Přehled posledních diskuzních příspěvků
Místo mého srdce: Dědečkův dům
Naděžda Špásová 12.3. 14:08
Helo, napsala jsi to moc hezky. Hlavně, že se vám to vrátilo. Jste ve svém a dědeček může v klidu odpočívat. Určitě tě tam nahoře slyšel.
Rozpřáhneš ruce
Jaroslava Handlová 12.3. 10:14
Ach, kdyby tak stačilo rozpřáhnout ruce... Aspoň se tedy zasnít s Tvými verši. Pěkné.
Poznáte toto nádraží?
Zuzana Pivcová 12.3. 10:14
Trochu díky nápovědě tuším, hlavně ta letecká základna, nebo ne??
Setkání čtenářů i60 v Olomouci
Helenka Vambleki 12.3. 09:03
Potvrzuji účast-z Bohumína s vámi nepojedu, jedu Regiojetem
Vstoupila mi do života "Bohyně"
Helenka Vambleki 11.3. 22:24
Zdenko, je vidět, že jsi žena činu, že si umíš život užít a nikdy se nenudíš. Tak ti přeju ještě hodně pěkných setkání s novou kamarádkou i se všemi dalšími, kteří se ti ještě připletou do života.
Senioři Univerzitního klubu Ostrava se vzdělávají v tradiční čínské medicíně
Elena Valeriánová 11.3. 18:47
Taky jsem "studentkou" VU3.V a měli jsme i čínskou medicínu. Moc nás to bavilo.
Místo mého srdce: Malenovice pod Lysou horou
Elena Valeriánová 11.3. 17:06
Malenovice jsou líbezné, tak jako celý kraj pod Lysou horou. Jezdíme do jedné vesničky v tomto kraji k synovi. Z oken vidíme na Lysou horu. Hezky napsáno a ráda bych si přečetla i knihu Vašeho syna.
Moje ohlédnutí za fotografií, vzniklou před 6 lety
Jana Šenbergerová 11.3. 13:34
Paní Olgo, přeji vám, abyste se ještě mnohokrát mohla nejen ohlédnout, ale také s radostí hledět kupředu. Jste zřejmě na dobré cestě.
Když se léky mění v nebezpečí
Jarmila Komberec Jakubcová 11.3. 08:52
Před měsícem jsem byla na preventivní prohlídce u svého lékaře a když jsem se ptala zda bych také nemohla dostat nějaké tabletky odpověděl, že mi nic nemůže napsat z důvodu, že nemám žádné choroby.A tak je tomu každý rok.Zatímco moje kamarádky pojídají pilulky ve velkém já nic.Ráno piji džus z pomeranců, jablek a hrušek a i večer.Někdy si dávám ještě šťávu z citronů v období chřipek.Do lékárny si chodím kupovat jen kosmetiku, opalovací oleje a občas náplasti.
Peníze a štěstí. Nakolik spolu souvisí?
Zuzana Pivcová 10.3. 11:15
Pokud lidé žijí v přírodě, jako některé domorodé kmeny, pak jsou šťastni bez veškerých peněz, mají své hodnoty nastaveny úplně jinak. Jsou i jedinci, kteří se zřekli blahobytu a odešli do ústraní (třeba do kláštera meditovat). My, kteří vyrůstáme v konzumní společnosti, si dokážeme jiný život představit individuálně do té míry, jak jsme si ho částečně, třeba v dětství, vyzkoušeli. Peníze určitě roli hrají. Například, jak řekl nedávno v rozhovoru veterinář doktor V.,i veterinární péče je placená. Natož pak péče o staré lidi, o opuštěné lidi, o postižené, nikde to bez peněz nejde. Opravdu nestavím peníze do popředí svých zájmů, ale jsou situace, kdy jsem ráda, že je mám, aby mohly pomoci. Takže vlastně souvisejí s mým štěstím (nekonzumním).
Místo mého srdce: Ostrava
Jarmila Komberec Jakubcová 10.3. 10:04
Do Ostravy jsem občas létala služebně (z Plzně fungovala letecká přeprava z letiště v Líních). Ale to bylo v minulém režimu, protože plzeňská Škodovka měla úzké vazby na Ostravu. Dnes už se létá až z Prahy
Revizor a poklek
Jarmila Komberec Jakubcová 10.3. 10:01
Chudák vesničan, doufám, že jste mu pomohl ? Jinak pozor na výjezdy z Prahy, i k nám do Plzně jezdí "vesničani z Prahy" a máme statné revizory v MHD.
Vydařený den
Zuzana Pivcová 10.3. 09:29
Kdyby každý vnímal den jako Vy, byl by určitě pokaždé vydařený.
Výstava kamélií v Kroměříži
Elena Valeriánová 9.3. 16:03
Do Kroměříže se určitě v daném čase nedostanu a tak děkuji za tu krásu na Vašich skvělých fotkách.
Bába z ledu
Zuzana Pivcová 9.3. 14:03
Viděla jsem pouze upoutávku, ale možná to bude jeden z mála současných filmů, které navštívím. Také jsem někde četla o zážitcích při natáčení. Pro zmrzlíka jako já by to bylo k nepřežití. :-)
Internet a Vy, 8. díl: Jak získat zdarma antivirový program?
Radovan Cakl 9.3. 09:24
Děkuji za tento seriál, každý tam najdeme něco zajímavého. Dovolím si poznámku, snad mi to autorka promine a potvrdí tuto informaci. Pokud máte na počítači antivirový program, který nainstaloval výrobce počítače na zkušební dobu (většinou 1 měsíc), je potřeba ho odinstalovat před instalací nového. Ve Windows 7 je to přes Start – Ovládací panely – Programy a funkce. Pokud je již nefunkční, zbytečně zabírá místo na disku, pokud na novém počítači ještě běží a chcete ho vyměnit za tento, je to nutnost.
Románek v Kutné Hoře 7
Naděžda Špásová 8.3. 14:50
No, Zdeno, to jste mě tedy dostala. Ze začátku se mi to nezdálo, ale pak jsem nalítla. Jen se trochu obávám, že příště už věřit nebudu. Nemám ráda, když si ze mě někdo dělá srandu, ale musím uznat, že to bylo aspoň vtipné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.