Přehled posledních diskuzních příspěvků

O balení holek

Daniela Řeřichová 13.1. 11:28
Moc pěkná glosa. V několika větách vystihnout podstatné je velké umění.

Soucit v medicíně. Kniha, do níž stojí za to nahlédnout

Jitka Caklová 13.1. 10:15
V tomto smyslu nejsem příliš velký optimista, obzvláště při vzpomínce, jak se mnou někteří lékaři jednali, když jsem odmítala očkování proti kovidu. Líbí se mi knížka MUDr. Jana Hnízdila, MÝM MARODŮM a neb, Jak vyrobit pacienta, s krédem: "Lékař je člověk, který podává léky, o nichž ví jen velmi málo, k léčbě nemocí, o nichž ví ještě méně, lidem, o nichž neví vůbec."

Dlouhověcí krajané: Marie Havašová ve svých 105 letech řídila automobil, paní Wilma ve 102 letech píše recenze

Dana Straková 13.1. 08:40
Děkuji za hezký článek. Když si tak představím, že bych tady mohla být ještě přes třicet let, tak mě to opravdu pobavilo. Jenom nevím, jak by to pobavilo ty, kterým my důchodci vadíme už teď:-)

FOTOREPORTÁŽ: Liška na lovu

Eva Mužíková 12.1. 09:11
Opět další zajímavý " lov beze zbrané". Jà jsem živou lišku viděla hluboko v minulém století.

Lednové šlápoty

Alena Vávrová 12.1. 07:56
Vy jste holky podnikavý, taky hodně mlsný a měly jste parádní počasí a výlet s odměnou. Dokumentace je bezva a mě potěšila určitě.

Módní návrhářka Blanka Matragi: Čím jsem starší, tím více si uvědomuji, jak klidný a úžasný je život v Česku

Helena Štěpánková 12.1. 07:51
Obdivuhodná žena. Velmi si vážím osobností z Česka, kteří se dokáží díky talentu a tvrdé práci prosadit ve světovém měřítku. Ať jsou to sportovci, lékaři, architekti, anbo designéři či módní návrháři jako paní Matragi.

Výškovické louky, moje inspirace

Marie Měchurová 11.1. 11:16
Paní Anno, já to mám také tak. Mám ráda své přátele, rodinu a pestrý život tady na Zemi.

Vzpomínky

Alena Velková 11.1. 11:11
To byla strašná doba plná buzerace, když ještě byla vojna povinná. Navíc každý musel narukovat na opačný konec republiky. Nicméně si myslím, že nějaký menší vojenský výcvik by mladí muži mohli mít. Nikoli však v kasárnách, ale mohli by tam docházet z domova.

Každý rok ve stejnou dobu

Jiří Dostal 11.1. 08:44
:-) Černý humor či spíš smrťák? Po masakru na fildě ještě ten kapr... :-)

Marta - pochopíš mě, pochopím tě

Libuše Heulerová 10.1. 12:18
Vlaďko, díky za další pokračování...čekám na další...

Osmdesátky. Doba, kdy byla móda nevkusná. Jak na ni vzpomínáte?

Hana Řezáčová 10.1. 08:54
Jen tak módu té doby sakumfikum označit jako nevkusnou se mi moc nelíbí. Nosily se i hezké věci, barevnost byla optimistická, vycpaná ramena dělala pěknou postavu ... Teď se nosí tepláky, mikiny, roztrhané džíny, všechno černé, účesy žádné, jen dlouhé rozpuštěné vlasy (v sedmnácti i v sedmdesáti) atd. Zajímalo by mne hodnocení po padesáti letech :-) Prostě, každá doba má svou módu a je každém co si vybere ...

Po svátcích končí řada lidí v péči gastroenterologů

Jitka Caklová 10.1. 07:11
Já tedy ne, vybudovala jsem si mantinely, přes které "nejede vlak" :-) :-)

Český perníkový betlém, oslava půlročních narozenin, slunečný Katar a africké Džibutsko ve čtyřech dnech

Alena Velková 9.1. 12:29
Velmi zajímavý článek, který opět dokazuje, že se u nás máme dobře. Lidé by měli víc cestovat, aby si toho vážili. "Žvýkání" káty tamním lidem nahrazuje alkohol, v nadměrném množství má výše zmíněné neblahé účinky. Nejedná se o žvýkání v pravém slova smyslu, ale jde o to, udělat kuličku a tu pak vysávat. To je jako u "žvýkání" koky, která se vkládá do úst a cucá se společně s rostlinným popelem, jenže při tom se neprojevují omamné účinky a v kombinaci s pitím čaje z koky a konzumací banánů se zabraňuje výškové nemoci, takže se člověk může pomalu pohybovat i ve výšce okolo 5.000 m n.m. aniž by měl bolesti hlavy, chrlení krve a potřebu dýchat kyslík.

Když byl v Brně sníh

Alena Velková 9.1. 11:28
Stráň plná konikleců, to musí být na jaře nádhera.

Náš první kulturní zážitek roku 2024

Marie Ženatová 9.1. 07:17
Milá Maruško*, díky moc za milé přiblížení koncertu v překrásném prostředí i s fotografiemi. U nás byl také v tu neděli podobný koncert - štěstí, že jsem si nekoupila vstupenku v předprodeji - už třetí den jsem doma a potím se. Ale jsem moc ráda, že prostřednictvím internetu se mohu podívat alespoň na ty fotografie a přiblížit si sváteční atmosféru obou koncertů.

Najít v seniorském věku nové kamarády bývá těžké. Ale je dobré to zkoušet

Miloslava Richterová 8.1. 12:37
Určitě není dobré být člověku samotnému, ale pevné zdraví a rodinu řadím výše :-) (cit. .. ,,Dobré vztahy jsou mnohdy důležitější než pevné zdraví nebo rodina.''

Spala jsem s Mozartem aneb Jak na Nový rok, tak po celý rok

Alena Velková 8.1. 10:50
Krásné příhody...se zvířátkama se člověk holt nenudí, a když vychladnou emoce, tak při zpětném pohledu je to super :-))

Fotoblog plný chutných a nechutně nezdravých jídel

Margita Melegova 8.1. 08:14
Vsechno nafocene je potesenim pro vetsinu jedliku a proc si odrict kdyz s mirou zadne jidlo nevadi, ale ma to chybu kdyz nekdo si zobne tak je spokojeny ale po jinem zustane prazdny talir. Jen dodam, ze na zahradu je krasny pohled, zelenina prestovana pro radost a zdravi.

Jak jsem se na stará kolena setkala s polyamorií

Jan Zelenka 7.1. 10:48
Svět se mění, zaběhlé životní hodnoty už nejsou moderní, média propagují všechno možné, jen ne ty hodnoty klasické. Občas jsem rád, že už jsem tak starý a že se další životní dekadence už nedožiji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.