Přehled posledních diskuzních příspěvků

Portugalskem na vlastní pěst (7. díl): Madeiro, bude se nám stýskat!

Naděžda Špásová 13.11. 16:45
Ach, ta Madeira. To je krása, Jarko, vyprávění i fotky opět moc pěkné.

Jak si vyrobit adventní kalendář

Zuzana Pivcová 13.11. 08:45
To jsou kouzelné kalendáře, i když pro babičku asi dost pracné. Ale dětská radost za tu práci určitě stojí! A je to něco, co si nemůže koupit každý v hypermarketu. :-)

Dýňový kompot

Zuzana Pivcová 13.11. 08:41
Dýni mám ráda v různých úpravách a na žádný dýňový kompot ze školní jídelny se naštěstí nepamatuji, takže mi ji dosud nikdo nezprotivil. Tohle vypadá naopak moc lákavě.

Je to vůbec možný?

Oldřich Čepelka 12.11. 20:07
Bohužel nelze zde dávat fotky v tom pořadí, jak o nich píšu. Musíte prostě pátrat, ale všechno tam je (zvětšete si).

Život

Jana Šenbergerová 12.11. 13:18
Nádherné vyznání životu, každý muž by mu mohl závidět.

Vietnamská nedorozumění

Jana Šenbergerová 12.11. 10:44
Vaše postřehy nemají chybu. :-)

Učitel v nesnázích: Vyhýbavá odpověď, část 2.

Věra Lišková 11.11. 14:51
Zajímavý článek, říká se, že o každé době výstižně vypovídá architektura staveb, které vznikají.

Poznávací zájezd do Maďarska

Libor Farský 11.11. 14:21
Helenko, pár foteček by nebylo? Když ne, tak určitě příště, viďte?

Citáty

Zuzana Pivcová 11.11. 09:04
To je tak řečeno svatá pravda. Řekla bych, že máme skoro povinnost měnit v dobrém slova smyslu sami sebe, ale nemáme právo měnit druhého. Pokud to přesto děláme, byť v dobré snaze předělat ho k obrazu svému, dříve či později to selže. Možná se nám zdánlivě přizpůsobí, ale jeho jedinečnost bude alespoň pod povrchem stejně doutnat dál. Jsem ráda, žes to tu v pravý čas zveřejnila.

Vánoční balíčky t: by tetesept

Květoslava HOUDKOVÁ 11.11. 08:57
Reklama je nejlepší návod k tomu, co nekupovat - k obrázku ještě chybí některá celebrita.

Ideál krásy. Co to je?

Hana Rypáčková 10.11. 19:01
Vše, co je v člověku krásné, je očima neviditelné. Antoine de Saint-Exupéry

Doba veselá!

Hana Šimková 10.11. 13:16
Máte pravdu Bořku.

Večer nad dopisem

Květoslava HOUDKOVÁ 10.11. 09:12
... bez "čvaňháka" v ústech byste si ten dopis nepřečetl??

Karlova Studánka - tady vás baví svět

Zuzana Pivcová 9.11. 20:09
Krásné fotky včetně těch s vámi, určitě nevypadáte na seniorky, které si tam léčí svoje neduhy! :-) Tak ještě, že jste tam nepotkaly německé řádové rytíře!

Poděkování vodě

Zuzana Pivcová 9.11. 19:36
Myslím, že jsem si cenu vody uvědomila poprvé silněji až na Krétě, kde byla vyprahlá krajina a někde se užívá z nouze odsolená mořská voda. Její chuť je samozřejmě velmi nedobrá. Proto si naší vody vážím a ráda jí poděkuji s Vámi.

Změnit něco ve svém životě? Nesplnitelné přání.

Karel Boháček 9.11. 16:24
Velice pravdivé a emotivní - ále : život si nelinkujeme podle sebe, ale je tu mnohem více okolních činitelů - zaměstnání ,rodina, nemoc. Bohužel rád bych souhlasil, ale tak to prostě v životě nechodí. Já se třeba starám 15 let o nemocnou manželku - vše je pak o tomto, to je slib ženě , to je láska k ženě. Nejsem sobec .

Fotoreportáž: podzimní Vídeň

Libor Farský 9.11. 12:12
Honzo, nemohl bys ještě k obrázkům doplnit krátké texty?

Glosa: Opičení po "americku"

Danuše Onderková 9.11. 11:11
Hanko, pěkně napsaný článek, jenom upřesním, protože jsem pochopila, že narážka na Halloween padá na můj článek. Nejsem zastáncem převzatých svátků, tudíž ani Halloweenu, ale rovněž neodsuzuji svátky jiných států, tudíž ani Ameriky nebo Anglie, kde se příběh mnou napsaný odehrává. Jenom jsem vám chtěla článkem přiblížit jak to v Anglii prožívají děti. Mají s toho legraci. Nikdo v Anglii neodsuzuje náš svátek velikonoc, kdy chlapci vyšlehají děvčata a ještě za to dostanou od děvčat vajíčka, i když nad tím kroutí hlavou. Také byly doby kdy chlapci chodili od domu k domu koledovat (žebrat) aniž věděli jestli tam je nějaké děvče. Hlavně v městech. Jestli se v naší republice Halloween slaví já nevím, ale krváků všeobecně je dost z filmů, s tím s vámi souhlasím, ale také z většiny počítačových her. A stejně tak neuznávám Valentýna. Náš svátek ani ne tak 1.máj, jako 1.květen je opravdu pěkný a nikdy jsem jej jako komunistický původ nebrala.

Prezidentské volby v USA: triumf Donalda Trumpa

Ladislav Vesecký 9.11. 07:06
To bude smutku v té naši proamerické lživé mediální žumpě TV.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.