Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co se z nás vyklube?
Věra Lišková 24.9. 10:38
Povahové rysy nás všech, jste vystihl ve své úvaze perfektně, takový zkrátka jsme a těžko s tím něco uděláme.
Už mě nic nečeká. Opravdu?
Naďa Pokorová 24.9. 07:35
Paní Hofmanová, děkuji Vám za tento článek! Moc mě pomohl.
Ráda bych Vám napsala svůj příběh, pokud budete mít zájem a čas. Děkuji.
mail: nadaskrab@seznam.cz
Zápis z módní přehlídky konané dne 21. září 2017 ve Zlíně
Eva Balúchová 23.9. 20:09
Díky za přesný zápis a hezké fotky.Je fajn,že jsi představila všechny modelky.Modely i všechny předvádějící byly úžasní.Chválím i kulturní vystoupení mladých.My,divačky z i60,jsme byly všechny moc spokojené.A příští rok ZNOVU,jasně!
Vstup výjimečně zvláštním vchodem aneb Po letech v Alšově jihočeské galerii
Lenka Hudečková 23.9. 12:23
Tak tato výstava by se jistě líbila Jiříkovi, a Tobě Zuzko díky za její přiblížení :-)
Vejminek není přežitek, ale je třeba ctít pravidla
Olga Štolbová 23.9. 09:44
Ano, ano, ano. Znám pod0obné případy, babičku vnučka přemluvila na domov důchodců a babička tam po třech měsících zemřela steskem po sousedkách, po zahrádce. Asi je to opravdu těžké, ta vnučka babičku milovala, ale rodina mladých se rozrůstala a už se všichni do malého bytu nevešli.
Slavný soude!
Elena Valeriánová 22.9. 22:27
Odvoláme se! My vás nedáme! Stát bude cálovat milióny, vezme je z důchodů politiků. ***********
Baltimorský pokus. Znáte ho?
Helenka Vambleki 22.9. 17:38
Zvědavá sice jsem, tak možná stárnu pomaleji, ale sil ubývá evidentně. Prachobyčejný úklid domácnosti - co jsem kdysi zvládla za dvě hodiny, to dnes dělám několik dnů, protože zátah osmihodinového úklidu nezvládnu. Včera jsem převlíkala postele a musela u toho dvakrát odpočívat. Při vytírání bytu ze mne teče, jako bych skládala vagón uhlí...a bude hůř :-)
Kmotr
Helenka Vambleki 22.9. 15:28
Vidím, že tentokrát jsou perličky z jeho života poskládány za sebou - přesto je to stále neurovnané a něco se opakuje na začátku i v příslušné kolonce. První dvě věty jsoui úplně mimo mísu - měl to být pokus o pojmenování popisu kmotra? Ach jo, pane spisovateli, snad dozrajete jako víno!
Ranní anekdota pro zdraví
Naděžda Špásová 22.9. 14:12
No jo, když ona je k tomu důležitá jedna dost podstatná věc. Paměť! Ale vtip je jak ze života.
Dopis Evičce z Moravské Třebové
Marie Novotná 21.9. 19:57
SUPER !Přeji hodně sil,dobré počasí a vítr v zádech-bez deště.Díky za zveřejněný dopis,,pro Evičku".V kolik hodin je předpokládaný dojezd do Olomouce?nechtěla bych zmeškat první hlášení o dejezdu. :-)
Olympijské naděje/OLYMPIC HOPES CANOE SPRINT 2017
Eva Mužíková 21.9. 15:34
Alenko, krátké a výstižné. Ten lijavec nad hosteskami jsi zachytila excelentně:))))
Tak nevím, přežiji?
Jarmila Komberec Jakubcová 21.9. 12:20
Konzumovat potraviny po době jejich trvanlivosti není tak ani odvaha, ale spíše hazard se zdravím a k tomu pocit, "je to škoda vyhodit" tak to raději pozřu. A pak jen čekání jak to dopadne. Osobně bych takové bonbony vyhodila do kontejneru, ale to je můj subjektivní názor. Já si u všech potravin hlídám záruční dobu jejich upotřebitelnosti.
Seniortour 2017
Mirek Hahn 21.9. 10:25
Opravdu zajímavá akce. Přiznám se, že ji sleduji raději než zprávy o profi sportu.
Den třetí: Mladí chlapci a dívky převlečení za seniory
Věra Ježková 20.9. 19:28
Skvělá reportáž, moc mě rozesmála. Dobře se bavte!
Marie Příhodová: Reflexní terapie není žádná magie
Ladislav Vesecký 20.9. 17:00
Reflexní terapie je skvělá. Sám jsem byl a doporučiji.
Senioři vítáni aneb Zlaté české ručičky v Pelhřimově bez bariér
Věra Ježková 20.9. 16:32
Pelhřimov je mé oblíbené město. Byla jsem v něm několikrát; jezdívala jsem na chalupu vzdálenou asi 20 km. Navštěvovali jsme nedělní dopolední koncerty na náměstí, přijeli jsme se tam podívat v rámci Dnů evropského dědictví, v Muzeu rekordů a kuriozit jsme byli samozřejmě také. Těm, kteří toto půvabné město na Vysočině ještě neznají, mohu jeho návštěvu vřele doporučit.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.