Přehled posledních diskuzních příspěvků

Marta - a život mě zase baví

Alena Velková 13.2. 19:12
Taky mě kdysi napadlo, že by nebylo špatné vzít brigádu v divadle... jsem zvědavá, jak dlouho to nadšení Martě vydrží.

Přiznání invalidního důchodu – proč posudkový lékař vydává posudek zpravidla bez osobního setkání s žadatelem

petr ježek 13.2. 15:01
Zajímavý článek. Oproti tomu v Chebu existuje prašivá zrůda která si nezadá s Mengelem. Nějaký Bauer nebo Bajer. Schválně s tímhle individuem pokud ještě dýchá. Ten se přímo vyžívá v osobním kontaktu a arogantním chování k nemocným. Zatímco zvesela rozdává invalidní důchody nepřizpůsobivým a alkoholovým dezolátům kteří jsou asi jeho kámoši z hospody.

Ostatkový maškarní bál

Naděžda Špásová 13.2. 10:19
Je dobře, že se někde udržují tradice. Já jsem z vesnice, na bály jsme taky chodili. Přiznám se, že jsem maškarní plesy nesnášela. Za masku jsem se nechala přemluvit jen jednou, dodnes toho lituji. Ale ostatním tyto zábavy opravdu přeji. :-)

Pomoc za všechny prachy

Jiří Dostal 12.2. 09:57
:-) Jak je krásné nebýt obklopen... :-)

Curaçao - likér nebo název ostrovní země v Karibiku?

Blanka Lazarová 12.2. 09:46
Pěkné, připomnělo mi to výlet z Benátek na ostrovy Murano a Burano. Jsou také tak pěkně baevné. Děkuji. :-)

Láska kvete v každém věku: Dělím se s tebou

Daniela Řeřichová 12.2. 09:05
Moudré a vděčné. Je hezké se dělit co nejdéle. Přeji vám to oběma.

Jak nám to ženy napráskaly

Ján Zábranský 11.2. 21:34
Pán Berka, napriek prehre ste vyhrali, aj v očiach súperiek. Nech sa darí i ďalej.

Fejeton: Zpráva o dědkovském sněmování

Jiří Dostal 11.2. 09:33
:-) :-) Vtipné stylem "vyšetřování skončilo, zapomeňte - nikdo nic neví" :-) :-)

Zápisník starého muže: Jarní účes

Jan Zelenka 10.2. 18:28
Asi jsem to nepochopil. Co to, jako, mělo být?

Změna identity

Naděžda Špásová 10.2. 15:18
Álo, Bobina je boží. Je fakt fešanda, mastif taky. Myslím, že jsi moc ráda, že jí máte, viď. Já si život bez pejska už neumím představit. Náš Booneček je dědula. Tak si to s Bobinkou hezky užívejte. :-)

Kolo, kolo... noskopie. Aneb jak jsem několik let odkládala vyšetření střeva

Alena Velková 10.2. 09:45
To vás chválím. Nádor v tlustém střevě roste cca 10 let a člověk nemusí mít žádné obtíže, jenže pak už je pozdě. Proto je tato prevence tak důležitá. A vyšetření není skutečně nic strašného. Snad horší je vypití těch 4 litrů tekutin před, ale teď už existuje taky mnohem šetrnější přípravek jen na jedno vypití, ale je třeba si o něj říct. Před samotným vyšetřením jsem musela podepsat různé souhlasy a též poučení, ve kterém se psalo, že si pacient musí před zákrokem vyndat zubní protézu. Když jsem podepsaný papír vracela doktorovi, povídám mu: zdá se doktore, že to asi dneska budete brát z gruntu - úplně skrz. Doktor se zasmál a řekl: Ježiš, já vám dal omylem papír na gastro vyšetření. :-)

Pasák a jeho holka (1. díl dvoudílného příběhu)

Daniela Řeřichová 10.2. 07:37
Pane Sýkoro, máte velice originální a působivý literární styl. Téma i prostředí hodně vzdálené. Viděla bych to na román. Za mne jednička s hvězdičkou.

Pasák a jeho holka (2. díl dvoudílného příběhu)

Dana Straková 10.2. 07:22
Vaše příběhy nám přibližují svět... Píšete moc hezky ale hezky mi z toho není, jenom si u toho říkám, že život je hrozně složitý a zvládnout ho je někdy hrozně těžké. Naštěstí se ve svém životě pohybuji jinde a tu "světovost" znám jenom z literatury a filmu.

Láska kvete v každém věku

Alena Velková 9.2. 21:07
To je krásný, laskavý příspěvek o magickém věku 66. Děkuji.

Účesy, které vyžadují minimální údržbu. Ano, opravdu existují

Lenka Kočandrlová 9.2. 15:12
Já mám bezúdržbový účes od dětství - dlouhé vlasy do půl zad ,jen tak rozpuštěné,nikdy mě nebavilo lozit po kadeřnictvích.Šediny mi barvil manžel,až budou běliny,tak to nechám být.Když pracuji,tak si udělám ohon nebo copy,a je to. Vyloženě se mi protiví krátké vlasy,asi v 8 letech mne máma nechala ostříhat na kluka a hrozně mi to vadilo,proto nikdy nemám kratší vlasy jak po ramena.

Po stopách mamutů

Jan Zelenka 9.2. 12:21
Moc hezký výlet i fotky!

Chvála kuchyňského škopku

Alena Velková 8.2. 10:34
Přesně takový dvojdřez měla moje babička. Později jsme ho přesunuli na chalupu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.