Přehled posledních diskuzních příspěvků
Seniorčino horké odpoledne
Alena Švancarová 25.7. 09:20
Zákony schválnosti fungují ,hlavně,že jste celá.Takže nebylo horko jen venku,ale ještě větší doma.Čert to vem.
Výsledky fotosoutěže "Jarní trilogie"
Anna Potůčková 24.7. 19:13
Všem výherkyním moc a moc gratuluji! Bylo z čeho vybírat a myslím že porota to neměla vůbec jednoduché!
Prázdninový výlet na Hrad Lukov
Jitka Hašková 24.7. 11:08
To jste měli krásný výlet. Fotky jsem bezvadné.
Jen pojď, je to v ceně!
Jana Jurečková 24.7. 10:32
Hezké vyprávění. Vím, jaké to je, když člověk přecení své síly. Minulý týden jsme s rodinou podnikli výlet na Tovačovský zámek. Součástí je spanilá věž. 96 m vysoká. Já si troufla zdolat 200 schodů. Byla jsem zmožená a vyčerpaná. Nikdy více!
FEJETON: Copak jsme to za zvíře?
Jana Vargová 24.7. 06:21
Někdy je to urážka zvířete, když se k němu přirovná zvláště povedený lidský jedinec. Vy prosím držte linii pracovité včelky. Díky za další skvělé nedělní čtení.
Moje cesta do Oděsy
Jarmila Komberec Jakubcová 23.7. 19:37
Paní Heleno moc zajímavý a hezký článek. V místech o kterých píšete jsem nebyla a ráda si přečtu postřehy jiných. Měla jsem možnost navštívit pouze Podkarpatí a Kyjev s Charkovem. V západní části Ukrajiny okolo Lvova už před 5 léty se Ukrajinci zdravili pozdravem "Slava Ukrajině" a šokovala mi obrovská socha S.Bandery ve Lvově, kam chodí mladí manželé po uzavření snatku pokládat květiny.
Vyvažování je schopnost, která mizí ze života. A je to škoda
Jana Šenbergerová 22.7. 20:17
Také bych měla vyvažovat, ale opačným směrem. Čeho je moc, to v konečném důsledku vždycky škodí.
Fotovýstavy v Benediktinském opatství v Rajhradě u Brna
Naděžda Špásová 22.7. 13:08
Vypadá to tam moc hezky, pro nás bohužel trochu z ruky, fotky jsou pěkné. :-)
Pravda bývá občas děvka prodejná
Martin Vrba 22.7. 11:22
Skvělý článek, jen bych dodal, že heslo "PRAVDA VÍTĚZÍ" je k diskuzi, o jakou a čí pravdu se jedná, ale "PRAVDA VÍTĚZI" (s krátkým "i" na konci) je vždy platné do té doby, než zvítězí někdo jiný a předloží nám svou pravdu.:)
Čakánek aneb Můj zážitek v zoo
Marie Měchurová 22.7. 08:34
ZOO Lešná máme za humnama a navštívili jsme ji už několikrát. Vždycky objevíme něco nového. Napínavý příběh se mi moc líbil.
Postřehy z Korfu
Alena Tollarová 21.7. 12:31
Děkuji za čerstvé přiblížení ostrova Korfu. Pro mě je už několik let velkým lákadlem.
Podřipským motoráčkem do Lázní Mšené
Marie Ženatová 21.7. 05:23
Milá Alenko, díky moc za velmi zajímavý článek i fotografie. Kdyby to bylo blíž, hned bych se ráda takovým motoráčkem* projela.
Důchodci si od ledna opět polepší, tentokrát v průměru minimálně o 850 korun. Nově se bude vyplácet i výchovné
Dana Provazníková 20.7. 20:58
Je docela zajímavé, že příspěvek je dnes, tj. 20. 7. 22, již datován 23. 7. 22.
Zázračný lék
Jana Jurečková 20.7. 16:02
Hlavně, že vše dobře dopadlo. Já bych na vašem místě dostala vyhubováno. Díky za hezký příběh, opravdu mě pobavil. Vám asi tehdy do smíchu nebylo, protože jste nevěděli, co bude, až se vše provalí...
Na kole křížem krážem
Alena Švancarová 20.7. 09:54
Sono jsi pohodový člověk i z toho článku je to cítit.
Rakovinu prostaty se vyplatí zachytit včas, ukázala akce urologů
Martin Vrba 20.7. 09:16
Jo - zajdu si tam (naposledy jsem byl vyšetřen asi před 5 roky), ale ono je tak nepříjemné, nechat si sahat do zadku od chlapa. Ne - musím podpořit odvahu tam jít i pro ostatní - napíšu o tom samostatný článek.
Toulky po Slapské přehradě a jejím okolí
Martin Vrba 20.7. 06:05
Stavba zahájena v r. 1949 a zakončena v r. 1954. Dnes je "módou sezóny" do tohoto budovatelského období tepat, ale v dnešní době by se za takovou dobu nestihly vyřídit ani potřebné formality. Těch ochranářů přírody a úředníků kolem té stavby by bylo více než budovatelů. Asi by to stavěli zahraniční dělníci, kolik máme dnes různých profesí, které za celý život nic hmatatelného nevytvoří a bez kterých by se společnost určitě obešla, ba dokonce se jich ráda i zbavila, kdyby o své užitečnosti nerozhodovali ti samotní neužiteční. To až ale po nějaké větší válce, kdy věci i profese dostanou zase tu správnou hodnotu. Kdy bude zase víc pekař, který je pořád pekařem, než dnešní politolog, dřívější to politruk, bez kterého se určitě zase nějaký čas po té válce obejdeme. :)
Putování Šumavou
Jan Zelenka 19.7. 09:37
Moc pěkné. Toto město bohužel neznám, ale celá Šumava je pěkná. Měli jste štěstí na Trošku.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.