Přehled posledních diskuzních příspěvků
Marta - tři generace
Alena Velková 30.12. 10:31
Jo, stáří je těžké a nikdo nevíme, jak nás poznamená...Vlaďko, přeju vám vše dobré v novém roce a spoustu nápadů na pokračování tohoto zajímavě se vyvíjejícího příběhu.
Aktuální stav mysli – ??
Dana Straková 30.12. 08:31
Zajímavé pojednání, ovšem opět jsem se jenom ujistila v tom, že Vaše myšlenky se ubírají někam jinam, do úplně jiné výše a hloubky, než myšlenky moje a je to pro mě sice lehce zraňující, ale zároveň snad i povzbuzující. Děkuji
Zážitek roku: Nečekaně v rychlé sanitce
Daniela Řeřichová 29.12. 22:02
Zázraky se dějí. Mám také jen ty nejlepší zkušenosti s mladými lidmi. Přeji Vám 366 zdravých dnů v roce 2024. :-)
Když ještě chodil s Ježíškem i děda Mráz
Zdenka Soukupová 29.12. 13:52
Dano, asi to nebylo vždycky s tím uličníkem jednoduché, ale hlavně že byl zdravý! ☼
Konec Vánoc
Naděžda Špásová 28.12. 18:22
Majko, hlavně že to dobře dopadlo. Ano, lidi jsou na sebe zlí a myslím, že se to bude zhoršovat. Přeji tobě i rodině, krásný zbytek roku a hodně štěstí a zdraví v roce 2024.
Zápisník starého muže: Výchova trestem
Eva Mužíková 28.12. 17:12
Asi to je pravdivé. Ale vzhledem tomu, že o psech díky celoživotnímu setrvávání v jejich společnosti něco vím, mám na takovou reakci feny svůj názor.
Stačí se rozhodnout
Alena Velková 28.12. 11:00
Nadi, udělal jsi moc dobře, že jsi poslechla dceru. Já jsem venku několikrát denně se psama, v průměru ujdu tak 12 km denně, i když se mi občas vůbec nechce, ale holt musím. Nejhorší to bylo v sobotu 23.12., to jsem měla večer všechny bundy a všechny boty úplně promáčené a navíc jsem se bála, abych si něco nezlomila. Přeju ti pokojného Silvestra a do nového roku 2024 hlavně hodně zdraví, to ostatní není tak důležité.
Setkali jsme se s "lesním vrahem“?
Eva Mužíková 28.12. 10:33
Libuše popsala jste Vaše pocity strachu tak, že jsem se " bála" s Vámi.
Život je dar
Alena Velková 27.12. 09:40
Krásně napsaný příspěvek... Robin je slaďouš... a jemu i vám ze srdce přeju, ať je všechno ok!
Papej, tobě u babičky nechutná? Obézních dětí stále přibývá
Magda Škodová 27.12. 08:18
Jako dítě jsem byla považována za obézní a to jsem měla možná 5 kg nadváhy... Na vesnici byly pořád nějaká práce, chodila jsem na gymnastiku, lyžovali jsme celou zimu, v létě aspoň vybíjená... Největší stravovací prohřešek byl chleba se sádlem, ten se dnešním kalorickým lahůdkám nevyrovná.
Druhý svátek vánoční - Den svatého Štěpána
Marie Faldynová 26.12. 17:08
Je smutné se dívat na problémy dospělých dětí když už mají svůj život a my na tom nemůžeme nic změnit. Chudák Anička, přišla o tátu i o dědu a babi.
Po Opočně za betlémy se seniorpasy
Alena Velková 26.12. 10:12
Krásný nápad takto instalovat betlémy.
Zážitek roku? Těžká volba...
Naděžda Špásová 26.12. 10:00
Danko, obdivuji tvojí odvahu. Určitě si vybereš tu, která se ti nejvíc líbí, nebo ber obě nabídky. Tak přeji hodně štěstí a krásné zážitky. Hezky si to užij. :-)
Marta - konec nebo začátek?
Alena Velková 25.12. 19:27
Děkuju za pokračování příběhu a přeju klidné svátky.
Za čtrnáct dní mám sedmdesát. Co dál?
Jan Zelenka 25.12. 13:05
Jindro, řádně si to vše užij. Ale život máš pořád před sebou. Já mám náskok před tebou deset let. všem známým jsem slíbil, že nastávající osmdesátku řádně oslavíme. A sliby se mají plnit. Co bude dál, je ve hvězdách. Ale musíme se snažit svůj podzim života pořádně naplnit. Tak - Na zdraví!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.