Přehled posledních diskuzních příspěvků
Všechno zlé je pro něco dobré aneb Moje životní trefa!
Zdeňka Vítková 14.10. 13:41
Váš článek jsem přečetla jedním dechem.Gratuluji k Vaší trefě do černého. Jste krásný pár.
Vernisáž fotografií: Moje láska a chlouba
Dana Kolářová 14.10. 10:00
Krásné království. Z každého obrázku dýchá láska k přírodě. Vernisáž lahodící oku.
Pavouk v Rumunsku
Miroslav Štorch 13.10. 23:31
Moje manželka má také panický strach z pavouků a musím je vyhazovat, kdekoliv se vyskytnou. Říká se, že arachnofobie souvisí s jistými nepříjemnými prožitky v dětství, ale to je jen teorie psychoanalytiků.
Má vernisáž fotografií: Hřbitovní kvítí
Eva Balúchová 13.10. 22:18
I na hřbitově se dá nafotit pěkná vernisáž.
Povedlo se Vám to.
Vojenský historický ústav opět zabodoval
Alena Vávrová 13.10. 20:53
Ta výstava by mne velice zajímala. Můj dědeček byl až do své smrti velice hrdý na svoji legionářskou minulost, a to i přes persekuci, kterou byli později příslušníci čsl. legií vystaveni. Se svojí jízdní eskadronou zajišťoval podle transsibiřské magistrály ochranu ešalonů s vojáky čsl. legií, vracejících se z Ruska domů přes Vladivostok. I jeho cesta domů byla pak velmi zdlouhavá a strastiplná. Mám po mamince na něj nějaké památky z tohoto období - fotografie - dopisnice - pak i z pozdější doby, když si dopisoval se svými spolubojovníky. A moc ráda bych to včas věnovala někomu, kdo by se zasloužil o uchování těchto památek.
Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"
Miroslav Štorch 13.10. 13:11
Moc pěkná a jistě dlouhodobě vytvářená sbírka názvů obcí. Také jich má pár doma - jako HVĚZDA - SVATÁ MÁŘÍ - v televizi je om původu názvů obcí celý pořad. Hezká vernisáž.
Pečujte o svou imunitu v Termálních lázních Velké Losiny
Renata Zadražilová 13.10. 12:48
Dobrý den, máte někdo nějaké zkušenosti z těchto lázní? Rádi bychom se do těchto míst podívali a zvažujeme právě pobýt pár dní v těchto lázních.
Fotbalovou tipovačku i60 vyhrála Lenka Vorářová!
František Kopáček 13.10. 11:04
Ač naprostý sportovní antitalent a ignorant jsem si to zkusil absolutně od boku.Tak jsem zvědav co to udělá. Je někde možno po skončení porovnat mé tipy se skutečnými výsledky ?
Moje vernisáž: Naše zlatíčka, milujeme je!
Zuzana Pivcová 13.10. 09:17
To byl moc šikovný nápad, zpracovat prezentaci jako pojetí dětskýma očima. A fotky jsou pestré a samozřejmě roztomilé.
Konopné lázně byla výhra s velkým V!
Alena Tollarová 13.10. 08:51
Lidmilo, uvědomila jsem si, že jsme tím místem projížděli v červnu cestou na dovolenou do Angeru. Obědvali jsme v penzionu Pod Boubínem s netradičně řešenou zahrádkou. Zajímalo by mě, jestli jste se na prohlídku Passau pustily také autem - odvážné holky. My jsme ho jen projeli, ale do centra se mi moc, abych pravdu řekla, nechtělo. Jinak je to ale krásné město, že?
Koloběh života
Eva Balúchová 12.10. 22:23
Ano,koloběh života.Aspoň máte tatínka blízko.Nebo aspoň ten pocit.
Pozvěte přátele na vernisáž fotografií čtenářů portálu i60
Alena Tollarová 12.10. 20:33
Přehlídka v OC Letňany a Vašek Neckář? moje srdeční záležitost!!!??? skvělé spojení, nebudu chybět :)
Moje vernisáž: Fontánky, vodotrysky a kašny u nás
Vladka Steinová 12.10. 14:02
Dobrý den, zajímavý námět, a pěkně napsané i nafocené.
Moje vernisáž: Jeden den v životě České republiky
Miroslav Štorch 12.10. 12:22
Díky za hezké snímky. Lidé mají podobné nápady a průhled Davidovou hvězdou na hřbitov tady na i60.cz měla dříve i jiná čtenářka. Gratuluji k úspěchu na soutěži firmy Olympus. Předpokládám, že máte také fotoaparát Olympus a zajímalo by mne, jakým objektivem jste nafotila batole na žižkovské televizní věži. Pokud to nebyl teleobjektiv, tak to byl jen výřez záběru standardního objektivu ? Díky za odpověď.
Kdo nebyl u voleb, nemá co nadávat
Jan Blahoslav 12.10. 10:48
K volbám jezdím i na vozíku - máme bezbariérový přístup. Naštěstí komunisti tentokrát dostali celkem na frak.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.