Přehled posledních diskuzních příspěvků

Surinam – málo známá země na okraji Amazonie

Jarmila Komberec Jakubcová 24.10. 08:39
Opět velmi zajímavý článek a přiblížení neznámé země. Paní Heleno Vaše články jsou moc pěkné - děkuji.

Jak šel čas ve městě Teplice

Dana Puchalská 24.10. 08:23
Zdeni, článek o městě,kde žiješ se mi moc líbí. A je vidět,že máš svoje město doopravdy hodně ráda. Kdysi jsem tam byla,ale je to už spoustu let. A musím napsat,že se město krásně vylepšilo. Tenkrát bylo celé ošuntělé a posmutnělé. Vždyť Tvoje fotogalerie je tím nejlepším důkazem.

FEJETON: Antidepresiva pro Luďana

Iva Lišková 23.10. 15:19
Ještěže má Luděk tak prima vtipné kamarády!

Výlet do termálů

Hana Šimková 23.10. 09:04
Tak to nebyl hezký závěr.

Básně

Hana Šimková 23.10. 09:00
Některé okamžiky bych vrátit chtěla. Hezká báseň.

Nedoříkávejte za koktající slova. Pomáhejte jinak, nabádá přední česká logopedka Ilona Kejklíčková

Jitka Caklová 22.10. 08:17
Výborný rozhovor pro školy, kde koktající dítě trpí, díky těm, kteří si myslí, že jsou dokonalí. "Jde řešit problémy s výslovností také v dospělosti?" ANO, protože s věkem přichází moudrost alespoň k některým, a díky moudrosti, nejen koktající, mohou žít spokojený život a věční posměváčci "ostrouhají".

Zahrady Majorelle - můj sen

Věra Ježková 22.10. 08:06
Majko, přeji ti moc, že sis sen splnila. Můj nesplněný a nesplnitelný přebývá na Islandu. :-)

Vyznání

Blanka Lazarová 22.10. 07:36
Krásné vyznání. :-)

Poobědová procházka č. 2 – Z Hloubětína do Vysočan

Naděžda Špásová 21.10. 14:01
Helo, krásné fotky a výlet stál určitě za to. :⁠-⁠)

Vzpomínky na podzim

Dana Puchalská 21.10. 12:52
To je opravdu krásný a milý článek. A já za něj děkuju.

Nejzelenější řecký ostrov Korfu

Jan Zelenka 20.10. 10:47
Váš článek mi připomněl náš nádherný pobyt na Korfu v roce 2005. Půjčili jsme si na několik dní i auto a sjezdili celý ostrov. VC polovině září je zde skutečně ideální klima. Vzduch kolem 25 a moře ještě teplé. "Toto je domov mých snů," prohlásila údajně císařovna Alžběta Bavorská, při pohledu s návrší, kde nechala postavil svůj Achilleon, na širé moře a vesničky, roztroušené po zelených stráních.

Přes vinohrady okolo Zaječí

Jan Zelenka 20.10. 09:47
Krásný kraj. Ten smutný příběh na mne hodně zapůsobil.

Nikdy se to neopakuje

Věra Ježková 20.10. 08:51
Naďo, podzimní příroda je krásná, má nekonečné množství podob. Díky za fotky – a hezké podzimní dny i tobě. :-)

Energie člověčí

Hana Šimková 19.10. 12:34
Ten obrázek je moc hezký.Děkuji,

Nezvaný host aneb o malém ježečkovi

Helena Richterova 19.10. 11:14
Dobrý den, ježeček se patrně zahrabal někam do listí nebo do toho dřeva. Ta krabice, kterou jste mu nachystala, je vhodnější spíš pro kočky :). Aby ježeček přežil zimu, je nutné, aby se vykrmil aspoň do váhy 880 g. Tak jestli můžete, tak mu tam ještě noste krmení - ty kočičí kapsičky nebo i granule, a pak i vodu na pití. Dokud nebude hodně mrznout, bude vylézat a dokrmovat se, však uvidíte, jestli bude krmení mizet. Když má tu stanovenou váhu, tak má šanci přežít zimu. Držím vám palce, oběma.

Rozveď se, bude ti lépe. Starší ženy slyší tu větu často

Lenka Staňková 19.10. 08:47
Vlastně jsme se dozvěděli, že na pocitech seniorky nezáleží, hlavně když zůstane v kurníčku. To je tedy rada. Jediné, co mělo v článku smysl, je fakt, že by si to starší lidé měli nějaký čas rozvážit, zvážit priority. Ale argument, přece tě ani nebije atd..to je trošku primitivní argumentace od paní psycholožky. Když lidé mají potřebu rozhodovat o životech druhých, obvykle mají sami nějaký problém.

Předpověď počasí

Marie Novotná 19.10. 08:00
Zdá se,že babí léto odletělo s podzimním větrem. Jen těžko se učím žít v podzimu svého života. Moc Ti to sluší ,ať jsi v létě ,či v podzimním hávu.

Marta - podzimní dny na Rujaně

Soňa Prachfeldová 18.10. 13:19
Hezké pokračování Martina života. Je dobré, aby partneři ať mladí či starší byli někde spolu pár dní oproštěni všech starostí. Vylepšuje to jejich vztah.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.