Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak zoufalství přivedlo seniorku na konkurz na uklízečku

Alena Velková 4.2. 10:17
Je dobře, že vás práce 3v1 v divadle stále baví. Já měla do loňska 3 různé brigády na DPP, kde jsem působila jako profesionální záskokářka v době nemoci nebo dovolených atd. Moc mi to vyhovovalo. Od letoška se DPP i pro důchodce tak zkomplikovaly, že už asi nikam chodit nebudu, což mrzí nejen mě, ale i zaměstnavatele.

FEJETON: Je libo vizitku?

Jiří Dostal 4.2. 09:01
:-) Bezva, tohle by zachránilo i komunismus před úpadkem... :-)

Riga v zimě

Marie Seitlová 3.2. 10:04
Jaruško, děkuji za procházku po Rize i z výkladem. Určitě to je zajímavé město, fotky máš krásné a hlavně s popisky.

Alena (76 let): Ovdověla jsem a sousedé mě málem připravili o byt

Jiří Dostal 3.2. 08:29
:-) Boj o bydlení jako důvod k poctivému truchlení... :-)

Stíny

Daniela Řeřichová 3.2. 00:03
Pěkná svěží poezie. Díky.

Narozeniny a dárky

Alena Velková 2.2. 10:39
Prostě ta sleva není zadarmo :-)

Modré pondělí

Alena Velková 2.2. 10:37
Byla! Fotky jsou fajn.

Proč mi tohle dělá...

Jiří Dostal 2.2. 08:39
:-) To je krása, vždyť manželství je romantické drama od komedie po tragédii a plné božího, přírodního a poetického tajemství... :-)

Fiktivní rozhovor s Dušanem Jurkovičem

Dana Straková 1.2. 07:54
Moc hezké, děkuji za krásné počtení. Překrásné stavby z doby, kdy se nestavělo jenom účelně, ale taky krásně. Děkuji

Posezení ve Hvězdě

Daniela Řeřichová 31.1. 21:30
Moc milá povídka, která ve mně evokuje hezké chvíle souznění.

Konečně společný výlet

Alena Velková 31.1. 09:34
Váš strach úplně chápu...jednou mě při jízdě na kole bodla vosa mezi oči...byla to fakt jízda...

Nataša Gollová. Nejdříve ji milovali, pak ji nadávali

Věra Ježková 31.1. 07:49
Jedna z mých nejoblíbenějších hereček. Vedle Hany Vítové, které byla hodně podobná moje maminka. V nadpise je chyba: má být … pak jí nadávali.

Lež má krátké nohy a daleko nedojde

Marie Ženatová 31.1. 07:40
Milá Maruško* - děkuji moc za úsměvnou vzpomínku. S tím oblečením jsem to měla podobné, musela jsem nosit také hodně věcí o číslo větší aby mi to déle vydrželo a ještě ke všemu aby to mohli nosit i bratři ? Byla jsem totiž nejstarší a měla tři mladší bratry. Takže moje šetrná maminka mi kupovala zásadně i boty takové, aby je po mně mohli dědit bratři - takže na nohách "pionýrky" nebo ďokonce "komisňáky" - bylo to pro mne skutečně někdy ostudné až urážlivé, ale protože ještě žiji, tak jsem to svoje dětství v oblékání i obouvání přežila. Ovšem všechny ostatní vzpomínky na mé vesnické dětství jsou překrásné a přebíjejí ty negativní ♥

Vtipnější vyhrává: Pozor na přepracování

Alena Velková 30.1. 09:48
Macek mě pobavil :-) Já šla jednou za tmy ráno do práce a povídám sousedce: "Dobrý večer," no člověk blbne, ale aspoň je veselo.

Uvař zase svíčkovou. Proč někteří lidé jedí stále stejně a bojí se změn

Josef Borecký 30.1. 07:45
Jednou jsem absolvoval kontraktační jízdu busem se zástupci cestovních kanceláří po Itálii . Jeli jsme odshora dolů až kousek pod Neapol po hotelech a kempech . Oni nám samozřejmě podstrojovali jídla o čtyřech chodech hemžících se mořskými potvorami. Chutnalo mi, ale pak už jsem setěšil při cestě zpátky jak si dám někde za Rozvadovem v hospodě guláš...

Dokážete odolat lákání šmejdů? Vyzkoušejte si kvíz!

Eva Mužíková 29.1. 13:56
Byla jsem asi hodně opatrná, dosáhla jsem 50%

Fotografování, focení, foceníčko

Blanka Lazarová 29.1. 13:46
Marti, bezva koníček. Láska k focení, mám to podobně. Hezky jsi to napsala a fotky moc pěkné. :-)

Informace pro nové čtenáře: Jak se zaregistrovat, přihlásit, vložit článek s fotografiemi, chatovat, soutěžit...

Michaela Přibová 29.1. 12:18
Mockrát děkuji. Mám problém vložit foto. Buď je bokem nebo do textu nevložím. Myslím, že nejsem jediná. Váš článek pomůže i nejen nováčkům :)

Digitální abeceda: Elektronická občanka

Daniela Řeřichová 29.1. 09:42
Vlaďko, jako vždy od tebe zajímavý článek. V mobilu už mám hodně aplikací, je to pohodlné.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.