Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vítejte v Čeladné

Hana Rypáčková 18.10. 11:31
Poznala jsem, že to píšeš, Hanko.Jsi tak šikovná vedoucí zájezdů.A vybíráte si zajímavá místa.Tak daleko od mého domova...

Moje vernisáž: Jak Pražáci objevili krásné Pošumaví

Alena Vávrová 18.10. 10:13
Tvoje vyprávění a krásné snímky vyvolaly vzpomínky na ten jarní povelikonoční týden u vás v Pošumaví a jak jsi mě tam všude obětavě protáhla, abych poznala co nejvíc. Je tam u vás opravdu krásně. Ovšem - jako všude u nás :-).

Princ a chuďas Roman Skamene

Zdenka Jírová 17.10. 23:56
Roman ve filmu Princ a chuďas byl opravdu výborný. Měl mnoho dívčích obdivovatelek, většina si myslela, že je ještě dítě, i když byl již dospělý.Vyprávěl o tom při interviu v TV . Škoda, že si to pokazil. Alkohol zavinil nejeden pád oblíbené hvězdy.

Claudius Caesar: bídná smrt rukou manželky

Zdenka Jírová 17.10. 23:36
Život tohoto zajímavého císaře i celou římskou společnost té doby výborně popsal Robert Graves ve svých dílech Já, Claudius a Claudius bůh a jeho žena Messalina.

Lidé vydrží na Marsu pouze 68 dnů. Pak začnou umírat

Jana Šenbergerová 17.10. 20:02
Do pozemské vesmírné lodi by mě nikdo nedostal, ale v mimozemské bych klidně odletěla bez možnosti návratu. Takový výlet vesmírem by možná stál i za ztrátu života.:-)

Léčba ztrátou iluzí nadějného spisovatele

Jana Šenbergerová 17.10. 19:36
Už jsem se bála, že jste "vyhynul", a vy jste zatím pracoval na dalším dílku. Nezoufejte! Iluze se ztrácejí, ale naděje umírá poslední.

Vždy elegantní dáma, Magdalena Dietlová

Zdeňka Vítková 17.10. 16:59
Měla jsem tu čest osobně poznat paní Magdalenu po našem divadelním představení Nepokojné hody Sv.Kateřiny, které napsal Jaroslav Dietl .Hráli jsme to u příležitosti kulatého výročí narození pana Jaroslava a pak jsme po představení besedovali o divadle i běžných věcech .Je to opravdu milá, stále usměvavá dáma. / Více v mém dřívějším článku Neobyčejné setkání s paní Magdalenou Dietlovou /

Co dávno víš

Soňa Prachfeldová 17.10. 13:11
Zuzko jsi nekonečná ***

Tvůj recept na bolest

Olga Štolbová 16.10. 23:02
Zuzko, tvé prožívání lásky je něco úžasného.

Technický unikát jménem Baťův kanál

Olga Štolbová 16.10. 22:32
O Baťově kanálu jsem do teď nevěděla vůbec nic, jen to ,že je na Moravě. Díky za tuto informaci, pro mě opravdu zajímavou.

Zubní sklovinu dokáže nahradit speciální lak

Jana Šenbergerová 16.10. 18:15
Tak to bych opravdu potřebovala! Jen by mě zajímalo, co znamená to "brzy".

Moje vernisáž fotografií: Toulky Českým středohořím

VANDA Blaškovič 16.10. 13:48
Milá Soňo, tys mi dala ! Normálně puchýře na patách ale šťastně zpět doma! Nádherný výšlap ! Krásná scenérie Českého středohoří a příjemná společnost. Díky! Vanda.

Chvění

Svatava Páleníková 16.10. 11:31
Až se rdím, ale jste úplná spisovatelka.

Moje vernisáž fotografií: Na tváři mě lechtá babí léto

Milada Salajková 16.10. 11:29
Vámi ukázáná krása Prahy vyráží mě nepražákovi dech. Díky za podívanou.

Moje vernisáž: Voda a nebe

Jana Šenbergerová 15.10. 22:02
Další kouzelná vernisáž. Mně se líbí všechny! Nedokázala bych si vybrat tu nej.

Moje životní trefa aneb Radikální změna života

Jana Šenbergerová 15.10. 21:55
Evo, myslím, že jste si "poklidnější" život ve městě mnohonásobně zasloužila. Klobouk dolů! Navíc pokud jde o přírodu určitě nestrádáte, máte jí kolem dost. Bertík jistě přijímá s povděkem, že se teď nemusí o vaši péči dělit s početnou vesnickou faunou. Změna je život. Hezky si ho spolu užívejte.

Moje vernisáž fotografií: Průhonický zámek

Jana Šenbergerová 15.10. 19:25
Ta krása mluví sama za sebe, ani není třeba komentovat více. Nádherná procházka!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.