Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jia mas! Aneb vše, co je dobré vědět o pití vína v Řecku
Olga Škopánová 2.7. 09:09
Děkuji za článek právě odlítám do Řecka informace se budou hodit.
Týdenní putování po Plzeňském kraji
Vladislava Dejmková 2.7. 06:33
Úchvatné fotky. Souhlasím s tím, že i u nás máme plno nádherných míst, stačí je jen objevit.
Nový seriál o bezpečnosti na internetu
Oldřich Čepelka 1.7. 21:56
Přesně to podvodné volání a vylákání peněz udělali mé vzdálené tetě už před párt lety. Mnoho seniorů je vstřícných, ochotných, chtějí, aby je jejich okolí mělo rádo a aby mohli pomáhat... a pak to takhle dopadá. Mně taky volají ti, co chtějí moje peníze, ale jsou to jakoby nabídky nějakého zbohatnutí a ty umím krásně odpálkovat. Asi o tom jednou napíšu článek.
Půvab s kapkami deště
Elena Valeriánová 1.7. 10:06
Mám ráda zahradní květiny všeho druhu a lilie zvlášť patří k mým oblíbeným. Děkuji za pěknou přehlídku.
Věrozvěsta Cyrila a Jana Husa nespojují jen svátky, ale i zásluha o evropská písma
Věra Ježková 1.7. 09:45
Děkuji za zajímavý článek.
Melanom vzniká i z nenápadných znamének. Odhalit jej může preventivní vyšetření
Jana Šenbergerová 1.7. 09:41
Pro mě zrovna velmi aktuální článek. Nosím už týden místo jednoho znaménka dva stehy a spoustu dalších znamének, která byla také shledána neškodnými. Do pětašedesáti jsem nevěděla, co to je mít na kůži něco takového. Kdyby to bylo jen na mně, nenechala bych do sebe říznout, ale moje kardioložka vypadala docela vyděšeně. Tak jsme se s kožní dohodly, že pro klid paní doktorky tu příšerku odstraní. Já budu klidná, až se vytáhnou stehy.
Tip na výlet: Návštěva mezinárodního přístavu v Bežerovicích
Marie Měchurová 1.7. 06:55
Škoda, že je to nás tak daleko, hned bych se tam rozjela. Děkuju za tip, třeba někdy.
Na chatě se mohou bakterie v potrubí množit už za pár dní. Pozor na otravu vodou, varují hygienici
Jana Šenbergerová 30.6. 22:58
Chatu nemáme, ale nakonec jsem si článek přečetla. Zajímavý. Takto jsem o vodě nikdy nepřemýšlela. Z vodovodu v bytě nám teče voda, která mi chutná. Tak snad je i bezpečná, když ji piju odstátou.
Rozloučení se školou
Alena Tollarová 30.6. 11:03
Termín "děti trochu pomalého myšlení" se mi líbí. Ne všichni se narodili se zářným intelektem a těmto dětem se moc pozornosti nedostává.
Střípky z mini srazíku v Brně
Alena Tollarová 30.6. 08:10
Blanko, fotky máš hezké a dokreslují dobrou náladu, která vás v Brně provázela. A to je na vašem výletě to nejdůležitější. Výletům s i60 ZDAR!
Z druhé ruky. Kupování použitých věcí už není jen nutnost, ale trend
Jana Šenbergerová 30.6. 07:30
Tento trend vnímám především jako velmi rozumný. Vždycky mi bylo líto vyhodit cokoliv, co ještě mohlo sloužit. Už několikrát se u nás v domě objevil prádelní koš, nebo velká krabice s věcmi po někom, kdo zemřel. Během několika dnů byly rozebrány. Nechtěla bych, aby to, co zbude po mně, skončilo v popelnici a následně na smetišti.
Věděli jste, že tato rostlina je také zdraví prospěšná?
Jana Šenbergerová 29.6. 09:19
Moc zajímavá informace obzvláště v době, kdy pro vedra není chuť na hutnější jídla. Zkusím koupit ve zdravé výživě. Třeba prospěje nejen mému srdci, ale také kostem. Konečně budu mít důvod k používání bytelného mixéru, který jsem před lety dostala a zatím moc nepoužívala. Dík!
Co je to komprese a jak vám dokáže zlepšit život?
Anna Potůčková 28.6. 13:39
Pro mou osobu aktuální článek, nebot v minulém týdnu mě byly lékařkou předepsány kompresní podkolenky. Mám je nosit hlavně při túrách.
Dvoudílné nebo jednodílné? Léto je tu a s ním téma: plavky
Martin Vrba 28.6. 09:24
Názor na plavky v plynutí času:
(1) Plavky přece nejsou ničím jiným, než kouskem oděvu určeném k tomu, abych ukázal (a), jakou mám skvělou postavu.
(2) Plavky přece nejsou ničím jiným, než kouskem oděvu určeném k plavání a slunění se.
(3) Plavky nepotřebuji, slunění je škodlivé.
(4) Plavky se mažou na chleba jako Majka?
Až uvidíš moře
Dana Puchalská 28.6. 08:29
Gratuluji ke krásné výhře. Obzvlášť když má kniha i takové pěkné věnování od autorky.
Hudba z ráje aneb Pozvánka na festival Václava Žmolíka a jeho dcery Karolíny
Jitka Caklová 28.6. 08:21
Krásný rozhovor s milými lidmi i stejně krásné pozvánky. Děkuji ♥
Čím více šetří, tím se mají hůře. Jak lze pomoci českým seniorům?
Vla sta 28.6. 07:08
"Vnímá to jako trest za to, že šetří."
To jako vážně? Příspěvek na bydlení má sloužit jako pomoc lidem v nouzi a podle toho s ním má být zacházeno. Jsou to prostě peníze navíc, ne něco, na co má nárok každý a vždycky. Někteří si z toho udělali pravidelný příjem a ještě si budou stěžovat, když ho nedostanou?
Lázeňský deníček: Bechyně, den sedmý
Dana Puchalská 28.6. 06:30
Opět krásné vyprávění o Bechyni. Ano,je tam opravdu hezky.
Marta - konečně zase doma
Daniela Řeřichová 27.6. 19:11
Vlaďko, děkuji za další díl s napínavou zápletkou.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.