Přehled posledních diskuzních příspěvků

Díky, Libore!

Libor Farský 26.4. 16:45
Děkuji, Leni. Jsem rád, že sdílíme tolik hezkých vzpomínek na mládí.

Fotopříběh: Jarní probouzení přírody

Zuzana Pivcová 26.4. 10:13
Mám ráda rána, kdy se rozhoduje, jestli mlha spadne a bude krásně, nebo naopak. Vám se to podařilo moc hezky zachytit.

Můj plán: Žít, jak nejlépe to půjde

Dagmar Bartušková 26.4. 07:23
Eleno, jen se porvi ze všech sil, zdraví za to stojí. Na viděnou v Loučné!

Duben nebo květen?

Lenka Hudečková 26.4. 07:09
Alenko, krásně zveršované. Jen u nás tedy...padá sníh, fičí ledový vítr a celkově mi počasí připomíná spíš listopad nebo nepovedený prosinec než jarní duben a květen :-) Pro Tebe *****

Prosím, otevři

VANDA Blaškovič 25.4. 18:18
Nevšední, moderní báseň, plná neděje, bez smutku. Moc se mi líbí, paní Heleno. Ano, Co kdo o nás ví? Krásné!

Radosti slavných - Jiřina Bohdalová: K narozeninám jsem dostala film

Vladka Steinová 25.4. 17:04
K životnímu jubileu p.Bohdalové je natočen film scénáristy a režiséra pana Zdeňka Zelenky ( dvorní režisér této vynikající herečky).Film se točil v Praze ve Slezské ulici u Městského soudu, v Dobřanech a co vím, také ve Slaném. Na film se těším, doufejme, že to bude skutečně lidský příběh v dnešní době, kde,žel.vládnou jen peníze.

A jde se s vnoučaty do kina!

Karel Boháček 25.4. 12:55
Byl jsem, ale jelikož mám televizi 3D tak nic moc, atmosféra doma je klidnější a vychutnám si to lépe než s popcornem za krkem. Popravdě mi ale zase klasické kino jako bylo třeba kino Květen v Teplicích chybí.

Plánování už není pro seniory?

Hana Rypáčková 25.4. 09:41
Jasně , že není. Ale buď sháníš náhradník a nebo oželíš peníze....Právě, že mám naplánované /třeba nechtěně/ a nevejdu se. Ale moc vám to všem přeji, setkání in face je skvělé.

Obraz

Zuzana Pivcová 25.4. 07:12
U některých věcí si člověk někdy řekne: Kdyby tak mohly vyprávět. Je v tom trochu nostalgie, ale zároveň i dobrý pocit z útulného domova.

V pražské ZOO se nečekaně narodilo mládě gorily

Zuzana Pivcová 24.4. 21:02
Mám velkou radost, v ZOO jsme byly na zahájení sezóny, ještě jsme gorily fotily, hlavně "kluky". Kdoví, třeba teď mezi ně přijde konečně zase holka. :-)

Soutěž o filmový scénář: Nezvaný host na zabijačce čuníka

Zuzana Pivcová 24.4. 20:58
Je to ze života, najednou jsem si, nevím, proč, vybavila pohádku Dařbuján a Pandrhola. Byl by to dobrý film.

Úvaha o přátelství a toleranci

Elena Valeriánová 24.4. 19:14
Já jsem poněkud na rozpacích. Nevím proč by taková malichernost, jenž se stala na setkání v Doksech, měla snižovat kredit íčkařských setkání. Rozumný člověk se tomu po čase zasměje, vždyť se vlastně vůbec nic nestalo. Když nejde o život ... Druhá věc, co mě ve Vašem článku zarazila je věta "A přátelství je o toleranci", jistě s tím bych problém neměla, ale mám z toho takový divný pocit, ani přítel nemůže tolerovat vše. Ale možná jsem si ten odstavec jen špatně vyložila.

Je po dešti

Marie Magdalena Klosová 24.4. 18:08
Jarní pampeliškové monogramy mám moc ráda.A Ty nebuď posmutnělá,Jitko.Jaro je krásné a přinese s sebou radost .mm

Co mám v plánu? Navštívit již popáté Rychlebské hory s celou rodinou.

Jana Šenbergerová 24.4. 13:10
To, co jste napsal, mohu jen potvrdit a návštěvu tohoto krásného koutu naší zčemě vřele doporučit, dokud nebude objeven tzv. "civilizací".

Mé radosti, má očekávání

Jana Šenbergerová 23.4. 17:59
Ano, známe, proto také moc neplánujeme. Hezky si let balonem užijte. Určitě to bude nádherný zážitek. Doufám, že si ho nenecháte pro sebe a podělíte se o něj s námi. :-)

Soutěž o filmový scénář: Konvice

Libor Farský 23.4. 16:57
Jituško, miluji happy endy *****

Nikdy nebo teď

Jiří Libánský 23.4. 16:25
Obsahově hodně těžká báseň. Ale ani veršováním neztrácí na srozumitelnosti. Naopak je jím obsah umocněn. Také tak trochu autobiografická, jak už hodně básní míváš.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.