Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zvu vás formou fotografií na tržnice a přeji fiktivní dobrou chuť

Vlasta Ledlová 21.2. 09:58
Krásné fotky. Díky za procházku různorodými tržnicemi.

Záhadný telefonát aneb Jak nenaletět

Jana Šenbergerová 21.2. 07:36
Obávám se, že bude stále těžší spoléhat na něco tak nespolehlivého, jako je rozum a štěstí. Obzvláště když nad vynalézavostí lidského rozumu jedněch, zůstává rozum jiných stát. To jen "pokrok" zastavit nelze. A tak nám všem držím pěsti, ať s ním udržíme krok, i když ten můj už je docela vratký.

Poruchy nálady nazývané deprese, použití a rizika fytofarmak nebo doplňků stravy a fake news

Jiří Dostal 21.2. 05:36
:-) Takové teple lidské jako informace umírajícímu o technologii krematoria :-)

Devadesát tři let. Věk, kterého se chce dožít většina Čechů

Vladimír Mrázek 20.2. 14:40
Můj otec zmiňovaného věku právě dosáhl. Má už několik náhradních dílů, ale je soběstačný a o žádném balení nic nepovídal.

Reforma sociálních dávek bude znamenat konec jejich zneužívání

Dana Straková 20.2. 13:14
Nezbývá než doufat, že se úsilí nemine účinkem. Těm co dávky ve velkém zneužívají opět jistě někdo poradí ...

Únor bílý?

Alena Velková 20.2. 11:42
Byla bych ráda, kdyby to už takhle zůstalo :-)

Pranostiky

Blanka Lazarová 20.2. 08:32
Omluva za *****

Jaro ve znamení něžných barev. Vedou broskvová a růžová

Hana Řezáčová 19.2. 22:03
Nějak se mi nezdařilo dát plný počet hvězdiček, ale všechny modely se mi moc líbí! Před pár dny jsem si koupila jarní bundu - světlounce růžovou (a ani jsem nevěděla, že je to módní barva, já na to moc nehraju, prostě se mi líbila) - a tak se na jaro už těším ...

Zápisník starého muže: Domácí úkoly

Jana Jurečková 19.2. 09:40
Já bych nechala domácí úkoly všem. Až děti dospějí čeká na ně spoustu nepříjemných úkolů a budou je muset řešit. Ale to je jen můj názor.

Vtipnější vyhrává: Plénum o hubnutí

Dana Straková 19.2. 08:11
Omlouvám se za ty tři hvězdičky, nějak jsem to na mobilu nezvládla a opravit to nejde. Jinak přeju hodně štěstí s hubnutím, já si po zimě taky vždycky říkám, že bude potřeba s tím, jak mě škrtí kalhoty, do dovolené něco udělat, ale vzhledem k tomu, že na dovolenou jezdím až v září, mám na to ještě spoustu času. A od jara mám naplánováno spoustu pěších výletů a tak se mi to snad nějak podaří. A když ne, tak se taky nezblázním, už mi přece není dvacet. Děkuji za článek a přeji hezký den.

Láska kvete v každém věku: Vnučka Nikki

Daniela Řeřichová 19.2. 06:47
Hezké přání do vínku malé Nikki. :-)

Nelehké vzpomínání

Jan Zelenka 18.2. 16:44
Jindro, já mám trochu jiné zkušenosti. Ale po pěti měsících jsem měl toho nenormálního života dost a vydržoval jsem si prohlídku v ÚVN. Za týden jsem šel do civilu.

Dřív lákal na výnosné projekty, po nichž zůstali zklamaní investoři. Teď král multilevelu sází na výdělky ze stromů

Lenka Kočandrlová 18.2. 15:35
Tomuto člověku bych nevěřila ani nos mezi očima. Vypadá na podvodníka i bez těch zmíněných popsaných afér. Nedala bych do podobných projektů ani korunu !

Tvarohová bábovka

Marie Novotná 18.2. 15:03
Mohu jen doporučit. Je dobrá a dlouho vláčná. Někdy dám místo tvarohu jogurt. Elen ,děkuji.Tak dobrou chuť.

FEJETON: O Vilémovi, Jarmile a staré tetě Kláře

Jiří Dostal 18.2. 14:35
:-) :-) Takže zase "O něčem jiném...." :-) :-)

Za kulturou, v přírodě, u jezera...

Blanka Lazarová 18.2. 11:20
Evi, moc vám fandím. Máš to dobře vymyšlené. Kamarád Robin, kamarádky, kultura, příroda, výlety, procházky. tak je to fajn. Přeji vám hodně zdraví a šťastných dnů, týdnů, měsíců, atd. ... :-)

Vzpomínání na prarodiče a jejich chalupu

Hana Rypáčková 17.2. 09:00
Hezké počteníčko, dcera bydlí v nedaleké vesnici a Kouřim je krásné městečko a stojí za prohlídku. Je tam skanzen a bývají tam kouzelné trhy .

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.