Přehled posledních diskuzních příspěvků

Z deníku Betynky - Na zahrádce

Daniela Řeřichová 1.5. 11:07
Moc milý deníček Betynky. Také jsme měli pejska téhož jména.

Detoxikace a lepidlo na tvář. Metody, které slibují nesplnitelné

Olga Škopánová 1.5. 07:35
Naši předkové věřili na bludičky a hejkaly my věříme na detox a odkyselení organismu.

FEJETON: Harmonie v Herodově zahrádce

Jana Vargová 1.5. 06:34
Ne,ne, ne. Zase jsem šmátrala bez rozmyslu. ******, toť moje hodnocení. Vizuální hvězdičkový efekt jsem pokazila. Nemám sílu, včera jsem si místo kuřete dala brokolici. Moc se omlouvám.

Moje vzpomínka na moře v Řecku

Marie Měchurová 30.4. 12:51
Řecké moře ke krásné, ale pěkně divoké. Byli jsme v Řecku na dovolené s kamarády v mikrobusu. Objeli jsme prostřední prst, spali jsme pod kláštery Meteora, pod Olympem a prošli kaňon Vikos. Na Řecko se nedá zapomenout. Děkuju za oživení vzpomínek.

Jak jsem málem vypustila duši

Helena Votíková 30.4. 09:41
Hezký výlet,nevím jaký je Nižbor teď, ale jezdívali jsme tam stanovat. Jak jste byli tak rozběhaní, měli jste nakouknout k Laffitovi, to je taky v kopci... :-)

Já a moře - láska na první pohled

Jana Jurečková 30.4. 08:26
Já byla u moře pouze jedenkrát díky své mamince. Psal se rok 1974. Není možné si nevzpomenout. Díky za článek.

Štěstí - muška jenom zlatá

Anna Potůčková 29.4. 18:43
Štěstí má velmi mnoho podob. pro někoho je štěstí že má práci a uživí svoji rodinu, jiný ke svému štěstí potřebuje hmotné statky. To že jsem se dočkal důchodu je pro mě také jedním ze štěstí, která jsem v životě měla a snad ještě různá ta štěstíčka budu mít. A nemusí být velká.

České Budějovice

Helena Votíková 29.4. 13:59
Jirko, krásné fotky. Jižní Čechy jsou moje srdcovka.

Peníze s chladnou hlavou: Vysoké zhodnocení financí bez vysokého rizika neexistuje

Dušan Brabec 29.4. 10:42
Vklady v bankách, stavebních spořitelnách a družstevních záložnách ani zdaleka svým úročením nedosáhnout na míru inflace. Podílové fondy velkých bank jsou jen někdy o trochu výnosnější. Ale nejlepší rada je: roste cena elektřiny? Tak si na burze kupte akcie ČEZu. Minimálně nepocítíte to zdražení a pravděpodobně ještě něco vyděláte. Já takto už více let zhodnocuji své prostředky až o 8,5% p.a.

Do nebe, nebo do pekla? S humorem to půjde lépe

Alena Tollarová 29.4. 08:41
Není nad to se hned ráno pěkně od plic zasmát. To je rozcvička! Děkuji :)

Babi, ty tady budeš do stovky. Omyl, ženy žijí déle, ale nebude to tak vždy

Jana Šenbergerová 28.4. 18:50
Jsem ráda, že tohle nejsou moje starosti. Budu tu přesně tak dlouho, jak budu. Až budu mít splněno, nebo mě to přestane bavit, tak půjdu bez ohledu na statistiky, nemoci a pandemie. Teoreticky už bych tu vlastně ani neměla být. Oba moji rodiče zemřeli, než dosáhli mého současného věku, zatímco babičky, ač mnoho let sklerotické, žily do devadesátky. Asi zapomněly, že by měly umřít. Ono je totiž všechno trochu jinak, ale ... Škoda mluvit, kde nikdo nechce slyšet.

Vzpomínka na "Zlaté Mykény"

Alena Velková 28.4. 18:38
Velmi zajímavé...mám pocit, že i u nás by se hůř vydýchávala ztráta pokladnice :-))

Klidné jaro v Divoké Šárce

Daniela Řeřichová 28.4. 11:03
Vlaďko, hezky jsi to za nás Pražáky, napsala a nafotila, díky. :-)

Víkendový tip: Oslavte první májový den dobrou krmí v Řevnicích

Daniela Řeřichová 28.4. 10:45
Díky za originální gastronomický tip. Snad to jednou vyjde a v Řevnicích si dám mňamku. :-)

Glosa o laskavosti

Věra Ježková 28.4. 08:31
Jendo, zajímavé zamyšlení. Myslím si ale, že příroda svůj vlastní rozum nemá, a proto nám nedělá nic naschvál. Vrací nám jen to, jak se k ní chováme. S nostalgií vzpomínám na čtyři roční období, která měla svůj typický charakter. Laskavost do učebních osnov (dnes jsou to „rámcové vzdělávací programy“) zahrnout nelze. Protože je to vlastnost. Ale mohli by ji dětem svým chováním ukazovat a vštěpovat učitelé. I rodiče. Pokud společnost není příliš laskavá, ale založená spíš na ostrých loktech, děti si laskavost těžko osvojí.

Zámek a park Blatná

Daniela Řeřichová 27.4. 10:21
Překrásné fotografie! Blatnou trochu znám díky kamarádce výtvarnici, která odtud pochází a mě provází. :-)

Svatba s velikostí XXL bývá důvod k panice a stresu. Jenže mnohdy zbytečně

Martin Vrba 27.4. 08:41
Jasně, že mám rád ženy štíhlé, protože když si chlap vezme takovou ženu za ženu domů, tak z ní se mu pak stane almara, která neprojde dveřma. Ale existují u mne ještě výjimky a to jsou oči a úsměv (a taky trochu smysl pro humor – například u Haliny, ale tu bych honil tak dlouho kolem prázdného stolu a trápil ji hladem, že by zhubla). Když žena ztloustne, jako tato zpěvačka skupiny Hermes House Band - její bývalá skvělá postava je vidět na obrázcích za ní, a má takto krásné oči a úsměv, tak jí uberu klidně i 20 kg v hodnocení. Viz videa na íčku (nepodařilo se to tam umístit – škoda, že to nejde tedy alespoň tam zrušit – kazí to dojem ) tak musíte kopírovat link a přes You Tube : https://www.youtube.com/watch?v=Ot_Mb5wXXIY&list=RDOt_Mb5wXXIY&start_radio=1 A ještě jedna moje zkušenost ze svatebních hostin a obřadů, čím okázalejší, tím manželství dříve končí, asi se manželům stýská po novém obřadu a nové hostině a snad i vztahu. :)

Pozóór, jedu!

Jarmila Komberec Jakubcová 27.4. 08:12
Soničko moc hezký článek. Dík.

Setkání "Íčkařů" v Holešově a na sv. Hostýně - bližší informace o programu

Anna Potůčková 26.4. 12:35
Oficiální program začíná tedy Holešovem dne 11.5. Pro Vás co přijedete do Bystřice pod Hostýnem vlakem či autobusem tak na svém profilu ve fotogalerii HOSTÝNSKÉ SETKÁNÍ mám vložený jízdní řád z Bystřice pod Hostýnem na Hostýn. Ti co přijedou vlakem, do autobusu nasednou již na vlakovém stanovišti, a ti co přijedou autobusy tak nasednou v Bystřici na aut. nádraží (nástupiště č.4). Jinak pokud budou nejasnosti, klidně pište do vzkazů

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.