Přehled posledních diskuzních příspěvků
Návštěva KOVOZOO
Dana Puchalská 14.6. 07:34
Blanko, to je zajímavá expozice. Myslím, že by to byl pěkný výlet n jen pro děti.
Čas kosatců na padrťských pláních v Brdech
Vladislava Dejmková 14.6. 06:13
Velmi působivý příspěvek, děkuji.
Modrobílá diagnóza aneb proč lidé vyššího věku milují Řecko
Helena Štěpánková 13.6. 12:54
Řecko mne také uchvátilo. Byli jsme v uváděném rybářském městečku Agios Nikitas na Lefkadě a bylo to tak okouzlující místo, že na něj vzpomínám každé léto. Dovolenou jsme také trávili na Krétě a ostrově Samos. Všude se nám to moc líbilo. Z rozhovoru doslova číší láska pana Šenkyříka k Řecku.
Pouť krojovaných na sv. Hostýně
Naděžda Špásová 13.6. 12:27
Aničko, je to na pokračování, zážitků bylo určité hodně. Fotky jsou hezké. :-)
Ména našéch dědin
Blanka Lazarová 13.6. 11:17
Pěkné, takové od plic. Líbí se mi, když někdo mluví nářečím. Je to takové milé, a třeba i ti, co mají kratké zobaky, nebo "hutorí neohrabaně po slovensky nebo po česky ".
V Zoo Praha se stěhovaly gorily
Alena Tollarová 13.6. 10:07
Trochu je mi Richarda líto, ale na druhou stranu doufám, že nová krev přinese do nového pavilonu i nová mláďata. Držím palce!
V neděli zazní na Hukvaldech světová premiéra nové skladby
Daniela Řeřichová 12.6. 22:52
Máme být na co pyšní. Věřím, že se světová premiéra vydařila.
Co to asi může být?
Jitka Hašková 12.6. 22:31
Až na černidlo, bych řekla, že to jsou nějaká krajová jídla, nebo krajové názvy jídel, která známe skoro všude.
FEJETON: Chraňme si bránu dnů
Blanka Lazarová 12.6. 06:40
Tomáši, start do nového dne s vašim článečkem se vydařil. Dík. Tak hezký den všem. :-))
Nejen pro obrýlené II
Naděžda Špásová 11.6. 14:23
Věrko, ty jsi fakt machr, dvojka se ti taky povedla. :-)
Malé zastavení na Vyšehradě
Helena Votíková 11.6. 09:30
Na Vyšehrad chodíme moc rádi. Jeden letní podvečer jsem tu zažila saxofonistu, který si jen tak jako kdyby cvičil, hrál na hradbách. Měla jsem husinu snad po celém těle.
Horko v Praze: za posledních deset let kvůli němu zemřelo v průměru dvakrát víc lidí než v předchozích třiceti letech
Jan Zelenka 11.6. 09:10
Při vysokých teplotách jsou na tom menší obytné celky, jako vesnice, daleko lépe. Velké městské aglomerace absorbují množství tepla, které zpětně vyzařují a venkovní klima se tak ještě zhoršuje. Hustá městská zástavba brání proudění vzduchu.
Stát spoléhá na neformálně pečující, přitom je nechává ve štychu
Jan Zelenka 11.6. 09:03
Obávám se, že stát toho moc neudělá. Pro politiky je daleko výhodnější jezdit po světě a velebit Ukrajinu. To je víc vidět, než starost o vlastní lidi. A je úplně jedno, kdo je právě u vesla.
Perla Krušných hor - Cisterciácký klášter v Oseku
Naděžda Špásová 10.6. 12:52
Soni, vypadá to tam docela zajímavé a pěkně. Když jsme před časem jeli okolo, tak jsem si taky říkala, že by tam byl pěkný výlet. Zapíšu si to do plánů na výlety. Fotky máš super. :-)
Komentář Aleny Schillerové: Důchodce čeká chudé léto. Vláda by měla podpořit náš příspěvek 6000
Ivo Žouželka 10.6. 07:40
Politika. Mažu si záložku i60.cz
Covid a já
Vladislava Dejmková 10.6. 06:44
Je to krásné napsané. Děkuji, přečetla jsem si to se zájmen.
Nejsevernější bod republiky aneb krajem českého Nordkapu
Anna Potůčková 9.6. 13:59
Článek mě hodně zaujal a zase jsem se dověděla nějaké informace z naší země.
Zpěvačka Anna K. a Gipsy.cz v Bystřici pod Hostýnem
Daniela Řeřichová 9.6. 09:36
Aničko, z fotografií čiší báječná atmosféra, je vidět, že to byl příjemný kulturní zážitek. V Bystřici jsem párkrát byla na folklorních slavnostech.
Každý šestý Čech má málo pohybu. Lenost je velký problém
Jiří Dostal 9.6. 07:24
:-) Ano, pohybem a aktivitou ke změně politické situace! :-)
:-) Zemřít kulí jako jelen ve skoku! :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.