Přehled posledních diskuzních příspěvků

Losování soutěže: paní Jiřina Votavová pojede do Třeboně

Elena Valeriánová 1.10. 06:06
Moc gratuluji vítězce, jsem ráda, že právě tip pani Votavové zvítězil. Velice se mi líbil a mám v plánu podle něj zrealizovat nějaký náš výlet, ale už zřejmě až příští rok.

Naše modelky opět podpoří boj proti rakovině. Už tento pátek!

Alena Tollarová 30.9. 21:59
Tak dámy, už známe Vaše jména. A proto přeji Janě, Ivě, Bohušce, Evě i Heleně, aby si modelkovské chvíle náležitě vychutnaly a ukázaly všem, že Tahle země není jen pro mladý!

Brněnská ZOO bude mít expozici lvů za 12 milionů

Jana Šenbergerová 30.9. 17:30
V brněnské ZOO jsem nikdy nebyla, ani nevím, ve které části Brna se nachází, přestože jsem tam několikrát byla.

S podzimem přichází čas na zabezpečení chat i chalup

Květoslava HOUDKOVÁ 30.9. 16:29
Cestou do Prahy projíždím okrajovou vesnicí, kde je parkoviště mobilheimů. Být mladší a mít peníze = byl by to můj sen! Každou sezonu si najít krásný kout, užít si toto "chataření" - a pak vrátit zpět na hlídané parkoviště. Chata-chalupa = další domácnost, dřina, stálá "kasička" atd. - a pořád na jednom místě - to pro mou povahu není.

Poutáš mě celou

Lidmila Nejedlá 30.9. 14:32
Zuzko, Tvé básně si čtu vždy několikrát a vždy objevím něco nevšedního. Dnes mě překvapila naléhavost, kterou jsi do veršů vložila. Moc hezká báseň.

Tip na výlet: Krásy přírody s fotoaparátem v ruce

Alena Tollarová 30.9. 10:59
Jitko, to jsi ale měla kliku. Zachytit něco takového se hned tak každému nepodaří.

Jak vařily naše prababičky: kapr s pikantní nádivkou

Hana Šorejsová 30.9. 08:20
Ryby jíme velmi rádi na všechny způsoby. Když jsme na dovolené tak si to užíváme. Ale ke kaprovi knedlík jsem nikdy nejedla a ani to nezkusím. Rybu jím nejraději samotnou anebo se saláty. Mám moc ráda candáty a pstruhy, všechny ryby jím ráda.

Můj tip na výlet: po vodě na Vltavě

Alena Tollarová 30.9. 07:24
Tak vodáckou dovolenou jsem nikdy nezažila. Teď už to asi nespravím. Bohužel ...

Můj tip na výlet: Výšlap na Milešovku

Zdenka Jírová 29.9. 23:38
Milešovka má ještě jedno nej - je to největrnější místo u nás. Rychlost větru byla naměřena i přes 100km/hodinu.

Zemřel Jiří Krytinář, nejmenší český herec

Jana Šenbergerová 29.9. 21:57
Velké duši není žádné tělo malé a srdce měl stejné jako ostatní smrtelníci. Ať je mu země lehká a vesmír přívětivý.

Podzimní mámení

Jarmila Komberec Jakubcová 29.9. 19:42
Krásná báseň, která vyvolává vzpomínky na teplé moříčko.

Jsou peníze důležitější, než zdraví? Patrně ano

Eva Balúchová 29.9. 19:24
To je pravda,s takovou částkou bych byla spokojená :-))

Cikády ztichly. Vítáme tě, podzime!

Alena Tollarová 29.9. 17:18
Vando, v polovině září na Zakynthosu, když jsme chodili v olivových hájích, tak tam cvrlikaly jako o závod ... tak tam už tedy taky asi ztichly? Šla jsem za tím hlasem několikrát a měla pocit, že je tak blízko, že ji musím najít. Nenašla ... tak třeba příští rok.

Můj tip na výlet: Čertovy hlavy

Jana Šenbergerová 29.9. 14:09
Krásně napsané i zdokumentované. Vždycky mi přišlo nadnesené, když někdo zmínil svou maličkost, ale dnes jsem si musela přiznat, že někdy to tak opravdu je. :-)

Proč mám ráda mosty?

Květoslava HOUDKOVÁ 29.9. 11:34
Nevím, jak je to ve světě, ale v novinách Metro (Praha) psali, že nový Trojský most má už zase ty "klikyháky" ( od vandalů s vylízanými mozky).

Dýně, kam se podíváte

VANDA Blaškovič 29.9. 07:36
Tedy, to je krásný pohádkový svět!! Děkuji, Maruško!

Skanzen Veselý kopec zve na bramborové hody

Jana Šenbergerová 28.9. 19:08
V tomto skanzenu jsem kdysi byla. Brambory mohu na všechny způsoby, tam by se mi líbilo.

Můj tip na dovolenou: pobyt v Lázních Bardejov

Jana Šenbergerová 28.9. 19:06
Tak tam jsme také ještě nebyli. Děkujeme, že ses s námi podělila o svou zkušenost i pěkné fotografie.

Naše tipy na říjen

Jana Šenbergerová 28.9. 19:01
Tak pro nás z toho všeho vychází ta kniha a vycházky podzimní přírodou. Před chvílí jsme se vrátili z oslavy Václava a mohli obdivovat kouzelný západ slunce, který vybarvil do růžova nejen oblaka, ale i Biskupskou kupu s bílou rozhlednou. Krása pro oči, pohlazení pro duši.

Několik zastavení v Izraeli a Palestině

Hana Rypáčková 28.9. 13:20
Výlet to byl opravdu pěkný. A země je bezpečná pro turisty.Však si také své těžce vybojované země váží. A nemají vyhráno. Jen té militarizace mládeže a hlavně matek je mi líto.A pravda je , že se poučili.Nejlepší obrana je útok?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.