Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zvu vás formou fotografií na tržnice a přeji fiktivní dobrou chuť
Vlasta Ledlová 21.2. 09:58
Krásné fotky. Díky za procházku různorodými tržnicemi.
Most přes řeku Kwai: Symbol válečného utrpení, u něhož se schází potomci britských válečných zajatců
Vladislava Dejmková 21.2. 08:46
Úchvatné, ráda jsem se zase něco nového dozvěděla.
Záhadný telefonát aneb Jak nenaletět
Jana Šenbergerová 21.2. 07:36
Obávám se, že bude stále těžší spoléhat na něco tak nespolehlivého, jako je rozum a štěstí. Obzvláště když nad vynalézavostí lidského rozumu jedněch, zůstává rozum jiných stát. To jen "pokrok" zastavit nelze. A tak nám všem držím pěsti, ať s ním udržíme krok, i když ten můj už je docela vratký.
Poruchy nálady nazývané deprese, použití a rizika fytofarmak nebo doplňků stravy a fake news
Jiří Dostal 21.2. 05:36
:-) Takové teple lidské jako informace umírajícímu o technologii krematoria :-)
Devadesát tři let. Věk, kterého se chce dožít většina Čechů
Vladimír Mrázek 20.2. 14:40
Můj otec zmiňovaného věku právě dosáhl. Má už několik náhradních dílů, ale je soběstačný a o žádném balení nic nepovídal.
Reforma sociálních dávek bude znamenat konec jejich zneužívání
Dana Straková 20.2. 13:14
Nezbývá než doufat, že se úsilí nemine účinkem. Těm co dávky ve velkém zneužívají opět jistě někdo poradí ...
Umělá inteligence zavalí knihkupectví konzumním brakem, říká nakladatel Jiří Pešaut
Martina Růžičková 20.2. 12:21
Perfektní rozhovor.
Jaro ve znamení něžných barev. Vedou broskvová a růžová
Hana Řezáčová 19.2. 22:03
Nějak se mi nezdařilo dát plný počet hvězdiček, ale všechny modely se mi moc líbí! Před pár dny jsem si koupila jarní bundu - světlounce růžovou (a ani jsem nevěděla, že je to módní barva, já na to moc nehraju, prostě se mi líbila) - a tak se na jaro už těším ...
Zápisník starého muže: Domácí úkoly
Jana Jurečková 19.2. 09:40
Já bych nechala domácí úkoly všem. Až děti dospějí čeká na ně spoustu nepříjemných úkolů a budou je muset řešit. Ale to je jen můj názor.
Vtipnější vyhrává: Plénum o hubnutí
Dana Straková 19.2. 08:11
Omlouvám se za ty tři hvězdičky, nějak jsem to na mobilu nezvládla a opravit to nejde. Jinak přeju hodně štěstí s hubnutím, já si po zimě taky vždycky říkám, že bude potřeba s tím, jak mě škrtí kalhoty, do dovolené něco udělat, ale vzhledem k tomu, že na dovolenou jezdím až v září, mám na to ještě spoustu času. A od jara mám naplánováno spoustu pěších výletů a tak se mi to snad nějak podaří. A když ne, tak se taky nezblázním, už mi přece není dvacet.
Děkuji za článek a přeji hezký den.
Láska kvete v každém věku: Vnučka Nikki
Daniela Řeřichová 19.2. 06:47
Hezké přání do vínku malé Nikki. :-)
Nelehké vzpomínání
Jan Zelenka 18.2. 16:44
Jindro, já mám trochu jiné zkušenosti. Ale po pěti měsících jsem měl toho nenormálního života dost a vydržoval jsem si prohlídku v ÚVN. Za týden jsem šel do civilu.
Dřív lákal na výnosné projekty, po nichž zůstali zklamaní investoři. Teď král multilevelu sází na výdělky ze stromů
Lenka Kočandrlová 18.2. 15:35
Tomuto člověku bych nevěřila ani nos mezi očima. Vypadá na podvodníka i bez těch zmíněných popsaných afér. Nedala bych do podobných projektů ani korunu !
Tvarohová bábovka
Marie Novotná 18.2. 15:03
Mohu jen doporučit. Je dobrá a dlouho vláčná. Někdy dám místo tvarohu jogurt. Elen ,děkuji.Tak dobrou chuť.
FEJETON: O Vilémovi, Jarmile a staré tetě Kláře
Jiří Dostal 18.2. 14:35
:-) :-) Takže zase "O něčem jiném...." :-) :-)
Za kulturou, v přírodě, u jezera...
Blanka Lazarová 18.2. 11:20
Evi, moc vám fandím. Máš to dobře vymyšlené. Kamarád Robin, kamarádky, kultura, příroda, výlety, procházky. tak je to fajn. Přeji vám hodně zdraví a šťastných dnů, týdnů, měsíců, atd. ... :-)
Vzpomínání na prarodiče a jejich chalupu
Hana Rypáčková 17.2. 09:00
Hezké počteníčko, dcera bydlí v nedaleké vesnici a Kouřim je krásné městečko a stojí za prohlídku. Je tam skanzen a bývají tam kouzelné trhy .
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.