Přehled posledních diskuzních příspěvků
Obyčejný den studentky gymnázia aneb když moje dcera studovala
Alena Velková 24.1. 20:00
To jsou perličky :-) My se zase dozvěděli, že Mozart napsal operu Jon Bon Jovi.
Ústavní soud rozhodl: Nižší valorizace penzí platí, opozice chtěla jen obstruovat
Olga Škopánová 24.1. 16:16
Opozice může vládě poděkovat, že v příštích letech až se dostane k moci nebude muset každý rok vynakládat 400 miliard navíc.
Postřehy z posilovny
Zdenka Soukupová 24.1. 13:57
Jindřichu, o vlasech to možná není, ale o výšce ano, tedy pro mě. Nedovedu si představit, mít vedle sebe menšího chlapa.
Štve mě, když pes štve srnu
Alena Velková 24.1. 09:28
Naprosto s vámi souhlasím. Zvěř je po dlouhé zimě slabá a štvaní psem je pro ni velký stres, který může mít fatální následky. Někteří majitelé psů by zasloužili pár facek.
Láska kvete v každém věku?
Alena Velková 23.1. 09:58
Úplně vás chápu...mám to taky tak...počítač a mobil, láska na zbytek života :-)
Trenýrky s příběhem
Alena Velková 23.1. 09:50
Já v létě nosím široké kalhoty, které vypadají jako sukně, je náročná, abych se v nich nepřerazila, proto chodím stylem "paní kněžna"...důstojně a občas si je musím podkasat :-)
Společnost stárne. Je nejvyšší čas přestat na tom vidět jen to špatné
Jiří Dostal 23.1. 08:13
:-) :-) Žít co nejdéle zdravý je přesně to, co si většina lidí přeje, aby rozuměli tomu, na co nestačí aneb Stáří už nebude blbec :-) :-)
Česká správa sociálního zabezpečení varuje před falešnými zprávami šmejdů
Jitka Hašková 22.1. 21:22
Děkuji za upozornění.
Podzim v podloubí
Dušan Brabec 22.1. 08:42
Sice trochu nostalgie, ale vím, o čem píšete a jak se cítíte. Také jsem to zažil a také jsem sedával v kavárně v pražském podloubí. Ale znáte to: podloubí je lásky podhoubí. A ono se to nakonec naplnilo, což může nastat i u vás. Zejména, když jste takový básník a spisovatel. Také jsem měl vizi vydat publikaci, ale vůbec nevím, jak do toho - kdo a proč by ji vlastně vydal?!? Také jsem se začetl do vašeho Okna do světa a tam v knize návštěv vyjadřuje obdiv několik žen... Je pravdou, že štěstí je opravdové pouze, když je sdílené. Ale ono to přijde!
Nikaragua a její megalomanské projekty
Jarmila Komberec Jakubcová 22.1. 08:29
Paní Helenko děkuji za zajímavé povídání o zemi, kterou znám jen filmů či knížek. Není nad skutečné zážitky a postřehy. Dík.
Fotoreportáž: Překvapení lednového dne
Hana Polednová 21.1. 14:32
Elenko, ty tvoje úžasné fotky s vtipknými popisky jsem si musela 2x prohlédnout, jak se mi líbí. Držím se hesla o kterém píšeš, že senior má jít dvakrát denně se psem, i když ho nemá. Přesto jsem někdy lajdák a jdu jen jednou denně, ale za to na celé dopoledne. Děkuji za obrázek i popis ťuhýka, toho asi u nás nikdy neuvidím. Líbí se mi fotky i na FB.
Po kom to dítě je?
Marie Měchurová 21.1. 09:21
ALI, Ty nikdy nezklameš. Je pro mě velkým potěšením číst Tvoje řádky. U nás je to s holešovskými vnoučaty jasné. Ten nestarší je celý děda - rozvážný a pomalý. Ta dvojčata celá babička - splašení, hluční, prostě Vodnáři. Ale jsou naši, z rodičů nemají vůbec nic.
FEJETON: O potutelných uchechtnutích z nebíčka
Daniela Řeřichová 21.1. 08:23
Díky za každonedělní dávku kultivovaného humoru.
Zum silbernen Bären 1969/1980
Daniela Řeřichová 21.1. 08:18
Nejen poezie, ale i silný příběh. Děkuji.
Přijďte se do Ungeltu nadechnout života
Martina Růžičková 20.1. 18:17
Díky za pozvánku. Zrovna dnes jsem si poslechla ze záznamu Blízké setkání Terezy Kostkové, jehož hosty byli Tereza Brodská a Pavel Ondruch. Hlavním námětem rozhovoru byla právě zmíněná hra v divadle Ungelt.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.