Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zážitek roku 2016: Kostol Svätého Juraja, Spišská Sobota
Zuzana Pivcová 14.12. 11:50
Vaše pojetí cesty do Tater se mi moc líbí. Je totiž takové "neturistické". Díky.
Zážitek roku: seniorky - baletky
Naděžda Špásová 13.12. 15:44
No, Helo, ty jsi fakt číslo. Úplně vás vidím, jak tam skotačíte. Na takovýhle zážitek se jen tak nezapomene. Máš to za 5*****
Kouzlo časů minulých: V řevu motorů
Marcela Pivcová 13.12. 13:48
Pane Kašíku, dovedu se vžít do Vašich vzpomínek - kdysi, jako čerstvá řidička trabanta, jsem se stala členkou místního autoklubu a společně s řadou dalších (mužských) kolegů jsme se podíleli na zajišťování přeborů v závodech do vrchu. Moje práce byla většinou administrativa při přejímce vozidel. Tam jsem také poznala pozdějšího dlouholetého kamaráda - a s ním se známe dodnes.
Zlatá čeština na zabití
Růžena Marková 13.12. 08:07
Pěkná a velmi zajímavá úvaha. Přečetla jsem jí do konce a můžu potvrdit, že se dá čístaž do poslední litery a nelze než souhlasit. Alen není právě proto ta naše řeč tak krásná?
Helen Mirren jako inspirace
Karel Hyndrák 12.12. 16:47
Její fotky, nechť jsou inspirací (po formální stránce) i pro naše íčko modelky. Ano, takhle by měly vypadat fotky postavy. Nic na tom není. Ostatně o tom Radovan Cakl už tady psal. Házel hrách na zeď. Já jsem napsal, že většina fotek v rubrice Senior Fashion a Seznamka a nakonec i Profil jsou vraždy a že na serveru, kde je tolik fotografů je to ostuda. Sklidil jsem sprdunk, že kritizuji.
Hrad a zámek Klenová
Zuzana Pivcová 12.12. 14:09
Nikdy jsem ten název neslyšela. A plně Ti schvaluji, že jste se vydaly na hrad mimo sezónu. I já prolézám někde raději, když není přeplněno turisty. V davu lidí bys těžko pořídila tak krásné fotky.
Poselství vánoční
Jana Šenbergerová 12.12. 11:53
Hezké. Krátké, výstižné, i když já to vnímám jinak.
Zážitek roku: Cestování do Loučné
Růžena Marková 12.12. 11:23
Dano dík za tvé povídání. Hezky jsem si zavzpomínala a setkání v Loučné. Hanka s Majkou to měli moc hezky zorganizované.
Margot úly
Zuzana Pivcová 12.12. 10:01
Od pohledu jsou krásné. A kdyby mi někdo nabídl aspoň ochutnat, ani bych se nezlobila!!
Jasné vyjadřování zpříjemní život
Hana Šimková 11.12. 15:21
Ano, také nejistotu nesnáším. Jsem ráda, když se mi vše řekne na rovinu a včas.Ale bohužel, také se to nestává.
Fotoreportáž: Cukrování sněhem
Libor Farský 11.12. 13:59
Mé hvězdičky s obdivem patří Haničce s cukřenkou.
Tvá kolemjdoucí
Jana Šenbergerová 11.12. 09:49
Tak málo slov stačí, aby bylo řečeno mnoho. Díky za ně, Zuzko. :-)
Vydatnou snídani, cvičební výkon
Jana Šenbergerová 10.12. 17:06
Nejlepší výkony podávám, když vydatně nesnídám. :-)
Nejkrásnější dárek
Věra Lišková 10.12. 11:45
Evo, povedlo se Vám krásné vánoční rozjímání za plných pět hvězdiček.
Počítání bez počítače
Jarmila Komberec Jakubcová 10.12. 08:39
Pamatuji na logaritmické pravítko, provázelo mně jak na střední tak i vysoké škole.Bohužel už ho nemám. Zajímavé připomenutí.
Nejlepší víno roku: Ryzlink vlašský ze Zámeckého vinařství Bzenec
Jana Šenbergerová 9.12. 21:02
Mám ráda vlašský i rýnský ...
Co může lékař zakázat aneb senioři za volantem
Karel Boháček 9.12. 11:54
Po 70 už bych dával zákaz řízení vozidel bez pardonu. Znám několik tragických dopravních nehod zaviněných řidiči ve vysokém věku.
Krásné šperky se Swarovski křišťály
Helena Votíková 9.12. 10:55
Šperky z dílny Swarovski jsou krásné. Líbí se mi i skleněné figurky- třeba labuť je překrásná. Občas se chodím kochat do Celetné
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.