Přehled posledních diskuzních příspěvků

O ženách a mužích: Rozvody jako z černého humoru

Lidmila Nejedlá 13.10. 00:27
Liborku, to jsem se pobavila, takové pěkné příběhy ze života! 1. Manžela bych nikdy nevyměnila. 2. Sloní mozek je asi větší. Ženský mozek se prý vejde do slepičí hlavy, ale kloktá. 3. Nikdo o mně nic nikam nenapsal, což svědčí o naprostém nezájmu o moji osobu.

Albánie, Altin a senioři

Hana Rypáčková 12.10. 18:36
Moc děkuji, takové informace nejsou k zahození.Jen se na správného delegáta natrefit!

Když Chruščov mlátil v OSN botou do stolu

Květoslava HOUDKOVÁ 12.10. 18:05
Politiku jsem ani tehdy nesledovala, ale vím, že na českých polích hojně rostla "Chruščovova chlouba" = kukuřice. Čí chlouba je současná řepka?? - ví někdo?

Podzimní toulání

Dagmar Bartušková 12.10. 15:44
Evo, díky za to toulání podzimní krajinou. Nechala jsem se zcela unést, a hleděla do korun těch krásných a vzrostlých stromů. A což teprve Tvá zahrádka, osázená pestrobarevnými koberečky květin. Veršíky se Ti moc povedly. Bertikovi se nediv, že si chtěl kousnout do myšky, vždyť i on ví, že zakázané ovoce nejvíc chutná!

Spejbl a Hurvínek byli a jsou perlou české loutkové scény

Dagmar Bartušková 12.10. 15:30
Š+H budou vždy populární, znají je snad děti že všech možných koutů světa. Viděla jsem pár představení pro dospěláky, a bylo to skvělé.

Soutěž Czech Press Photo vyhrál snímek s uprchlíky

Hana Rypáčková 12.10. 12:39
Je to síla....Ale není se čemu divit. Zrovna včera jsme byli na výstavě Steva Mc Curryho, která zde potrvá celý říjen.Taky silný zážitek...

Jak jsem chtěla být užitečná (IV. část)

Zuzana Pivcová 12.10. 10:22
Myslím, že někomu je těžko vyhovět za všech okolností.

Lidé upouští od zahrad s anglickým trávníkem

Zdenka Jírová 11.10. 22:16
Rozhoně jsem pro. Nemám ráda vyumělkované zahrady, kde se nesmí pomalu ani šlápnout vedle, aby se něco neponičilo. Mám ráda tzv. anglické parky, kde nejsou přesně střižené záhony a je tam jistá volnost .

Čtyři roční období: fotosoutěž o autorské kalendáře 2016

Lidmila Nejedlá 11.10. 21:06
Kalendář bude určitě hezký. Snímků je možná na pět kalendářů. Těším se na něj.

BESIP aneb O řidiči Standovi

Hana Rypáčková 11.10. 20:08
Denně volant nesvírám, pot si z čela utírám, když se řítím šedesátkou, raděj volím cestu krátkou. Na dlouhé to pouti, srdce mé se rmoutí, po dálnici mě tlačí, víc než stovkou, pláči...

Mějte radost ze života!

Lidmila Nejedlá 11.10. 19:19
Ano, z takových prostých věcí se skládá život a jeho radosti.

Kouzlo časů minulých: Lyžařem proti své vůli

Hana Rypáčková 11.10. 19:18
No už se nám zimní čas pomalu blíží nejen ve vzpomínkách.Sledovala jsem dávno tomu na Zadově lyžařský výcvik vojáků v bílém maskovacím oblečení.Vyhrabali se na kopec a s velkou legrací se šůsem pustili z kopce, to byly držkopády a pak taky samozřejmě i lavory. Naštěstí to po sobě pořádně ušlapali. Ale nikdo je nic neučil a je to zřejmě moc bavilo.

Franz Werfel, průkopník expresionismu

VANDA Blaškovič 11.10. 15:52
Přátelé, tuším, že tak jako mne, ani nikoho z čtenářů i60 nenapadlo, že tento odborný článek mohl napsat někdo z nás. Ale stalo se. Napsala ho Vladka. Myslím, že jedině ona zde má tyto skvělé znalosti o historii, filmu, divadlu, knihách atd. Prostě znalosti z humanitních věd. Ani nemusí hledat doplňující informace na internetu, na rozdíl ode mne. Již jsme se o širokém rozhledu Vladky přesvědčili mnohokrát, zejména v jejich komentářích. Vladko, musím se přiznat, ke své ostudě, že mi jméno Franz Werfel nic neříkalo. Proto jsem i článek jaksi přešla. Ale nyní je to již jiné, díky Tobě. Také jsem se musela podívat, co přesně znamená termín expresionismus. Jistě, kdybys do nadpisu uvedla svůdnici Almu Mahlerovou, to by mne okamžitě zaujalo a myslím, že by byl i ohlas na článek vyšší. To víš, ženský! Není to pro nás úplně lehké čtení. Ale Ty jsi nás chtěla informovat o židovském spisovateli Franzovi Werfelovi, a akcích pořádaných na jeho počest. A já ti za tuto informaci děkuji! Zase se mi trochu rozšířil obzor… Ahoj!

Barevný podzim v kuchyni: zvěřina, jehněčí i zelenina

Jana Šenbergerová 11.10. 12:57
Doma si dáváme hlavně zeleninu na 101 způsobů, ale na neobvyklá masa zajdeme raději do restaurace.

Neznámý soused

Hana Rypáčková 11.10. 12:02
To je jak logická hra. Václav má zlomená žebra. Břéťa a Vašek mají hůl. Fanouš má budíka. Mirek má hercna. Franta Burda má čivavu. Zdena má Parkinsona. Džony se baví o kuvrách. Honza Malina je sportovec. Kdo sedí vedle Vaška?

Film pro pamětníky: Dobře situovaný pán

Vladka Steinová 11.10. 10:48
Film v režii M. Cikána z r. 1939 je příjemný film pro dlouhé zimní večery. V TV není příliš uváděn. Paní Nedošínská i ostatní herci té doby opět nezklamali. Některé scény byly natáčeny v Rokycanech a na Nebozízku.

Albánie: zapomenutá kráska se zbytečně špatnou pověstí

Eva Balúchová 11.10. 08:13
Jsem ráda,že jsem tvým prostřednictvím poznala zase další koutek země a budu se těšit na pokračování.

Jak jsem chtěla být užitečná (III. část)

Alena Tollarová 10.10. 22:13
Některé články jsou tak dlouhé, že se mi ani do nich nechce. Tady by klidně mohlo být víc najednou. Jsem zvědavá.

Nejlepšími „neviditelnými“ herci jsou Preiss a Cibulková

Vladka Steinová 10.10. 18:44
Anketu čs. rozhlasu Neviditelný herec sleduji pravidelně, ale nehlasuji, je těžké vybrat.Přesto p.Preissovi a p.Cibulkové gratuluji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.