Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sliby se mají plnit
Anna Potůčková 28.1. 20:12
No, Nadi to je hladových krků. Chválím Tě za splněný slib který jsi splnila kachnám do puntíku. Kachny měly hody a naplnily své hladové žaludky.
Nekonečné hledání a lepidlo vztahu
Jana Kollinová 28.1. 12:35
Článek je o partnerských vztazích, jakémsi "lepidle" dobrého vztahu. Je to jen teorie a každý si musí najít své místo na slunci, v páru, single nebo jakémkoliv vztahu daného definicemi x-pohlaví. Jsem již desítky let sama a tak nemusím hloubat nad lepidlem vztahu, ale za tu dobu jsem si vyprofilovala vlastní motto, které jsem uvedla závěrem ve své glose Nepustím si stáří k tělu, ještě ne! Cituji: "Nemyslet si, že jindy, na jiném místě nebo s někým jiným by to bylo lepší." Čili jakási univerzální univerzální mantra pro zadané i nezadané.
FEJETON: Bádáte mezi dětmi? Odežeňte dospěláky!
Jiří Dostal 28.1. 06:42
:-) :-) Svatá moje trojice - havíř, astronaut, záškodník - symbolismus tvořivého života :-) "V těch krajích duše mé,/ kde neplá světlo denní,/ zas dávným šelestem se blíží doba žní./ Mé zrní ztracené/ tam zavál vítr snění/ a v klasech mlékem zrá mu záře měsíční... / :-) :-)
Spolužáci
Alena Velková 27.1. 11:17
Byla to sice divná doba, ale obklopena milující rodinou jsem to jako úplně malá nevnímala, to až později, po okupaci.
Šátek. Malá věc, která dokáže dělat zázraky
Marie Ženatová 27.1. 10:37
Ano, musím to potvrdit, že šátky dokáží zázraky - mám jich hodně a dokáži je také zajímavě vázat. Byla jsem v Olomouci na podzimní Flóře a tam mne oslovily dvě mladší ženy - jestli bych jim nemohla ukázat, jak váži šátek - ráda jsem jim to ukázala a ještě mnoho jiných dalších variant. Byly tomu velmi rády ♥
O pověrčivosti
Jana Kollinová 27.1. 10:02
Dočetla jsem a ulevilo se mi, že článek neuvádí až tak moc mně neznámých pověr. Jsem hodně pověrčivá a jako houba nasávám každou novou pověru. Těsně před Štědrým večerem jsem se dočetla, že se nesmí dát jako dárek nic černého, obdarovaný prý onemocní, a tak jsem jeden ze zabalených dárků uložila do skříně s určením jako dárek k narozeninám. Na kanály zásadně nešlapu, prý to přináší smůlu a také, abych do některého nezahučela. Nikdy nezabiji pavouka, ale s odporem ho naháním smetáčkem na lopatku a vyhazuji s okna, aby se proběhl na čerstvém vzduchu než se mi vrátí zpět do bytu. Mohla bych pokračovat dál, ale byl by to příliš dlouhý komentář.
Vtipnější vyhrává: Jak dojet do práce s úsměvem
Vladislava Dejmková 27.1. 08:16
Vtipné okamžiky. I řidiči jsou lidé a jejich práce je náročná. Sama často nastupuji do místní dopravy na konečné, kde mají ŕidiči k dispozici malý domek pro pár minut odpočinek mezi dvémi jízdami. Mohou si tak odskočit, nebo si dát třeba malou kávu. Nékteŕí v létě chvíli svačí na lavičce pŕed domkem. Jsou určitě rádi, že mohou na chvíli vylézt z té své kukaně.
Není nad úsměv
Alena Velková 26.1. 09:27
To je pravda, teď na to koukám taky...nicméně příběh je to silný.
Jaroslav Šustr: Z vojáka diplomatem a mediální hvězdou
Blanka Lazarová 26.1. 09:04
Je neuvěřitelné, co se dá za jeden život stihnout. Obdivuhodné. Škoda, že se nedožil Sametové revoluce.
Senát podpořil přiznání průměrných důchodů pro účastníky odboje i boje proti komunismu
Jiří Dostal 25.1. 10:56
:-) :-) Honem, honem, než se provalí, o čem ty odboje byly... :-)
Toxické vztahy. To je nový název pro neshody v rodinách
Jiří Dostal 25.1. 10:53
:-) Nejsem si jistý, zda jedovaté vztahy nejsou zdravější než korektní; kontrast vášně a lhostejnosti a spořádanost jako meta... :-)
Nechoďte s hlavou v oblacích a dívejte se, po čem šlapete – Poklopy
Jana Šenbergerová 25.1. 09:49
Článek se mi moc líbí. Také jsem si příliš pozdě všimla, že některé poklopy jsou skoro umělecká díla. Těší mě, že jim je věnován i sběratelský zájem. Všechno, co nějak souvisí s vodou, si ho zaslouží. Díky i za uvedené fotografie. Nebylo by marné věnovat jim pozornost i na zdejším FD.
Mám radlice v ponoru
Vladislava Dejmková 25.1. 08:40
Jo, dneska můžete mít v pořádku. Ale problém je najít zubaře a mít na to dost dost peněz.
Obyčejný den studentky gymnázia aneb když moje dcera studovala
Alena Velková 24.1. 20:00
To jsou perličky :-) My se zase dozvěděli, že Mozart napsal operu Jon Bon Jovi.
Ústavní soud rozhodl: Nižší valorizace penzí platí, opozice chtěla jen obstruovat
Olga Škopánová 24.1. 16:16
Opozice může vládě poděkovat, že v příštích letech až se dostane k moci nebude muset každý rok vynakládat 400 miliard navíc.
Postřehy z posilovny
Zdenka Soukupová 24.1. 13:57
Jindřichu, o vlasech to možná není, ale o výšce ano, tedy pro mě. Nedovedu si představit, mít vedle sebe menšího chlapa.
Štve mě, když pes štve srnu
Alena Velková 24.1. 09:28
Naprosto s vámi souhlasím. Zvěř je po dlouhé zimě slabá a štvaní psem je pro ni velký stres, který může mít fatální následky. Někteří majitelé psů by zasloužili pár facek.
Láska kvete v každém věku?
Alena Velková 23.1. 09:58
Úplně vás chápu...mám to taky tak...počítač a mobil, láska na zbytek života :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.