Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nejsilnější zážitek roku
Jan Zelenka 25.12. 10:38
Moc příjemně se to čte. U mně je na návštěvě také dcera a vzpomínali jsme a já pouštěl staré filmy, které jsem kdysi natočil. Hezké svátky!
Novák ze šestého patra
Jana Šenbergerová 25.12. 09:48
Dobrá inspirace. Asi dnes místo procházky v nevlídném počasí přijdu naším vežákem. Protáhnu nohy a zjistím, co všechno se v něm změnilo. Přeji vám hezké dny sváteční.
Každá žena si zaslouží být krásná," uvedla před lety v rozhovoru Olga Knoblochová, která zemřela před Štědrým dnem
Jitka Hašková 24.12. 15:32
Zajímavý rozhovor, díky.
FEJETON: Jsme dvoupoloháci?
Jiří Dostal 24.12. 11:32
:-) :-) :-) Rozlišovací omezenost bab je strašný nešvar, ale takovou obžalobu si Pavlína s Jarunou nezaslouží... :-) :-) :-) Pěkné svátky...
Přijde (zase) letos Ježíšek?
Alena Velková 24.12. 10:24
Nádherná vzpomínka. Věřím, že i ty i letošní vaše Vánoce budou moc fajn.
Vánoční zapomínání, aneb od stolu se přece nevstává!
Jana Šenbergerová 24.12. 07:09
Takových nás je určitě víc. Nikdy by mě nenapadlo, že mým vnoučatům bude dělat ze života peklo jejich "milující" tatínek. A odnášejí to nejen děti, ale všichni kolem, kteří je mají doopravdy rádi.
Teplický světoběžník Jan Havlasa a jeho fantastické výpravy
Marie Faldynová 23.12. 18:22
Se zájmem jsem si přečetla článek o této zajímavé osobnosti.
Ztratila jsem syna. Bolest v srdci nikdy neodezní
Jana Jurečková 23.12. 13:10
Zrovna včera jsem myslela na rodiče obětí. Neštěstí se stalo pár dní před Vánoci a oni budou mít zkažené svátky, ale i celý život. Těžko se mi o tom píše, ale i já jsem naprosto opuštěná. V roce 1994 moje dcerka přecházela cestu a srazil ji autobus. V roce 2007 tragicky, z důvodu nemoci zemřel můj syn, bylo mu 26 let. Dokázala jsem žít, ani nevím jak. O svátcích osuším nějakou tu slzu, ale kdyby to šlo plakala bych třeba celý den...
Jedna zcela obyčejná neděle
Jana Kollinová 23.12. 12:40
Pane Zelenko, celý článek prolíná klid, nadhled i očekávání. Ovlivněna textem doluji z paměti jména literátů slavných i méně slavných, kteří v kavárničkách nebo hospůdkách hledali a nalézali tvůrčí inspiraci.
Vánoční zrcátko
Jana Kollinová 23.12. 12:27
Dano, ráda čtu Vaše příběhy. Zdá se, že jste vůči životním nástrahám a kalamitám odolná, prostě "ženská do deště" jak má být..
Jaroslava (73 let): Vánoce trávím s kamarádkami, rodina to nechápe
Jaroslava Latzková 23.12. 09:18
Paní Jaroslavo, souhlasím s vámi. Přeji vám i vašim kamarádkám klidné vánoční svátky a hlavně zdraví a pohodu v novém roce. Jarka
Vánoční vzpomínání: Vůně Vánoc v novém domově
Daniela Řeřichová 23.12. 07:40
Hezká vzpomínka. U nás se čtyřmi děti také byly Vánoce především o laskavé tajuplné atmosféře, o knihách, středrovečerních zvycích, koledách u klavíru. Přeji požehnaný čas k rozjímámí a poděkování.
Babiččiny pusinky
Zdenka Soukupová 22.12. 12:05
Honzo, moc hezká vzpomínka na babičku. Až si to tam nahoře přečte, určitě Ti za to pusinku pošle.
O tom, jak jsem s velorexem nahradil záchranku
Zuzana Zajícová 21.12. 12:31
Velorex je prostě nesmrtelnej! Bezva vzpomínka
Rodina nade vše. Většina Čechů považuje příbuzné za zdroj radosti
Miloslava Richterová 21.12. 10:18
Je škoda, že články popisující špatné mezigenerační vztahy jsou čtenářům často nabízené právě zde. Lákají k přečtení. Jinak experti opět objevili to, co je dávno osvědčené.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.