Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vem si mě pod kůži

Jana Šenbergerová 12.10. 08:14
Zuzko, pro mě jsi fenomén a tvoje pojetí poezie je fenomenální. Chtěla bych mít tvou sbírku básní pod polštářem, abych si je mohla číst večer před spaním a ráno po probuzení, a také na stole, či v kabelce, abych do ní mohla nahlédnout kdykoliv jindy a kdekoliv. To je fakt, nikoliv nadsázka, věř mi. Děkuji i za to, že si je mohu "nalistovat" na i 60. :-)

Krásný týden v Karlově Studánce

Alena Vávrová 11.10. 18:10
Hani, ještě jednou moc děkuji, bylo to zase bezva!! Ať žije Karlova Studánka potřetí!! ;-))

Vernisáž fotografií: Můj domov jižní Morava

Olga Štolbová 11.10. 15:05
Pěkné povídání, pěkné fotky. Naše zem je tak krásná, že nikam daleko ani jezdit nemusíme.***

Riziko onemocnění prostaty: věc pro čtenáře nezajímavá?

Anna Vrbovská 11.10. 14:36
Vážený pane Cakle, můj manžel rakovině prostaty před lety podlehl. Právě proto, že nešel včas na vyšetření. Je dobře, že jste takto otevřeně napsal tento článek. Jedině včasné zachycení může nemoc porazit. Přeji hodně zdraví všem!

Zemřel herec Pavel Landovský

Vladka Steinová 11.10. 10:51
Dobrý den, Pavel Landovský, pojem, bouřlivák,výborný herec, kamarád.Pro mě nezapomenutelný mladý Tonda Boháček, ale i major Terazky, nebo "Mluvka" ve Vratných lahvích. Jeho poslední roky nebyly vzhledem k podlomenému zdraví dobré, a tak mu přeji klid v hereckém nebi.

Honza Šetrhend a ti druzí

Soňa Prachfeldová 11.10. 09:32
To jste měl Františku ještě hezkou vojnu, později už opravdu nastala šikana a můj syn s odporem dodnes vzpomíná na slovenského velitele, který je tepal. A určitě dříve se kluci více semkli a měli víc zájmů.

Ondřej Havelka, milovník první republiky a swingu

Jana Slavíková 11.10. 00:19
Viděla jsem několik koncertů, jak OPSO, tak později Melody Makers a vždy to byl úúúúúžasný zážitek. A pan Jiří v Saturninovi? Prostě dokonalý gentleman (čti jak píšu :-) )

Zájem o české památky rekordně stoupá

Jana Šenbergerová 10.10. 22:19
Nebyla jsem v Českém Krumlově, na Konopišti, Křivoklátě, Sychrově. Snad to ještě někdy stihnu. Přestože se mi v Lednici moc líbilo, na dnešním obrázku jsem ji nepoznala. :-)

Výlov Rožmberka láká na rybí baštu

Eva Balúchová 10.10. 21:48
Na Moravě bude 25.10 a 26.10. výlov rybníka Vrkoč v Pohořelicích.Jezdíme tam každý rok,už se těším na rybí pochoutky.Ochutnám od všeho a ještě si vezu vždycky dom.Ovšem u mě stále vede KAPR.

Zemřel Rudolf Čechura, autor Maxipsa Fíka

Hana Rypáčková 10.10. 20:24
Velké díky za toto dílko.Všechny naše děti milovaly Maxipsa .Chtěly ho, ale do paneláku bobtail? Tak aspoň pudlíka./Venda je už druhý v pořadí/a bohužel bude poslední/.

Moje vernisáž fotografií: Máchovo jezero - má láska

Hana Rypáčková 10.10. 16:50
Během dne a roční doby se jezero mění, ale zůstává stále krásné.Je to radost- taková láska...

Pověst o loučimské Madoně

Svatava Páleníková 10.10. 15:24
Moc zajímavé a hezky napsané, pane Huspeku.

Jablečné omelety aneb skvělá podzimní rychlovka

Alena Vávrová 10.10. 11:25
Nebudeš věřit, Dano, mě už chuťově naladily tuhle ty lívance. Jablek mám letos dost, tak jsem si udělala jablkové lívanečky. Ještě tam přidávám podrcené ovesné vločky. Sypu skořic. cukrem, zdobím lžičkou zakysanky ;-).

Kdo popřeje Heleně Štáchové k narozeninám? Podívejte se!

Alena Tollarová 10.10. 08:54
Děkuji i60 a už si připravuji slavnostní "ohoz" :)

Život bez pšenice

Irena Schäferová 9.10. 20:10
Život bez pšenice Před pěti lety jsem celý rok vynechala pšeničné výrobky a výsledek? Zhubla jsem v pohodě 12 kg a cítila se lépe.

Martě Kubišové vychází asi poslední živé album

Vladka Steinová 9.10. 18:20
P.Marta Kubišová!!! Nádherný hlas, morálně silná,skromná a nezlomná. Její "Modlitba" nás všechny podržela a dávala sílu! Kéž by takových lidí bylo v této zemi více.

Tip na výlet: hrad Bezděz

Alena Vávrová 9.10. 14:32
Hrad Bezděz - nádherná dominanta mého kraje. Když se odněkud vracím a zahlédnu ho, vím že už jsem skoro doma. Díky za šíření povědomí o něm a o historii s ním spjaté.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.