Přehled posledních diskuzních příspěvků
I u nás byl masopust
Dana Straková 17.2. 08:22
BINGO!!! Vyhráváte vstup zdarma, teda za předpokladu, že letos bude otevřeno a budu tam já :-) :-) :-)))
Fotoreportáž - putování okolo vody
Naděžda Špásová 16.2. 11:37
Marie, to byla určitě moc hezká procházka. Taky se rádi touláme kolem vody, už se těším na hezké počasí, abychom se jeli někam podívat. Fotky jsou super.
Thajsko - země přírodních krás, úsměvů, vůní a pohostinnosti
Naděžda Špásová 16.2. 11:30
Určitě je to krásná země, hezké fotky. Strach z letadel brání mně i manželovi navštěvovat exotické a daleké destinace.
Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno
Jana Šenbergerová 16.2. 08:26
Moc hezký příběh! My, ženy, jsme zkrátka šikovné. Vždycky si umíme nějak poradit. :-)
O starých dopisech
Vladislava Dejmková 16.2. 06:29
I já mám schovaných pár dopisů, které pro mě byly důležité. Vím, kde je mám, ale ještě jsem nenašla chuť (ani odvahu?) je znovu číst. Ale jednou ten čas určitě přijde.
Miroslav Zikmund by oslavil 105 let. Jeho vilu je nyní možné navštívit virtuálně
Alena Velková 15.2. 21:39
Zajímavé. Děkuji za info.
Fotoreportáž: Soláň
Marie Měchurová 15.2. 13:24
Aničko, připomněla jsi mi chvíle mládí, když jsme tam jezdili autobusem ze zaměstnání lyžovat. I v létě je na Soláni krásně. Hezky jsi tu atmosféru vystihla.
Chléb náš vezdejší
Eva Mužíková 15.2. 11:27
Vypadá lákavě. Dala jsem pokyn synovi, navečer doveze nákup a m.j. i žitnou mouku a droždí. Mám jen sušené, ale chci vyzkoušet slánek. Když už jsem se rozhodla, tak se vším všudy.
Friedensreich Hundertwasser, architekt, malíř, grafik a ochránce životního prostředí
Alena Velková 15.2. 09:04
Paráda! S mužem už plánujeme cestu... o letních prázdninách, abychom mohli vzít i větší vnoučata.
Martin (64 let): Randím, flirtuju a nestydím se za to, právě naopak
Jiří Dostal 15.2. 06:50
:-) Tak nevím, variace na Čapkovu "Zpověď Dona Juana", nebo fantazie před profylaktickou ipsací? :-)
Slavíte Valentýna?
Naděžda Špásová 14.2. 13:33
MDŽ jsem moc ráda neměla. Hlavně ty pracovní sedánky. Skončilo to po revoluci, v posledním zaměstnání mi tenhle svátek vadil úplně nejvíc.
Učení je mučení. Většina Čechů se nehrne do sebevzdělávání
Antonín Nebuželský 14.2. 09:41
Někdo se učí celý život, někoho to ani nenapadne. Za sebe můžu říct, že se pořád něčemu doručuji. Například elektroniku, tedy počítace, dnes okolo telefonů. A taky jazyky, léta němčinu, v současné době angličtinu. I když využitím si nejsem jistý, ale plním si hlavu a nemám čas myslet na hlouposti :-)... V dnešní době například nesleduji zprávy.
Mimochodem, pokud jde o děvčata, ta potkávám venku, při každodenních obchůzkách.Děvčata chodí, což se o chlapec moc říci nedá.
Tak jsem to vzal z jedné vody...
Vycházka do lékárny
Alena Velková 14.2. 09:33
Nadi, měla jsi den jak malovaný. Super. Já se dnes chystám v Luhačovicích na prohlídku funkcionalistické architektury. Taky tu dnes konečně svítí slunce, tak se těším.
O knížkách
Jana Šenbergerová 14.2. 09:26
I mě provázejí knihy celým životem. Skrze ně jsem propojena s těmi, kteří byli před námi, i s těmi, co přijdou po nás. Moc nám přeji, aby se vám vaše přání splnilo.
Marta - a život mě zase baví
Alena Velková 13.2. 19:12
Taky mě kdysi napadlo, že by nebylo špatné vzít brigádu v divadle... jsem zvědavá, jak dlouho to nadšení Martě vydrží.
Přiznání invalidního důchodu – proč posudkový lékař vydává posudek zpravidla bez osobního setkání s žadatelem
petr ježek 13.2. 15:01
Zajímavý článek. Oproti tomu v Chebu existuje prašivá zrůda která si nezadá s Mengelem. Nějaký Bauer nebo Bajer. Schválně s tímhle individuem pokud ještě dýchá. Ten se přímo vyžívá v osobním kontaktu a arogantním chování k nemocným. Zatímco zvesela rozdává invalidní důchody nepřizpůsobivým a alkoholovým dezolátům kteří jsou asi jeho kámoši z hospody.
Ostatkový maškarní bál
Naděžda Špásová 13.2. 10:19
Je dobře, že se někde udržují tradice. Já jsem z vesnice, na bály jsme taky chodili. Přiznám se, že jsem maškarní plesy nesnášela. Za masku jsem se nechala přemluvit jen jednou, dodnes toho lituji. Ale ostatním tyto zábavy opravdu přeji. :-)
Jiří Šlitr by nyní oslavil stovku, ale zemřel již v pětačtyřiceti. Našli ho i s přítelkyní otráveného svítiplynem
Věra Ježková 13.2. 07:15
Byl skvělý. Jeho písničky mám moc ráda.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.