Přehled posledních diskuzních příspěvků
Václav Havel, statečný bojovník za svobodu, jenž proslavil Česko
Olga Štolbová 19.12. 12:56
Děkuji za tuto vzpomínku,nikdy nezapomeneme.
Úklid
Olga Štolbová 19.12. 12:39
Hezké,ale s tím úklidem opatrně,k některým vzpomínkám
se i po letech vracíme rádi.
Emigrant - díl sedmý
Olga Štolbová 19.12. 12:22
Zajímavé,ale místy nepřehledné.
Jsem zvědavá na zítřejší pokračování.
Chybí mi
Jarmila Peerová 18.12. 19:17
Tedy Zuzko,znáte vtip o tom,jak syn píše dopis mamince a " píše to pomalu,protože ona pomalu čte ?"..
Tak si připadám,Vaše nasazení je tak vysoké,že já to ani nestačím vstřebat a zažít.Jako vždy super a já opět jen smekám a už ani širák neodhazuji v dál,přišla bych o všechny...Jste fakt třída a já jen skromně zašeptám : díky,máte můj obdiv....
Jsi odlesk
Jitka Chodorová 18.12. 15:34
Opět nádhera,jedeš Zuzko jak rychlovlak,ale ty na rozdíl od něj nemíváš vůbec žádná zpoždění,vše na sebe perfektně navazuje.Díky.
Podoby života
Jiří Libánský 17.12. 23:13
Další pěkná porovnávačka, Zuzanina specialita. Báseň nám neříká celkem nic, co bychom nevěděli. Jen nám to moc hezky, nevšedně a poeticky připomíná. To nemůže škodit. Naopak, dobře se to čte.
Nese mě řeka
Jarmila Peerová 17.12. 17:26
Přeji " dobrou plavbu " a vždy a všude šťastné přistání...díky ....
Tak tady končím!
Olga Štolbová 16.12. 16:51
Milý Františku,skoro všechny vaše věci bych ráda četla,
ale proč tak šíleně dlouhé.Zdravím...
Marnosti života
Jarmila Peerová 14.12. 18:47
Milá Jituško,někdo řekl: marnost nad marnost,všechno je marnost...což mě přijde dosti podivné.Ale děvče,marnost je sice potvůrka,co nám namlouvá,že nic nemá cenu,ale nenech se jí přemluvit.Vždy se najde něco,co cenu má a velkou a pro co stojí žít a radovat se.Jen se nedej a dívej se kolem....někdy se jen projeví chvilkový splín..a pak je zase dobře.Držím palečky....
Je to jasné
Jitka Chodorová 14.12. 16:18
Jdeš Zuzko trochu do sebe,myslím si,že i tebe vzpomínky dohonily,ale pěkně jsi to zakončila součastností.Díky.
Jsem, jaká jsem
Hana Šimková 14.12. 15:29
Zuzanko taky bych chtěla klíč ke štěstí, ale je to velice nedostatkové zboží.Jestli ho má tvoje láska a půjčí ti ho, tak to štěstí opravdu máš a drž si ho.
Bejvávalo, když se zelí šlapávalo
Jitka Chodorová 14.12. 10:30
Růženko,díky za úsměvný příběh,všichni tak nějak pamatujeme různé domácí práce a zvyky,já jsem zase pomáhala u babičky,když se stloukalo máslo,či jsme jako děti zkoušely podojit kravky,taky se dralo peří,jen škoda,že je toto všechno jen nostalgickou vzpomínkou.
Muzeum prosí veřejnost o staré rodinné fotografie
Jitka Kabátová 13.12. 17:28
Pan režisér Troška je skvělý člověk a opravdu každého rozesměje. Je škoda, že je tak málo" lidských" osobností jako on nebo se narodili jen v 60let. Od té doby jsem se moc nezasmála. Přála bych mu hodně zdravíčka, štěstíčka a dlouho, aby vymýšlel skvělé filmy a hlavně pohádky ty jsou dokonalý. Budu se těšit na další film. Ctitelka JK
Rozchod
Zuzana Pivcová 12.12. 21:20
Líbí se mi to, nejvíc oceňuji hned první sloku. A pak úplný závěr! Ale hlavní je ta upřímná výpověď.
Aktivním seniorům se nejlépe žije ve Švédsku. A v Česku?
Zuzana Pivcová 12.12. 19:51
Osobně si myslím, že třeba v Praze je seniorských aktivit moře. Otázkou zůstává finanční stránka těchto aktivit. Jen málo jich má bezplatný, spíše charitativní charakter. Já pracuji nejen proto, že mě to baví a fyzicky to zvládám, ale samozřejmě i z důvodu finančního zajištění. Při splátkách za byt, byť minibyt, přešlý do osobního vlastnictví a dalších výdajích by mi důchod jako jediný zdroj příjmu bohužel nestačil. A to i bez plateb za různé aktivity.
Muž a žena
Jitka Chodorová 12.12. 17:59
No,zase pěkná věc,já opravdu nevím,jak mám pořád chválit,díky.
Chtěla bych
Jiří Libánský 12.12. 15:22
Báseň je opět něčím zajímavá, V tomto případě je to neobvyklý rytmus a melodika. Ale ani text není bezobsahový.
Krásné Vánoce
Zuzana Pivcová 12.12. 10:07
Ty jsi taky číslo, nebudeme si navzájem děkovat, to se rozumí samo sebou!!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.