Přehled posledních diskuzních příspěvků
O tom, jak jsem s velorexem nahradil záchranku
Zuzana Zajícová 21.12. 12:31
Velorex je prostě nesmrtelnej! Bezva vzpomínka
Rodina nade vše. Většina Čechů považuje příbuzné za zdroj radosti
Miloslava Richterová 21.12. 10:18
Je škoda, že články popisující špatné mezigenerační vztahy jsou čtenářům často nabízené právě zde. Lákají k přečtení. Jinak experti opět objevili to, co je dávno osvědčené.
Michael Rittstein v Museu Kampa
Alena Velková 21.12. 09:07
To bude pěkné. Mám ho ráda. Je to fajn chlap. Jednou byl v TV dokument o tom, jak maluje na chalupě ta obří plátna, bylo to zajímavé. Na výstavě v Jízdárně jsem byla těsně nějak před kovidem.
Vánoční zamyšlení
Daniela Řeřichová 20.12. 21:24
Děkuji za hezké zamyšlení. První Vánoce s děťátkem patří vždy mezi ty nezapomenutelné. A musíme zvládnout i ty, kdy jsme poprvé... po čtvrté ... bez našich nejdražších. Někdo chce být sám, někdo v houfu. Dopřejme každému jeho volbu. Popřejme si klid a mír v duši a hlavně zdraví, přátelé.
Psaní je mnohdy iluze
Jana Kollinová 20.12. 12:23
V úvodu jsem se poněkud zadrhla, nepatřím do skupiny těch, kteří píší o tom, co by si přáli. Píši o tom, co prožívám nebo jsem prožila, takže jsem spíše zakotvená v minulosti.
Trochu smutné zamyšlení o Vánocích
Daniela Řeřichová 20.12. 10:57
Děkuji za hezké zamyšlení. Dětí citově strádajících je bohužel hodně. Spolupracuji s dětskými domovy a SOS vesničkami. Legislativní proces a podmínky k adopci nebo osvojení jsou hodně náročné a je to správné. Máte také pravdu, že leckdy stačí mít otevřené oči i srdce...Takové obdarování pak přináší několikanásobnou radost. :-)
Červený, modrý, přírodní… Vánoční stůl může mít mnoho podob
Jitka Hašková 20.12. 10:12
Rozhodně bych nedala na jakýkoliv stůl tmavomodrý ubrus, aby při jídle hodovníci neusnuli. Tmavomodrá barva silně podporuje spaní.
Sprav to! (2. díl třídílného příběhu)
Alena Velková 20.12. 09:07
Tak nevím...Sokrates je savec, Sokrates pije mléko, Všichni savci pijou mléko...Všichni savci pijou mléko, Sokrates je savec, Sokrates pije mléko...tudíž já jsem taky savec, a proto piju mléko :-))
Vánoční vzpomínání: Štědrý den mého manžela
Rostislav Mraček 19.12. 15:25
Teda, to se vám povedlo! Ač bych mohl závidět to štěstí, směju se. Ohromné!
Baba nezničitelná
Jan Zelenka 19.12. 12:12
Hanko, velká gratulace. Nechť ti všechny ty náhrady slouží, co nejdéle. Také už mám něco za sebou. Ale hlavně, aby nám co nejdéle sloužil mozek. Ostatní doktoři spraví.
Vzniká nová vánoční tradice, která se nazývá digitální půst
Dana Kolářová 19.12. 11:24
..."Zkrátka, jsou věci, na kterých nic ani posedlost moderními technologiemi nemění"... a to je dobře. Hezké svátky.
Medvěd ulovil jelena. Podívejte se na ohromující video z mobilu
Pavel Pavel 19.12. 11:17
Dobry den, informace k videu nejsou pravdive. Video je ze slovenska a jelen byl srazen ne uloven.
Zážitek roku: Jako když šel chudý král do boje
Alena Velková 19.12. 07:24
Skvělé...člověka hned potěší, že v tom není sám, a že "chudého krále vypravujícího se do boje" má doma i někdo další. To úsloví mám také od své babičky a dost často a ráda ho používám :-)) Těch historek jsou u nás mraky...např. jsem zabalila tašku a na ní dala papírek, že je třeba ještě přibalit mobil, nabíječku a doklady...pokyny z papírku byly splněny, ale ta taška zůstala doma... viz můj článek Kurz sebeovládání...Díky za článek, moc jsem se pobavila :-)
Zážitek roku: Zrcadla času
Libuše Křapová 18.12. 09:18
Existují kouzelná slovíčka :-) Babí je jedno z nich.
Vzpomínka na předvánoční setkání "Íčkařů" v Praze 2023 ve fotografiích
Dana Kolářová 18.12. 07:49
Už teď se těším. Hezké Vánoce.
Jak jsem se stal náhodou součástí vernisáže (The Secret Gallery)
Alena Velková 17.12. 21:33
Na černé pivo U Malvaze si pamatuju a taky jsme za dob studií chodili k Bubeníčkům, ke Kočkám a ke Flekům. Dneska se těm místům kvůli turistům raději vyhýbáme. Zmíněná výstava vypadá dobře.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.