Přehled posledních diskuzních příspěvků

První dnešní úlovek

Jarmila Komberec Jakubcová 19.6. 17:00
Přiznám se, že hřib - kovář neznám, ale pokud vypadá jako na fotce tak bych ho asi přešla a ani se na něj nepodívala.Není to náhodou taková houba co když se na sáhne zčerná? Všechny houby prý jsou jedlé, bohužel některé jen jednou.

Matějův přímořský deník 4.

Alena Vávrová 19.6. 16:45
Další díl originálního dovolenkového deníčku - děkujeme Matějovi i babi Helence.

Bertík: Veni, vidi, vici. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!

Jarmila Komberec Jakubcová 19.6. 08:12
Bertíkovi i jeho paničce gratuluji. Moc mu to na fotu sluší, měla jsem možnost ho poznat v Doksích a na lodi po Máchově jezeře kde si hrál s míčkem. Byl neobyčejně milý a hodný. Tak Bertíku ti přeji hodně dalších úspěchů a hlavně hezký psí život.

Český fenomén: modrá džínová bunda

Jana Slavíková 18.6. 18:39
Asi se podvědomě musím lišit - nikdy jsem neměla džínovou bundu, ale džíny nosím od mládí a nehodlám přestat, mobil nosím v kabelce a boty vyhazuju dřím než je vyšmajdám.

V Českém Krumlově dnes začínají Slavnosti pětilisté růže

Ladislav Vesecký 18.6. 17:37
Na těchto slavnostech jsme před pár lety byli. Moc krásné. Stojí za zhlédnuti.

Vyprávění o legendě - cirkus Kludský

Elena Valeriánová 18.6. 17:09
Jarmilko, moc se mi Tvoje "reportáž" líbí. Přečetla jsem článek jedním dechem. Věřím, že těch úryvků z knihy tam není moc. Já osobně cirkusy ráda nemám a nikdy jsem neměla. Ale vyprávění o nich ano. Těším se na další pokračování.

Hm, jak začít, nevím

Karel Kafka 18.6. 12:27
Já Vám teda držím palce,všechny. Jenom nepřestat hejbat tělem i duchem,na to se i podle mého zahnívá až ke smutnému konci. K.

Fresh senior festival 2016 aneb Den jako korálek

Hana Lancová 18.6. 09:18
Danuško. Jako vždy krásný text a nevadí, že ne pouze na padesát slov. :-))) Když se nad tím tak zamyslím, naše informace se krásně doplňují, jako mozaika.

V krajině myšlenek

Elena Valeriánová 18.6. 08:30
Hezké a k zamyšlení. Pěkná doplňující fotka.

Češi remizovali s Chorvaty a udrželi si naději na postup ze skupiny

Lidmila Nejedlá 17.6. 22:56
Stále jsem čekala v tipovačce otázku, zda Rosický dohraje zápas. Tipovala bych, že nedohraje.

To nevymyslíš ...

Helena Votíková 17.6. 18:19
Jóó, tohle si umím docela dobře představit. A Zdeno, dovolím si poznamenat, že té poslední větě moc nevěřím. Jindřicha odchyt nemine.. :-))

Sbohem, jaro.

Elena Valeriánová 17.6. 15:06
Ukázat na květinách - přírodě, jak šel jarní čas je pěkný nápad. Nejvíc se mi líbily fotky s kapičkami a potom ty mlhavé z 21. 4.

Hruškovec přelahodný

Libor Farský 17.6. 11:14
Děkuji za nápad, Elenko, vyzkouším to.

Děvčatům jsem nahlas záviděla

Elen Zajíčková 17.6. 10:31
Hanko, díky za pár " prchavých" okamžiků, které jsi zachytila. Byl to opravdu "mžik" , ale ještě dlouho budeme z něj čerpat. Jsem ráda, že jsi přišla a mohly jsme se zase na chvilku vidět. I já mám pocit, že je to stále lepší a lepší. Zdravím do Zlína!

Kouzelný les

Lenka Hudečková 17.6. 09:33
Naďo, krásné fotky i povídání z lesa. Les a příroda mě vždy nabíjí, tak děkuji za dnešní dávku energie (když u nás leje a leje) ****

Modlitba za lásku

Karel Boháček 17.6. 07:55
..hodně laťka nasazená vysoko, poslední dobou dámy kvalitka , jen kdyby bývaly delší...

Knižní tip - Martin Moravec: Enter, mami!

Jan Raška 16.6. 19:35
Pan Martin Moravec je šéfem Magazínu Dnes.

Rok bez léta

Jarmila Komberec Jakubcová 16.6. 12:04
Velmi pěkný článek, který připomíná erupci sopky Tambora a vliv na počasí. Také se tomu říká "efekt motýlích křídel". Mám ráda takové články, které mně obohatí o nové poznatky nebo připomenou věci dávno minulé.

O noční váze

Hana Šimková 16.6. 08:53
Zajímavé rozjímámí. Také jsem jeden krásně malovaný nočník zdědila po prarodičích.

Ve Ville Pellé se rozdávala radost

Eva Mužíková 15.6. 20:34
Tak to je radosti - ráda jsem si první zmínku o této velké události přečetla. Jak vidno, i sluníčko se ukázalo, aby tak dodalo celé akci tu správnou sluníčkovou atmosféru. Díky Honzo za článek i fotky, těším se na další " hlášení".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.