Přehled posledních diskuzních příspěvků

I u nás byl masopust

Dana Straková 17.2. 08:22
BINGO!!! Vyhráváte vstup zdarma, teda za předpokladu, že letos bude otevřeno a budu tam já :-) :-) :-)))

Fotoreportáž - putování okolo vody

Naděžda Špásová 16.2. 11:37
Marie, to byla určitě moc hezká procházka. Taky se rádi touláme kolem vody, už se těším na hezké počasí, abychom se jeli někam podívat. Fotky jsou super.

Thajsko - země přírodních krás, úsměvů, vůní a pohostinnosti

Naděžda Špásová 16.2. 11:30
Určitě je to krásná země, hezké fotky. Strach z letadel brání mně i manželovi navštěvovat exotické a daleké destinace.

Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno

Jana Šenbergerová 16.2. 08:26
Moc hezký příběh! My, ženy, jsme zkrátka šikovné. Vždycky si umíme nějak poradit. :-)

O starých dopisech

Vladislava Dejmková 16.2. 06:29
I já mám schovaných pár dopisů, které pro mě byly důležité. Vím, kde je mám, ale ještě jsem nenašla chuť (ani odvahu?) je znovu číst. Ale jednou ten čas určitě přijde.

Fotoreportáž: Soláň

Marie Měchurová 15.2. 13:24
Aničko, připomněla jsi mi chvíle mládí, když jsme tam jezdili autobusem ze zaměstnání lyžovat. I v létě je na Soláni krásně. Hezky jsi tu atmosféru vystihla.

Chléb náš vezdejší

Eva Mužíková 15.2. 11:27
Vypadá lákavě. Dala jsem pokyn synovi, navečer doveze nákup a m.j. i žitnou mouku a droždí. Mám jen sušené, ale chci vyzkoušet slánek. Když už jsem se rozhodla, tak se vším všudy.

Dočasná ztráta paměti

Soňa Prachfeldová 15.2. 09:32
Život je občas komplikovaný pro hlavní aktéry.

Friedensreich Hundertwasser, architekt, malíř, grafik a ochránce životního prostředí

Alena Velková 15.2. 09:04
Paráda! S mužem už plánujeme cestu... o letních prázdninách, abychom mohli vzít i větší vnoučata.

Martin (64 let): Randím, flirtuju a nestydím se za to, právě naopak

Jiří Dostal 15.2. 06:50
:-) Tak nevím, variace na Čapkovu "Zpověď Dona Juana", nebo fantazie před profylaktickou ipsací? :-)

Slavíte Valentýna?

Naděžda Špásová 14.2. 13:33
MDŽ jsem moc ráda neměla. Hlavně ty pracovní sedánky. Skončilo to po revoluci, v posledním zaměstnání mi tenhle svátek vadil úplně nejvíc.

Učení je mučení. Většina Čechů se nehrne do sebevzdělávání

Antonín Nebuželský 14.2. 09:41
Někdo se učí celý život, někoho to ani nenapadne. Za sebe můžu říct, že se pořád něčemu doručuji. Například elektroniku, tedy počítace, dnes okolo telefonů. A taky jazyky, léta němčinu, v současné době angličtinu. I když využitím si nejsem jistý, ale plním si hlavu a nemám čas myslet na hlouposti :-)... V dnešní době například nesleduji zprávy. Mimochodem, pokud jde o děvčata, ta potkávám venku, při každodenních obchůzkách.Děvčata chodí, což se o chlapec moc říci nedá. Tak jsem to vzal z jedné vody...

Vycházka do lékárny

Alena Velková 14.2. 09:33
Nadi, měla jsi den jak malovaný. Super. Já se dnes chystám v Luhačovicích na prohlídku funkcionalistické architektury. Taky tu dnes konečně svítí slunce, tak se těším.

O knížkách

Jana Šenbergerová 14.2. 09:26
I mě provázejí knihy celým životem. Skrze ně jsem propojena s těmi, kteří byli před námi, i s těmi, co přijdou po nás. Moc nám přeji, aby se vám vaše přání splnilo.

Marta - a život mě zase baví

Alena Velková 13.2. 19:12
Taky mě kdysi napadlo, že by nebylo špatné vzít brigádu v divadle... jsem zvědavá, jak dlouho to nadšení Martě vydrží.

Přiznání invalidního důchodu – proč posudkový lékař vydává posudek zpravidla bez osobního setkání s žadatelem

petr ježek 13.2. 15:01
Zajímavý článek. Oproti tomu v Chebu existuje prašivá zrůda která si nezadá s Mengelem. Nějaký Bauer nebo Bajer. Schválně s tímhle individuem pokud ještě dýchá. Ten se přímo vyžívá v osobním kontaktu a arogantním chování k nemocným. Zatímco zvesela rozdává invalidní důchody nepřizpůsobivým a alkoholovým dezolátům kteří jsou asi jeho kámoši z hospody.

Ostatkový maškarní bál

Naděžda Špásová 13.2. 10:19
Je dobře, že se někde udržují tradice. Já jsem z vesnice, na bály jsme taky chodili. Přiznám se, že jsem maškarní plesy nesnášela. Za masku jsem se nechala přemluvit jen jednou, dodnes toho lituji. Ale ostatním tyto zábavy opravdu přeji. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.