenní výlet :-)
O mé knihovně
Hana Řezáčová 25.2. 15:09
Hezké zamyšlení a hezká knihovna - lepší pořádek není třeba :-) - Teď jsem dočetla knihu rozhovorů s brněnským muzikologem Milošem Štědroněm moc zajímavé čtení, ale píšu to sem proto, že se zmínil, že má knihovnu - 16 tisíc svazků! Čert ví, jaký on má systém ...
Preferuji život v páru
Marie Ženatová 25.2. 09:37
Díky, napsal jste to moc hezky ♥. V roce 1967 - kdy jsem se vdávala - na jednom svatebním blahopřání byla tato slova: "Buď klidný tento život váš, buď jenom tichou písní, slavíkem v noci májové - bez bolu žalu tísní. Naše manželství skončilo po 35letech, kdy manžel těžce onemocněl a zemřel. V jeho průběhu byla jak radost, ale i častá bolest - ovšem byli jsme na to dva. A skutečně bylo zapotřebí nejvíce toho vzájemného porozumění a pomoci. Přeji vám oběma ze srdce hezký další život ve vzájemné pomoci a porozumění ♥
FEJETON: Případ Chechťuna
Jiří Dostal 25.2. 07:25
:-) Zábavné i s taktním smlčením nejistých otcovství... :-)
Renesance knedlíků v Čechách? Věřím, že ano, říká šéfkuchař Kosiner, který jich denně vyrobí na čtyři tisíce
Jiří Dostal 25.2. 06:47
:-) Pěkné, jakoby jazyková recese s matením pojmů či metonymických významů - knedlík jako klasický knedlík a knedlík jako obecně šiška, kterou spousta knedlíků není :-) :-) že by dezinformace? :-) :-)
Smutné čekání Ferdinanda Peroutky, jeho milenka při útěku přes hranice zůstala ve spárech STB
VANDA Blaškovič 24.2. 18:58
Perfektní. Děkuji!
Láska kvete v každém věku: jak to vidím já?
Alena Švancarová 24.2. 15:46
Vlastně podobně jako Vy.Popsala jste moc pěkně jak to s láskou chodí postupně jak život jde.A co láska ke zvířátkům,je veliká a moc krásná.
Místa, která mám ráda: Hradec Králové
Blanka Lazarová 24.2. 12:48
Vlaďko, krásná procházka, pěkné fotky. Už se těším, až se do Hradce někdy rozjedu. Díky.
Nik
Marie Měchurová 24.2. 11:32
Mám ráda knihy o zvířatech. A ta Vaše, je podle ukázky, hezky čtivá. Tak nám určitě ještě něco přidejte!!
V polobotkách do zasněženého Kořenova aneb Neopouštějte svá zavazadla
Jindra Hubačová 24.2. 10:10
Zřejmě jste navštívili Jizerské hory . Kořenov je osada v Jizerských horách a chata Zvonice je právě tam. Jinak je článek hezký.
Jak užívat Viagru
Anna Potůčková 23.2. 14:30
Perfektní kanadský žertík. Myslím že důvod k smíchu byl, dokonale vymyšleno.
Jak se mi líbilo v nemocnici
Alena Velková 23.2. 09:56
Určitě to musela být zajímavá zkušenost a snad jste vás holčina poslechla.
Hrátky s mrazem
Eva Sýkorová 23.2. 08:17
Paní Věrko, obdivuji Vaše nadání a schopnosti pracovat s češtinou.
Nová láska v pětasedmdesáti? Ano a nestydím se za to
Elena Valeriánová 22.2. 14:01
Moc Vám tu novou lásku přeji, je to vzácné a určitě nečekané. Přeji hodně zdraví a spoustu krásných společných roků.
Promiňte, omlouvám se. Slova, která téměř vymizela ze života
Eva Kopecká 22.2. 12:15
Na vědomý podraz a záměrnou nefér hru bych asi taky nezapomněla. Lhát, oklamat, okrást, pomluvit, tyhle věci by člověku snad příbuzný, kamarád a kolega udělat neměl.
Stahovačky, samodržky a prsa z gelu
Miloslava Richterová 22.2. 07:39
Hezké, jen ten konec mne překvapil :-)
Fotoreportáž: Řeka v zimě
Marie Ženatová 21.2. 11:14
Milá Aničko*, moc a moc děkuji za skutečně "čarodějnické snímky" - letos jsem něco tak překrásného ve skutečnosti neviděla ♥
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.