Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jen pojďte sem pane

Margita Melegova 7.1. 08:05
Vybavila se mi uvodni slova pisnicky Hany Hegerove i kdyz je pokracovani testu jine, vim co si budu dnes pro sebe pospevovat, dekuji.

FEJETON: Potřebujeme stroj času?

Jiří Dostal 7.1. 07:52
:-) Tak tak, trauma z vlastních průserů přehluší jásot nad průsery ostatních... :-)

Řekni, kde ty věci jsou

Blanka Lazarová 6.1. 13:50
Honzo já už vím, že věci nesmím dávat na nová lepší místa. To už je nenajdu vůbec. Takže na stará známá. A to jsem na to sama. Nedovedu si představit, že někdo jiný to dá jinam, než odkud to vzal. Obzvlášť teď, když jsem omezená v pohybu. :-)

Zápisník starého muže: KMB napsáno nad dveřmi

Vlasta Ledlová 6.1. 07:53
Omlouvám se za tři hvězdičky. Ani nevím, jak se tam dostaly.

Operní faustovský příběh se vrací do Státní opery, odehraje se pouze šestkrát

Jitka Hašková 5.1. 14:03
To je krásná opera, před léty jsem ji viděla ve Státní opeře po rekonstrukci. Mohu doporučit.

Když se múzy flákají

Věra Lišková 5.1. 10:11
Téma si časem najdete , v psaní jste dobrý, ale i krátký odpočinek je třeba. Ja též hraji karty, občas luštim sudoku , to těžké, zda ještě myslím logicky. Vracím se zpět, teď právě do dětství. Před Vánocemi se mi roztrhly záclony v okně na jih, slunce jim nesvědčí. Zatím, než koupím nové, mám v okně záclony pro děti. Dívám se z postele na mraky na obloze a záclony zdobí motýlci a muchomůky. Nejhorší je, že se mi to docela líbí.

Zážitek roku 2024

Daniela Řeřichová 5.1. 09:32
Aničko, zážitek originální, ale... brr... musely to být nervy. Ale konec dobrý, všechno dobré. A fotky dokreslují celkovou atmosféru velmi výstižně. Přeji lepší dny příští. :-)

Zemřela herečka Hana Brejchová

Helena Štěpánková 4.1. 16:06
Obě sestry Brejchovy byly krásné a talentované holky. No, nedivím se, že v tak mlaďounkém věku se Hanka bála toho, co po ní Forman chce.

Škoda každého dne

Jitka Caklová 4.1. 11:27
:-) :-) "To neděláš dobře s tou sirkou, Jaromíre............." :-) :-)

Po Vánocích

Jana Jurečková 4.1. 09:26
Já to mám doma jednodušší. Mám malý stromeček, který jsem ozdobila. Po Vánocích ho zabalím a schovám na příští rok. Naše paní pošťačka má zálibu v háčkovaných ozdobách. Má je vystavené ve vestibulu pošty a tak jen koukám a obdivuji je, vaše ozdoby jsou taky moc krásné, děkuji.

Momentky z Prahy na sklonku roku 2023

Libuše Heulerová 3.1. 12:07
Dančo, díky za krásnou procházku Prahou...

Kdo zvítězil v poslední soutěži roku 2023?

Jarmila Komberec Jakubcová 3.1. 11:24
Příběhy se mi moc líbily a gratuluji vítězům. Přeji vše nejlepší a hodně inspirace k dalším článkům v Novém roce 2024

Povídka: V golfovém klubu

Naděžda Špásová 3.1. 09:55
Po ránu jsem se pobavila. Vzpomněla jsem si na golfisty, které jsem viděla na golfu u nás. Přeji ti hezký den.

První den v roce 2024

Alena Tollarová 3.1. 09:15
Ahoj Zdeňku. Děkuji za krásné novoroční zamyšlení. V hlavě se mi už honí tipy na vycházky a výlety a strašně se na ně těším. Krásný nový rok!

Obchodní řetězce zlevňují

Monika Monca 2.1. 10:27
jasne. Penny dnes - rohlik, sleva z 2.90 na krasnych 2.82... pri placeni na pokladne zaokrouhleno na cele 3 koruny :D zase delaji z lidi idioty...

Každý doktor říká něco jiného. Zdravotní gramotnost je mizerná

Jiří Dostal 2.1. 10:07
:-) Není nad noblesu a uctivost zdravotní osvěty; co občan, to blbec, co volič, to blbec, co pacient... :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.