Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dnes bylo včera

Miloslava Richterová 28.3. 13:24
P. Berko, děkuji za zamyšlení, ale nemyslím si, že bych dříve žila nějak hůře, život mám pořád stejně ráda.

Brněnské podzemí - vodojemy na Žlutém kopci

Alena Velková 28.3. 07:34
Jsem překvapená, jak jsou ty prostory krásné, opravdu jako z jiného světa. Moc zajímavý článek Blanko!

Putinácek a jedno velké kňú… Politici jsou inspirací pro nová slova

Věra Ježková 28.3. 07:19
Obohacování jazyka neologismy je přirozenou součástí jeho vývoje, např. stejně jako (často zbytečné) přejímání cizích slov, u nás zejména z angličtiny (proč „level“, když máme „úroveň“? aj. aj.). Líbí se mi výrazy vtipné, laskavé, neurážející. Proto pro mne nejsou „úplně nejlepší … případy, kde se politik stane inspirací pro vznik nového výrazu, který se uchytí, ale jemu samotnému to moc po chuti není“.

Příběhy starých fotografií: Zamyšlení

Jitka Caklová 27.3. 11:35
Smutné, až bolavé a historie se stále opakuje. Svět už vykročil k lepšímu, jen někteří to nechtějí slyšet a stále lžou.

Marta - v pátek nebylo třináctého

Alena Velková 27.3. 09:05
Tak na tu svatbu jsem zvědavá :-)

Carpe diem, senioři

Vladislava Dejmková 27.3. 08:26
Také jsme měli sraz se základkou po 50 letech Mám pocit, že čím jsou spolužáci starší, tím častěji mají chuť se scházet.

Brož. Dříve častý doplněk se po letech opět dostává do centra pozornosti

Vladislava Dejmková 27.3. 08:25
Ano, asi půjdu prohrabat svůj šuplíček, nějaké brože tam určitě najdu.

Doteky

Hana Šimková 26.3. 15:17
Pokud se ten dotek změní v pohlazení a posléze v probuzení, které ten dotek převyšuje, pak asi nic krásnějšího není.

Proměny času

Miloslava Richterová 26.3. 11:02
Soničko děkuji, pěkně se četlo i koukalo, přeji také krásné jaro a hlavně ve zdraví ! :-)

Jaro v Botanické zahradě Na Slupi

Daniela Řeřichová 26.3. 08:47
Jitko, krásná fotogalerie. Také do této BZ ráda chodím, je tam klid.

FEJETON: Žárlivostí k domácímu štěstí?

Jiří Dostal 26.3. 08:36
:-) Jak se může jevit pudová ostraha vlastnictví a pověsti, ale to víte, ženské.... :-)

Tady jsem doma

Daniela Řeřichová 25.3. 19:27
Nedivím se, že máte hluboký vztah ke svému rodnému městu. Červená Řečice je velmi půvabná, jezdili jsme tam s vnoučaty v létě na Slámování.

Místo mého srdce: Zlaté jezero, fotoreportáž

Eva Mužíková 25.3. 09:18
Ptěšení pro oko, pohlazení po duši. Krása Eleno.

Jaro

Blanka Lazarová 25.3. 07:11
Aničko, i když fotky nejsou prosluněné, jsou jako vždy pěkné. Počasí hold má nad námi navrch. I tak se ale dá brouzdat a objevovat její krásy. Děkuji za procházku. :-)

Sůl nad zlato aneb pohádkový Hallstatt

Daniela Řeřichová 25.3. 07:00
Pěkné fotografie. Byli jsme v Hallstattu asi před 20 lety, opravdu stojí za návštěvu.

Obrázky po duši hladící

Vlasta Ledlová 24.3. 10:12
To je krása! Moc děkuju za zprostředkování.

Po sedmi letech

Vlasta Ledlová 24.3. 09:19
Paní Fišarová, držím palce. Ať je vám brzy líp!

Příběhy starých fotografií: Nevěřte pověrám

Vladislava Dejmková 24.3. 06:22
Pouze v mírných obměnách slýchávám to stejné. Možná i se stejným tónem. Z nadhledu je to fajn, v realitě mě to občas "sebere".

Vkus „starších kluků“

Jiří Libánský 23.3. 14:49
Výběru kvalitního stylového koženého oblečení věnuji spostu času a peněz. Nemyslím si, že každý "zamrzlý roker" musí působit jakkoliv omšele. Pokud tak působí, je to spíš otázka mentality, než stylu oblečení.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.