Přehled posledních diskuzních příspěvků
Film pro pamětníky: Osudy dobrého vojáka Švejka
Zuzana Pivcová 20.10. 18:42
Věřím, že jde o unikátní snímek, ale děj se, co děj, pro mě je Švejk spjat s osobou pana Hrušínského, ale i dalších výborných herců - Kopeckého, Beneše, Hlinomaze, Filipovského, Záhorského atd. v nejznámější verzi z 50. let.
Letní sucho zvýší cenu vánočních stromků
Alena Vávrová 20.10. 13:24
Také mi bohužel zežloutl můj v kontejneru vlastnoručně vypěstovaný smrčíček, uvidím, jestli se zvetí, nebo jestli dám včas aklimatizovat jiný zaškolkovaný jehličnan, nebo opět jednou vezmu zavděk stromkem umělým.
Lidé si za poplatek mohou na Dušičky vyzdobit hrob
Dagmar Bartušková 20.10. 10:34
Pro pozůstalé, kteří se nemohou dostavit z jakéhokoliv důvodu na hrob svých blízkých, je to výborná služba. Jezdím jednou až dvakrát do měsíce na jih Čech - nasvítit a dát květy do vázy na náš hrob, a budu jezdit i nadále, pokud mi budou síly stačit.
Vzpomínka na naše hezké dětství
Dagmar Bartušková 20.10. 08:55
Také ráda vzpomínám na své dětství, které bylo nádherné.
Sekora nebyl jen autor Ferdy, ukazuje výstava
Dagmar Bartušková 20.10. 08:51
Pan spisovatel a výtvarník, jehož knihy děti milovaly. V knihovně máme knížky o Ferdovi, Berušce a Brouku Pytlíkovi až po Uprchlíka na ptačím stromě. Nádhera! Škoda, že výstava je až v Brně, ráda bych ji navštívila, určitě bude velmi zajímavá.
Chci ti jen něco říct
Jiří Libánský 20.10. 08:02
Báseň je to překrásná. Ale příliš optimisticky nevyznívá.
Kouzlo časů minulých: Oráčem ve Stanu
Jana Šenbergerová 19.10. 21:49
Jeden by nevěřil, co všechno se dá zažít. A vy to umíte moc hezky podat. :-)
Plzeň zve na festival francouzské kultury
Jarmila Komberec Jakubcová 19.10. 19:20
Děkuji redakci portálu i60 že s dozvídám co se děje v Plzni - v poslední době nemá čas to sledovat protože jsem pořád na cestách.Ta gastronomie by mně zajímala. Když jsem v Paříži chodím do Latinské čtvrti na hovězí na víně a cibulovou polévku.To nemá chybu a není to tam tak drahé jako jinde.
Sledujte konopný list v ulicích
Jarmila Komberec Jakubcová 19.10. 19:07
vrátila jsem se z prvních konopných lázní v Evropě, které jsou ve Volarech.Také tam používají v balneo právě kosmetiku Carun z použitím konopí.Bylo to super.Každému doporučuji. Pojedu tam ještě jednou na 3 dny.
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
VANDA Blaškovič 19.10. 18:20
No, Hanko, to je góól!l Obdivuji Vás, že jste to tak profesionálně zvládla. Já bych s válela smíchy pod lehátkem ještě dnes ...A byl to vůbec chlap?....:)))
Jablkové smažinky
Dana Kolářová 19.10. 14:11
Ani kompot, ani štrúdl, ale řízky z jablíček vyzkoušejte. Dobrou chuť.
Naše procházka do minula
Jana Šenbergerová 19.10. 13:59
Věže Týnského chrámu jsem poznala snadno, protože je máme v jídelně na keramickém kachlíku. Pověst o něm jsem se ale dověděla až teď. Pěkná procházka do minula.
Politika? Trocha radosti, ale i deziluze, píše v pamětech Milan Uhde
Květoslava HOUDKOVÁ 19.10. 12:15
Minulý týden jsem byla též pozvána na "křtiny" velmi užitečné knihy: "Konec finančních negramotů v Čechách". Autorem je p. Ing Patrik Nacher - Finanční ombudsman ČR. S určitým obsahem knihy jsem mu trochu pomohla, proto dodržel slib a knihu mi daroval! Jsem ráda, protože mám vhodný dárek pro budoucnost mých 4 vnoučat (dorůstají, o penězích ještě moc nevědí, tak si knihu mohou půjčovat).
Imigranti nejsou jen humanitární problém
Zuzana Pivcová 19.10. 11:09
Ano, takto to vnímám i já. Islám je velmi nebezpečný a jeho šiřitelé představují na tomto území hrozbu. jak zanikla antická civilizace a kultura?
Autogramiáda a křest knihy Literáti na trati
Zuzana Pivcová 19.10. 10:06
Gratuluji. Ale spíš než jako sešlost železničářů na mě působíte jako vědecká akademie. :-)
Jesenický Klondike
Zuzana Pivcová 19.10. 09:49
Krajina je to nádherná a rýžování zlata určitě zajímavé. Jen do jeskyně bych se nesoukala, to nějak nedokážu. zato moje sestra, ta by byla ve svém živlu.
Na hrozné počasí nehleďme, vždyť můžeme být na i60.cz!
Elena Valeriánová 18.10. 20:41
Ta pani XXX XXX je fakt tajemná, hledala jsem její profil, ale kde nic tu nic (dělám si samozřejmě legraci). I přesto ji gratuluji. Uf, to jsem se lekla, když jsem uviděla svoje jméno. Zpytovala bleskově svědomí, co jsem provedla :-)
Mé pátrání po předcích: Josef Kuzebauch
Zuzana Pivcová 18.10. 20:12
Jak už jsem někde psala, genealogické pátrání je velmi napínavé, ale chudáci archiváři, když někde proběhne pořad v televizi, a v důsledku toho chodí denně desítky písemných žádostí o vyhledání dokumentů dědečka, sloužícího v 1. světové válce. A to sloužila většina!
Nepokořený liberál, dramatik Arthur Miller
Vladka Steinová 18.10. 17:01
Román Ohnisko nenávisti jsem četla velmi brzy a mám ho na předním místě ve své knihovně.Myslím, že to je jeho nejlepší román.
Proč nemám a mám rád islámské uprchlíky
VANDA Blaškovič 18.10. 16:32
Bezpochyby přijde doba, kdy všechny národy Evropy poznají, že nejdříve je třeba uspořádat problémy týkající se všech, a až potom se začít zabývat národními problémy.
Saint-Simon 1760-1825
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.